گذر از بحران کم‌آبی با اجرای طرح‌های مدیریت مصرف - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علیرضا جزءقاسمی؛ معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آبفای کشور در جلسه قرارگاه تنش آبی شرکت آبفای فارس که با حضور مدیر عامل، معاونین و جمعی از مدیران مرتبط با طرح های آبرسانی برگزار شد، گفت: باید با به کارگیری طرح های مدیریت مصرف، دانش و تخصص را به کار گرفت تا تقاضای جامعه در حوزه آب مدیریت شود؛ زیرا تأمین و ایجاد زیرساخت های جدید تنها راه برون رفت از مشکلات کم آبی نیست و مدیریت تقاضا از مهمترین راهکار های مهار کردن بحران در شهر های دچار تنش آبی است.

علی شبانی؛ مدیر عامل شرکت آبفای استان فارس هم در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت منابع آب استان در قالب گزارش پیشگیری از تنش آبی و مشکلات ناشی از نبود بارش مطلوب و به موقع باران، گفت: باید با مطالعات دقیق و کارشناسی، شهر ها و روستا های استان را نیازسنجی کرده و طرح های راهگشای آبرسانی را در دستور کار خود قرار دهیم.

شبانی شهرها ی داراب، فسا، مرودشت و کازرون را در آستانه تنش آبی و شهر های گله دار، قطرویه، فیروزآباد و کوار را در خطر تنش آبی اعلام کرد و افزود: طی ماه های گذشته اقداماتی در راستای رفع مشکلات آبرسانی در این شهر ها صورت گرفته است که کافی نیست و باید هم در حوزه ساختاری و هم حوزه رفتاری اقدامات تکمیلی به سرعت در دستور کار قرار گیرد.

مدیر عامل شرکت آبفا فارس، انجام به موقع طرح های آبرسانی را منوط به تأمین به هنگام اعتبارات مورد نیاز دانست و خواستار مساعدت ویژه مسئولان به منظور تأمین اعتبار و اجرای به موقع طرح های مورد نظر شد.

پایدارسازی آب شهر مزایجان و ۱۷ روستای بوانات فارس

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس از مراحل پایانی عملیات پایدارسازی آب شرب شهر مزایجان و سه مجموعه روستایی شامل ۱۷ روستای شهرستان بوانات با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی و بسیج سازندگی خبر داد و گفت: این طرح با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی به سرعت در حال اجراست.

شبانی افزود: طرح تأمین پایدار آب شرب شهر مزایجان و مجموعه های روستایی بادبر، مرشدی و سروستان شامل ۱۷ روستای شهرستان بوانات که از محل اعتبارات محرومیت زدایی در حال اجراست؛ شامل: حفر یک حلقه چاه آهکی با عمق ۱۹۰ متر، اجرای ۲۳ کیلومتر خط انتقال آب و احداث سه باب مخزن ۵۰۰، ۲۵۰ و ۱۰۰ متر مکعبی است.

وی گفت: عملیات حفر یک حلقه چاه موجود در این طرح و نیز ۱۹ هزار و ۵۰۰ متر از خط انتقال مربوطه با استفاده از لوله هایی در اقطار مختلف اجرا شده است؛ از سه باب مخزن تعریف شده در این طرح هم احداث یک باب مخزن ۵۰۰ مترمکعبی به اتمام رسیده و ساخت یک باب مخزن ۲۵۰ مترمکعبی برای روستای مهدیه و یک باب مخزن ۱۰۰ متر مکعبی برای روستای بادبر در دستور کار است.

مدیر عامل شرکت آبفای استان فارس بیان کرد: با تکمیل این طرح آبرسانی که هم اکنون با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی به سرعت در حال اجراست، سه هزار و ۲۰۰ نفر از شهروندان مزایجان و ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از ساکنین ۱۷ روستای بوانات را از مزایای آبرسانی منتفع می کند.

شبانی افزود: در مرحله اول طرح محرومیت زدایی در مناطق روستایی استان فارس ۳۷۲ روستا لحاظ شده که خوشبختانه تاکنون عملیات اجرایی پروژه های۲۳۰ روستا به نتیجه رسیده است.

وی تصریح کرد: باوجود خشکسالی های متوالی، شرکت آب و فاضلاب استان فارس مصمم است تا با مشارکت و بهره برداری از تمام ظرفیت های موجود اعم از قرارگاه محرومیت زدایی، خیرین آبرسان، مسئولیت های اجتماعی، تسهیلات بانکی، نهاد های حمایتی از جمله هلال احمر، بنیاد برکت و … نیاز های جامعه روستائی و شهری استان را تا حد ممکن تأمین کند.

انتهای پیام/۴۲۴
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «گذر از بحران کم‌آبی با اجرای طرح‌های مدیریت مصرف - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.