تحصیل ۴۰۰ هزار نفر از دانش آموزان دیرآموز در مدارس عادی



به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به فعالیت ۲۲۰۰ پایگاه از ۱۵ تیر به منظور سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش آموزان کلاس اولی اظهار کرد: سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به کلاس اول دبستان با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی انجام می شود.

وی افزود: بیش از ۲۵۰ هزار کلاس اولی به پایگاه های سنجش مراجعه کرده اند که نسبت به چند روز نخست سال گذشته رشد ۱۵ درصدی دارد. خانواده ها برای ثبت نام ابتدا باید به ۶۰ هزار مدرسه ای که کار ثبت نام کلاس اولی ها را انجام می دهند مراجعه کنند و همزمان در سامانه سناد برگه نوبت دهی آمادگی جسمانی برای آنها صادر می شود و باید در روز و ساعت مشخص شده به پایگاه سنجش مراجعه کنند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در پایگاه های سنجش دانش آموزان به لحاظ بینایی، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، اندازه گیری قد و وزن، بررسی وضعیت دهان و دندان و وضعیت بیماری های جلدی بررسی می شوند، سال گذشته برای ارزیابی هر دانش آموز ۱۵ دقیقه زمان تعیین شده بود که امسال به ۳۰ دقیقه افزایش یافت و تعداد پایگاهها نیز ۲۰۰ پایگاه افزایش یافت تا سنجش با دقت و رعایت سلامت انجام شود.

حسینی با اشاره به اینکه وقتی سنجش اولیه انجام و دانش آموز عادی تشخیص داده شد برای ثبت نام به مدارس عادی معرفی می شود، متذکر شد: اگر دانش آموز دچار مشکل تشخیص داده شد به چند گروه آسیب دیده شنوایی، بینایی، چند معلولیتی، اوتیسم، مشکلات ویژه یادگیری و دیر آموز تقسیم می شوند که برای هر کدام از آنها تعلیم و تربیت خاص ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: ۱۶۰۰ مدرسه استثنایی داریم که ۷ گروه دانش آموزان آسیب دیده را تحت پوشش قرار می دهند، اگر دانش آموزان در پایگاه اولیه سنجش دچار مشکل شناسایی شدند به ۸۰ پایگاه تخصصی ارجاع و در آنجا معاینه می شوند، اگر بر اساس سنجش تخصصی مشخص شد که خدمات آموزشی ویژه باید به آنها ارائه شود در مدارس استثنایی جای دهی می شوند.

حسینی گفت: بیش از ۵۰۰ هزار دانش آموز تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی هستند که ۸۲ هزار نفر از آنها در مدارس استثنایی تحصیل می کنند، ۷۰ هزار نفر در مدارس پذیرا یعنی مدارس عادی که آموزش های تلفیقی را ارائه می دهند حضور دارند و ۴۰۰ هزار نفر هم دانش آموزان دیرآموز هستند هر سال ۶ تا ۷ درصد دانش آموزان دیرآموز تشخیص داده می شوند که بهره هوشی آنها بین ۷۰ تا ۷۵ است، این گروه در مدارس عادی حضور می یابند اما باید معلم رابطه برای آنها در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تحصیل ۴۰۰ هزار نفر از دانش آموزان دیرآموز در مدارس عادی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.