خدمات آموزشی حرفه ای در مراکز حرفه آموزی غیر دولتی معلولین



به گزارش خبرنگار مهر، مراکز حرفه آموزی غیر دولتی معلولین شامل مراکز حرفه آموزی بالای ۱۴ سال و کارگاه های تولیدی حمایتی است.

هدف از راه اندازی این مراکز رساندن افراد به استقلال اقتصادی و عملکردی با حفظ کرامت انسانی است. کارگاه های تولیدی حمایتی در واقع واحد آموزشی تولیدی است که برای حمایت از افراد معلول و یا بیماران روانی مزمن که در شرایط ویژه قابل آموزش هستند و فرصت آموزش، کار و اشتغال یا فعالیت اقتصادی را نزد کارفرمایان نمی یابند و یا توان داشتن شغل مستقل را ندارند تشکیل می شود.

در این طیف از خدمات توان خواهان تحت نظارت مستقیم گروهی از متخصصان از جمله کار درمان، روان شناس، مربیان آموزشی و یا استادکاران با امکان دسترسی آسان به سایر اعضای تیم توانبخشی به صورت تمام وقت مشغول فعالیت هستند.

فرآیند ارائه درخواست

۱- توان خواه باید دارای پرونده معلولیت در سازمان بهزیستی باشد در غیر این صورت باید (خود و یا سرپرست وی) نسبت به تشکیل پرونده در اداره بهزیستی شهرستان محل زندگی اقدام کند.

۲- تکمیل فرم درخواست برخورداری توان خواه از خدمات مراکز فوق در بهزیستی شهرستان توسط توان خواه یا سرپرست وی

۳- ارجاع مدارک توان خواه به کمیته توانبخشی یا کمیته توانبخشی حرفه ای (متناسب با نیاز وی) مستقر در شهرستان (ظرف مدت حداکثر ۷ روز کاری)

۴- اطلاع به توان خواه (و یا سرپرست وی) در خصوص داشتن شرایط برخورداری از خدمات مراکز فوق متناسب با درخواست، سن، نوع و شدت معلولیت؛ به صورت با یارانه یا بدون یارانه (ظرف مدت حداکثر ۷ روز کاری)

۵- ارجاع توان خواه به مرکز روزانه آموزشی توانبخشی، حرفه آموزی و کارگاه های تولیدی حمایتی (ظرف مدت حداکثر ۷ روز کاری)

۶- ثبت در سامانه (ظرف مدت حداکثر ۷ روز کاری)

خدمات مراکز روزانه آموزشی توانبخشی، حرفه آموزی و کارگاه های تولیدی حمایتی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خدمات آموزشی حرفه ای در مراکز حرفه آموزی غیر دولتی معلولین» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.