پیشنهاد نوروزی کتاب برای دوران قرنطینه خانگی



ایسنا/خراسان رضوی انتشارات به نشر در روزهایی که کرونا فرصت تازه ای را برای مطالعه بیشتر مهیا کرده است، فهرستی از خواندنی های تازه این انتشارات را به مخاطبان کتاب معرفی می کند.

بر اساس گزارش روابط عمومی به نشر، کتاب کالای فرهنگی و بسیار تاثیرگذار در تمامی کشورها و موجب رشد، تکامل و توسعه فرهنگی ملت ها به شمار می رود. اکنون که ویروس منحوس کرونا فرصت خانه نشینی را فراهم کرده است به خوبی می توان از شرایط قرنطینه خانگی برای مطالعه بیش از پیش استفاده کرد. در همین راستا انتشارات «به نشر» هشت رمان جذاب و خواندنی از هشت نویسنده مطرح را در ایام نوروز ۹۹ پیشنهاد می دهد.

«دعبل و زلفا»

رمان جذاب و عاشقانه «دعبل و زلفا» یکی از خواندنی ترین آثار به شمار می رود که مطالعه آن در روزهای کرونایی به شدت پیشنهاد می شود. اثری به قلم حجت الاسلام والمسلمین مظفر سالاری که روایت گر سرگذشت زندگی دعبل خزایی شاعر و ذاکر فضائل اهل بیت(ع) است که در زمان امامت امام رضا(ع) می زیسته؛ در این داستان آشنایی وی با همسر سازش ناپذیرش زلفا، رویدادی عاشقانه را در دل تاریخ روایت می کند.

در این کتاب، مقاطعی از زندگی دعبل در زمان امام موسی کاظم(ع) و امام رضا(ع) به صورت داستانی کنکاش شده است و نویسنده تلاش دارد بر اساس داده های تاریخی به بازسازی و بازآفرینی ماجراها و حوادث بپردازد. این رمان شورانگیز ۳۳۲ صفحه ای، در قطع رقعی در سایت به نشر برای خرید در دسترس قرار دارد.

«اوسنه گوهرشاد»

رمانک فانتزی «اوسنه گوهرشاد» نوشته سعید تشکری، در قالب مجموعه داستان های به هم پیوسته روایت گر داستانی خیالی همگام با واقعیت از واقعه قیام خونین مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی است که در جریان این رمان، گوهرشاد بیگم پایه گذار احداث بنای مسجد گوهرشاد حرم رضوی بعد از هزار سال به مکانی می آید که خودساخته است و با ملکه ای روبه رو می شود تا آنچه را که او ساخته یعنی مسجد گوهرشاد که قرار است ویران شود و در خلال آن حادثه خونین ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۴ هجری خورشیدی روایت می شود. این اثر در ۱۹۱ صفحه و در قطع رقعی منتشر شده است.

«گوشه ششم عاشقی»

«گوشه ششم عاشقی» عنوان مجموعه ای از داستان های عاشورایی را تشکیل می دهد که با تالیف سید محمد سادات اخوی از نویسندگان و شاعران مطرح کشور برای نوجوانان منتشر شده است. «گوشه ششم عاشقی» به عنوان مجموعه ای از داستان های شهدای جوان قیام کربلا همچون حضرت قاسم(ع)، حضرت علی اکبر(ع) و … در ۲۱۱ صفحه و در سه بخش روایت می شود.

بخش نخست آن به صورت یک داستان است که از ابتدا تا پایان هر داستان به یک ماجرا مرتبط است و درباره شخصیت های شهید قیام عاشورا است. داستان های بخش دوم، دو بخشی هستند که بخش نخست داستان درباره یکی از پیامبران خداست و بخش دوم شبیه همان اتفاق را در زندگی امام حسین(ع) و خاندانشان نشان می دهد و در نهایت داستان های بخش سوم به هم پیوسته هستند.

«آدم های غلط»

«آدم های غلط» داستان فردی به نام محسن را روایت می کند که مأموران ساواک، پدرش را به شهادت رسانده اند و خودش هم توسط آن ها گرفتار می شود. در مدت گرفتاری محسن در زندان ساواک، ماجراهایی برای مادر پیرش اتفاق می افتد که در این کتاب روایت می شود. حسن احمدی در این رمان، شکنجه ها و ماجراهایی را که برای محسن در زندان اتفاق می افتد، به تفصیل برای مخاطب توضیح می دهد. این رمان انقلاب اسلامی در قالب ۱۹۶ صفحه و ۵۱ بخش روایت می شود .

«سنگر علاف ها»

«سنگر علاف ها» از دریچه طنز به هشت سال دفاع مقدس می نگرد. داستان هایی پرکشش و جذاب به قلم اکبر صحرایی از نویسندگان توانای ادبیات دفاع مقدس با زبانی طنز برای نسل جوان و نوجوان روایت می شود. بازگو کردن برخی از حقایقی که در هشت سال جنگ رخ داده است با لحنی طنز قطعا می تواند مخاطب را با خود همراه نماید. «سنگر علاف ها» در ۸۴ صفحه داستان افرادی را در جنگ تحمیلی نقل می کند که معمولا به کار گرفته نمی شدند و سعی می کردند با شوخ طبعی خود را سرگرم کنند.

«سید بغداد»

«سید بغداد» عنوان کتابی به قلم «محمد طعان»، پزشک فرانسوی و نویسنده لبنانی الاصل است که در حوزه ادبیات مقاومت اسلامی جای می گیرد و به همت محمدرضا شیخی محمدی ترجمه شده است. طحان در این کتاب ۲۲۴ صفحه ای داستان یک سرباز آمریکایی به نام جیمی را روایت می کند که به فراخوان جنگ عراق پاسخ مثبت می دهد اما بعد از مدتی درمی یابد که به او دروغ گفته شده است و به ماهیت این جنگ پی می برد. او در جستجوی حقیقت با روحانی سید عراقی روبه رو می شود و به هدایت او به اسلام شیعی می گرود و جذب شخصیت بی مانند امام حسین(ع) می شود.

«خلوت مدیر»

علی اکبر والایی رمان «خلوت مدیر» را با روایت اول شخص من از نگاه یک مدیر مدرسه آغاز می کند. وی در بدو ورود به مدرسه با معاون اول خود آشنا می شود که فردی دست نشانده ساواک است، ارتباط مدیر و ناظم، همین طور اتفاقاتی که در مدرسه رخ می دهد داستانی جذاب را برای مخاطب رقم می زند که خواندن آن خالی از لطف نیست. در اصل فضای مدرسه که داستان در آن اتفاق می افتد، نمادی از فضای بیرونی جامعه قبل از انقلاب است که به شدت فسادآلود و غیرقابل تحمل بوده است. داستان ساده و روان «خلوت مدیر» با تعلیق های فراوان داستانی در ۲۵ فصل به عنصر فساد و نقش آن در فروپاشی حکومت پهلوی اشاره می کند.

«سفرنامه جن»

«سفرنامه جن» عنوان دیگر اثر پیشنهادی به نشر در روزهای کرونایی است. روایتی از تکنوکرات هایی در عهد قاجار که به فساد درباری آگاه نبودند و در جریان سفر به فلات ایران و نواحی مرکزی اسیر نوعی کار کنترات برای ساختن نوعی سد برای خوانین و رعایا می شوند. روایت کابوس های قهرمان، سفر در سیر و سلوک، افشای فساد و کشمکش اقلیم ها و … همه و همه به قلم مصطفی جمشیدی در این اثر ۱۸۰ صفحه گنجانده شده است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پیشنهاد نوروزی کتاب برای دوران قرنطینه خانگی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.