خودنمایی «دلتا» هفته آینده / کمیته ترخیص بازهم تشکیل شد / ساعتی ۷ نفر فوتی کرونا + نقشه و نمودار



به گزارش گروه استان های خبرگزاری تسنیم، با شدت گرفتن روند مراجعه بیماران به مراکز درمانی ظاهرا مسئولان وزارت بهداشت برای ایجاد فضای کافی برای ارایه خدمت به این بیماران دوباره ستاد ترخیص بیماران را مثل پیک قبلی تشکیل داده اند که این روند به گفته کارشناسان اگرچه به ظاهر امکان ارایه خدمت را بهبود می بخشد اما واقعیت امر اینجاست که دوباره نرخ ابتلا به دلیل احتمال بی توجهی افراد به اهمیت قرنطینه بالا خواهد رفت.

در این زمینه کارشناسان با اشاره به اظهار نظر مقامات مسئول نسبت به بی توجهی بیمارانی که قرار بود طی پیک چهارم در منزل دوران نقاهت خود را بگذرانند، تاکید دارند: خود مسئولان اعلام کردند نزدیک به ۴۰ هزار نفر شرط قرنطینه را نادیده گرفته و در جامعه تردد داشته اند که اگر دوباره این اتفاق با توجه به فعالیت دلتا در سراسر ایران تکرار شود قطعا مشکلاتی بسیار بیشتر از قبل تجربه می کنیم.

این گروه با اشاره به افزایش تعداد بیماران در پیک پنجم به گواه آمارهای رسمی معتقدند اجرای چنین تصمیمی به معنای رها کردن هزاران بمب بیولوژیکی ساعتی در جامعه است که قطعا تبعات بسیار نگران کننده ای در هفته های آتی برای کشور به ارمغان می آورد و بهتر است از همین امروز با اجرای سیاستی متفاوت راهکارهای دیگری اجرایی کنیم.

در این زمینه علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران روز گذشته رسما اعلام کرد: افزایش تعداد بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی باعث شده دوباره ستادهای ترخیص تشکیل شده باشد و با فعال شدن این ستاد تنها در استان تهران ۱۰۷۶ بیمار تاکنون ترخیص شده اند.

زالی همچنین در ادامه با اشاره به شرایط استان تهران اظهار داشت: تا ظهر روز چهارشنبه ۶۶۹۲ بیمار بستری در سراسر استان ثبت شده که از این تعداد ۱۷۵۲ نفر در بخش مراقبت های ویژه هستند اما نکته قابل تامل اینجاست که تنها در ۲۴ ساعت یعنی از روز سه شنبه ۲۲ تیرماه تا چهارشنبه روند قابل توجه رشد تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی استان جهشی قابل توجه داشته است.

وی گفت: در این دوره ۱۱۰۰ بیمار به مراکز درمانی مراجعه کرده اند که از این تعداد ۲۸۰ مورد به دلیل وخامت شرایط بالینی مستقیم به بخش مراقبت های ویژه اعزام شده اند و این موضوع می تواند نشانه ای از شرایط هفته های آینده استان تهران باشد.

استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، شرایط کرونایی هرمزگان فوق بحرانی است و رکوردهای مختلف این بیماری منحوس در استان روزانه جابجا می شوند.

یکی از مواردی که همچنان موجب نگرانی است عدم تناسب میان بستری بیماران و ترخیص بیماران بهبود یافته است، به نحوی که روزانه تعداد کمتری بیمار به نسبت بیماران بستری شده ترخیص می شوند و همین امر موجب شده این استان با کمبود شدید تخت بیمارستانی مواجه شود.

همین امر نیز موجب شد هرمزگان درخواست برپایی بیمارستان صحرایی توسط نیروهای مسلح را مطرح کند که خوشبختانه این امر انجام شد و سپاه یک بیمارستان صحرایی مجهز و با امکانات کامل با ظرفیت پذیرش ۵۰ بیمار کرونایی برپا کرد.

در همین زمینه دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: تعداد نمونه گیری از ابتدای اپیدمی تاکنون جمعا ۳۵۰۹۱۶ بوده که روزانه بالغ بر ۲ هزار است از افراد مشکوک گرفته می شود تا با بیماریابی حداکثری بتوانیم زنجیره انتقال را قطع کنیم.

وی افزود: شمار افراد بستری در این استان در حال افزایش قابل توجهی است، روز گذشته ۲۱۸ بیمار کرونایی در بیمارستان های هرمزگان بستری شدند تا شمار بیماران بستری به رقم ۸۶۲ نفر برسد که بیشترین میزان تاکنون بوده است.

نوروزیان گفت: از این تعداد ۱۰۷ بیمار در بخش آی سی یو تحت مراقبت ویژه پزشکی قرار دارند و وضعیت ۱۵ بیمار نیز وخیم گزارش شده است.

وی تصریح کرد: تعداد افراد بیمار قرنطینه در منزل نیز رشد قابل توجهی دارد و در حال حاضر بالغ بر ۱۰ هزار ۷۰۰ بیمار در منازل خود تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: متاسفانه در شبانه روز گذشته کرونا جان ۶ بیمار دیگر شامل ۲ خانم و ۴ آقا در محدوده سنی ۴۳ الی ۹۳ سال از شهرستان های بندرعباس (دو نفر) و پارسیان، حاجی آباد، قشم و میناب را گرفت و مجموع جان باختگان به ۱۵۳۲ نفر رسید.

