بزرگداشت روز ارتباطات توسط سپاه کردستان / بازسازی اعتمادعمومی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی مرادی صبح امروز در مراسم بزرگداشت روز ارتباطات که توسط سپاه در سالن جلسات اداره کل ورزش وجوانان کردستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تسلیت سالگرد شهادت شهید رئیسی، اظهار کرد: کردستان لاله زار نام آشنای شهدای کشور است. وجب به وجب خاک این استان به خون شهدا معطر است.

وی با اشاره به نقش روابط عمومی ها و تهدیدات و چالش های این حوزه، گفت: عصر حاضر، دیجیتال نامیده شده و مولفه های مهم ابزاری انتقال، کاملا دگرگون شده و عصر کنونی متعلق به رسانه ها است، رسانه ها بعد از قوه مجریه، قضائیه و مقننه به عنوان قوه چهارم شناخته شده اند و قدرت رسانه بر کسی پوشیده نیست.

رسانه ها در عرصه اطلاع رسانی جهاد کنند

مدیرکل صداوسیمای مرکز استان کردستان با تاکید بر اینکه رسانه ها باید در حوزه اطلاع رسانی و جنگ نرم به صورت جد جهاد کنند، تصریح کرد: در این دنیای پرهیاهو که افکار عمومی مهندسی و متاثر از فضای مجازی است، رسانه می تواند بسیار تاثیرگذار باشد؛ در استان کردستان ۵۸ شبکه تلویزیونی معاند در حال فعالیت و دروغ پراکنی هستند که باید با تولید محتوا توطئه های آنان را خنثی کنیم.

وی با اشاره به اینکه رسانه های معاند در اغتشاشات سال ۱۴۰۰ روایت های نادرستی از فضای استان را منعکس می کنند، افزود: تولید محتوا بسیار مهم است اما لازمه آن جهاد تبیین است. بسیج باید در عرصه رسانه نیز همانند سایر عرصه ها، کارهایی را پیگیری کنند که دیگران نمی توانند انجام دهند.

مرادی برگزاری این مراسم را فرصتی برای بازاندیشی نقش روابط عمومی ها دانست و خاطر نشان کرد: روابط عمومی هنر هشتم و پیوند حاکمیت، مردم و دولت است. اطلاع رسانی، بحران زدایی، گفت وگوی اجتماعی از دیگر وظایف روابط عمومی ها است که باید کسی موفق است که به موقع اخبار را منتقل کند.

روابط عمومی ها گفت وگوی اجتماعی شکل بدهند

وی عنوان کرد: روابط عمومی موفق کسی است که از سازمان خود صیانت و گفت وگوی اجتماعی شکل بدهد. روابط عمومی صرفا بحث تبلیغات نیست بلکه باید معمار همبستگی ملی باشد که با شناخت درست ابزار صورت می گیرد.

مدیرکل صداوسیمای مرکز استان کردستان با تاکید بر اینکه هنر برقراری ارتباط مبتنی بر اعتماد اولویت روابط عمومی ها و خبرگزاری ها قرار گیرد، گفت: این هنر با ترکیب دانش، روانشناسی و اعتمادسازی محقق می شود که باید معمار بازسازی سرمایه های اجتماعی صورت بگیرد. اگر اعتماد وجود نداشته باشد، آن سازمان آنچنان که باید و شاید تاثیرگذاری نخواهند داشت.

وی عنوان کرد: روابط عمومی موفق کسی است که بحران را تبدیل به فرصت کند و با هنر از دل تهدیدها فرصت بسازد، درک صحیح این وضعیت و مهندسی افکار عمومی از دل روابط عمومی ها شکل می گیرد.

مرادی ابراز داشت: در استان کردستان که مرزها یک فرصت بی بدیل هستند، گاهی تبدیل به چالش نیز می شوند، وضعیت کنونی مرز باشماق مناسب نیست، با مطالبه گری و به جای پنهان کاری با شفافیت باید موضوعات دنبال شود.

جمع آوری ۱۸ میلیارد تومان کمک مردمی

مدیرکل صداوسیمای کردستان همچنین به تیراندازی مرزبانی و کشتن کوله بران و ناترازی برق و قطعی های پی در پی که باعث نارضایتی مردم و تولیدکنندگان شده است، اشاره کرد و خواستار شفاف سازی و تبیین موضوعات شد.

وی به نقش تاثیرگذار روابط عمومی ها در آتش سوزی جنگل های مریوان و مشکلات حوزه محیط زیست و مشارکت مردمی در جمع آوری ۱۸ میلیارد تومان برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در استان اشاره کرد.

مرادی بیان کرد: متاسفانه در تاثیرگذاری روی افکار عمومی و روایتگری اول با مشکلاتی مواجه هستیم که باید اصلاح شود. یکی از دلایل عدم موفقیت، نداشتن قدرت و تاکتیک های این حوزه است.

انتهای پیام/۴۸۱/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بزرگداشت روز ارتباطات توسط سپاه کردستان / بازسازی اعتمادعمومی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.