طراحی الگویی مردمی برای تحقق عدالت آموزشی توسط وزارت آموزش و پرورش



به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی ظهر پنجشنبه در جلسه نهضت عدالت آموزشی با حضور رئیس جمهور در ایلام اظهار کرد: هر میزان که به تعلیم وتربیت توجه کنیم، آینده ای روشن تر برای کشور رقم خواهیم زد. نسل امروز، آینده ساز فرداست و هرگونه بی توجهی به این حوزه، در نهایت، آسیب به آینده کشور است.

کاظمی بیان کرد: در همین راستا، دو اقدام بزرگ و اساسی را با همراهی دولت مردمی و تأکیدات مقام معظم رهبری دنبال می کنیم. نخست، تمرکز ویژه بر نظام تعلیم وتربیت به عنوان نقطه آغاز تحول، و دوم، طراحی الگویی عملیاتی و مردمی برای تحقق عدالت آموزشی در سراسر کشور.

وی ادامه داد: در بخش فضا و تجهیزات آموزشی، باتکیه بر ظرفیت های مردمی و نهادهای محلی، الگویی متفاوت طراحی کرده ایم. ساخت مدارس با مشارکت مردم و خیرین، شناسایی ظرفیت ها و تبدیل آن به یک گفتمان عمومی، از جمله گام های عملی در این حوزه است. امروز در سراسر کشور، باهمت مردم، مدرسه سازی با نگاهی مردمی و آینده محور در حال اجراست.

وزیر آموزش وپرورش با تأکید بر اهمیت کیفیت در آموزش گفت: اما بخش دوم که اهمیت بیشتری دارد، مسئله کیفیت آموزش است. در این حوزه نیز با دو رویکرد هم زمان در حال حرکت هستیم: از پایین به بالا و از بالابه پایین. از یک سو، اجتماعات یادگیری معلمان و مدیران را در قالب گروه های تخصصی شکل داده ایم که امروز بیش از ۳۰۰ هزار معلم ابتدایی و بیش از ۱۰۰ هزار معلم دوره متوسطه در آن مشارکت دارند و در حال تولید محتوا و تبادل تجربه اند.

وی افزود: از سوی دیگر، از بالابه پایین نیز در حال طراحی الگوهای نوین یاددهی و یادگیری هستیم که در تابستان امسال، این مدل ها به صورت گسترده به معلمان و مدیران آموزش داده خواهد شد تا از ابتدای مهر، شاهد آغاز یک سال تحصیلی متفاوت باشیم.

کاظمی گفت: نهضت مدرسه سازی مردمی، نگاه جدید به فضای آموزشی و همچنین شکل گیری نهضت کیفیت، از نشانه های آغاز تحول در آموزش وپرورش است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «طراحی الگویی مردمی برای تحقق عدالت آموزشی توسط وزارت آموزش و پرورش» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.