استان همدان

محمد طاهری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با شناسایی ۲۳۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به ۱۸ هزار و ۸۳۶ و بیماران سرپایی مثبت به ۴۶ هزار و ۸۶۵ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه در روز گذشته یک بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده است، تاکنون تعداد فوتی های بیماری در استان به ۲ هزار و ۲۹۱ مورد رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان های استان نیز اظهار داشت: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستان های اسدآباد ۸۴۲ ، بهار یک هزار و ۲ ، تویسرکان یک هزار و ۳۹، رزن ۷۹۶، درگزین ۲۹۳، فامنین ۳۲۲ و کبودرآهنگ یک هزار و ۵۰ نفر است.

طاهری افزود: تاکنون سه هزار و ۴۵۱ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۳۶۱ نفر در نهاوند و هفت هزار و ۲۳۸ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند.

استان ایلام

محمد کریمیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد ۴۱ هزار و ۳۷۱ نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی ۱۰۹ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۲۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۴۶ بیمار جدید در بیمارستان ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته ها ۳۹ هزار و ۷۴۶ نفر بوده است.

کریمیان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش نشده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تاکنون ۸۱۰ نفر بوده است.

استان قزوین

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفت وگو با خبرنگار تسنیم درباره تغییر وضعیت و رنگ بندی کرونایی استان اظهار داشت: با توجه به افزایش چشمگیر میزان ابتلا و بستری در چند روز اخیر رنگ کرونایی ۴ شهرستان قزوین، البرز، تاکستان و بویین زهرا قرمز شده است و از ابتدای امروز باید شدیدترین محدودیت های کرونایی در این ۴ شهرستان بزرگ استان اعمال شود.

پیمان نامدار اضافه کرد: البته عمق فاجعه زمانی مشخص می شود که بدانیم ۹۲ درصد جمعیت استان قزوین در این ۴ شهرستان زندگی می کنند و با توجه به مراودات درون استان به نظر می رسد ۲ شهرستان کوچک تر آبیک و آوج هم به زودی قرمز خواهند شد. بنابراین از امروز استان قزوین رسما وارد پیک پنجم کرونا شده که این پیک هم توسط ویروس کرونای سویه دلتا (هندی) رقم خورده است.

وی از شناسایی ۲۶۸ مبتلای کرونایی جدید در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: همچنین در شبانه روز اخیر ۱۷ بیمار کرونایی بدحال زیر دستگاه کمک تنفسی در بخش مراقبت های ویژه داشتیم و طی همین مدت ۳ بیمار کرونایی ما به خاطر شدت علائم تنفسی جان خود را از دست دادند؛ در حالی که روز قبل میزان مرگ ومیر کرونایی ما صفر شده بود.

نامدار ادامه داد: همچنین در ۲۴ ساعت اخیر ۸۱ بستری کرونایی جدید داشتیم که در نهایت سبب شد مجموع کل بستری های فعلی کرونایی ما به ۳۴۰ نفر برسد که ۵۸ درصد بیشتر از مدت مشابه در ۲ هفته قبل است. البته در شبانه روز اخیر ۶۰ بیمار کرونایی را با علائم قطعی بهبود از بیمارستان های استان قزوین مرخص کردیم که یک نفر بیشتر از روز گذشته بود.

وی یادآور شد: تنها چاره ما برای مدیریت بیماری کرونا با سوش دلتا مراعات پروتکل های بهداشتی است و علت پایین ماندن آمار مرگ ومیر کرونایی در شرایط حاضر هم فقط واکسیناسیون گروه های حساس و افراد سالمند است.

استان کرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا بیان کرد: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در بیمارستان های استان کرمان ۸۷۶ مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۴۳۸ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: ۶۶ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۲۲۱ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۶۰ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۹۱ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری ۱۹۹ بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید ۱۹، تاکنون به ۲۵ هزار و ۶۴۲ مورد رسیده است.

وی به فوت ۱۴ بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به ۳ هزار و ۲۵۶ نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونال در استان کرمان ۱۴۹ هزار و ۶۱۲ مورد و آمار واکسن تزریق شده نوبت دوم را ۷۱ هزار و ۸۸۰ مورد عنوان کرد و گفت: واکسن ایرانی کوو برکت در سطح مراکز توزیع شده و دانشگاه های مختلف در سطح استان، این دوز واکسن را دریافت کرده اند که به تدریج برای گروه های هدفی که دانشگاه های علوم پزشکی تعریف کرده اند تزریق خواهد شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی کرمان هزار و ۴۰۰ دوز واکسن ایرانی کوو برکت تحویل گرفته ایم، عنوان کرد: جامعه هدف این واکسن در دانشگاه علوم پزشکی کرمان شامل جانبازان، سالمندان اتباع که ساکن مهمانشهر هستند و به عنوان مکان ها بسته محسوب می شوند و تعدادی نیز برای پرسنلی که تاکنون تزریق واکسن را انجام نداده اند و تمایل داشتند که از واکسن ایرانی استفاده کنند، خواهد بود.

درحال تکمیل … .

انتهای پیام/ی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خودنمایی «دلتا» هفته آینده / کمیته ترخیص بازهم تشکیل شد / ساعتی ۷ نفر فوتی کرونا + نقشه و نمودار» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.