جایگاه ایران در دیپلماسی اقتصادی +فیلم



او گفت: زمانی می توانیم در دیپلماسی اقتصادی موفق شویم که آن را وارد فضای عملیاتی کنیم، یعنی از دیپلماسی اقتصادی خروجی بخواهیم و خروجی آن عبارت است از صادرات، مدیریت واردات، تعاملات با کشورهای هدف که براساس این اولویت بندی و هدف گذاری که می شود وارد فضای عملیاتی می شویم

پیمان پاک گفت: دیپلماسی اقتصادی یعنی توسعه بازار، توسعه روابط تجاری به صورت صادرات و واردات است که این خروجی های نیازمند یکسری زیر ساخت ها و عوامل است.

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: هیچ وقت به این موضوع فکر نکرده ایم که مجموعه های دولتی ما غیر از بیان اهمیت و ضرورت موضوع دیپلماسی اقتصادی چه کارهایی می تواند انجام دهد که در حوزه هایی که نیازمند پیش نیازهای اصلی توسعه تجارت باشد، مانند بحث های مالی، لجستیکی، تعرفه های ترجیحی و همکاری های دوکشور که وظایف اصلی دستگاه های اجرایی بوده که انجام نشده است.

او گفت: در چند سال گذشته از فرصت های تجارت با کشورهای اطراف غافل بودیم و عوامل متعددی موجب شدتا از فرصت ها استفاده نکنیم و استفاده از این فرصت ها می توانست موجب رونق تولید و اشتغال شود.

پیمان پاک گفت: بر اساس قانون باید ۶۰ رایزن اقتصادی داشته باشیم، اما در حال حاضر فقط ۶ رایزن در کشورهای مختلف داریم

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: رایزنی که به یک کشور فرستاده می شود، باید شناخت کافی از آن کشور داشته باشد و بنابراین باید بررسی های لازم در این خصوص صورت بگیرد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «جایگاه ایران در دیپلماسی اقتصادی +فیلم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.