لزوم بهره گیری از ظرفیت تشکل های مردمی در حل مشکلات زیست محیطی



به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری ظهر پنجشنبه در نشست سازمان های مردم نهاد استان گیلان که درسالن الغدیر استانداری گیلان برگزار شد با اشاره به نقش مهم سمن ها، گفت: کیفیت و اثربخشی نحوه فعالیت سمن ها بیشتر از کمیت آنها در استان گیلان ارزشمند بوده و سمن ها با تقویت کار خود می توانند توجه و نگاه مسئولان را جلب کنند.

سالاری با اشاره به اینکه اثرگذاری سازمان های مردم نهاد منوط به نگاه کارشناسی و تخصصی آنها به مسائل و مشکلات جامعه در حوزه های مختلف است، اظهارکرد: هم فکری و مشارکت اجتماعی سازمان های مردم نهاد اگر مبتنی بر خرد جمعی باشد راهگشا بوده و می تواند هدایت گر افکار عمومی در ابعاد مختلف شود.

وی افزود: تشکل های خصوصی و مردمی در کنار دولت هم در بحث نظارتی و هم مشارکت های اجتماعی نقش به سزایی داشته و اعتقاد داریم هر چقدر فعالیت و مشارکت مردم در زمینه های مختلف تسهیل شود کیفیت بسیاری از کارها افزایش یافته و ابعاد مردمی آن تقویت خواهد شد.

سالاری ادامه داد: در بسیاری از حوزه ها همانند آب بندان ها، لایروبی انهار، محیط زیست می توان از ظرفیت سمن ها بهره بود. برای توسعه و پیشرفت کشور فقط منتظر بودجه و اعتبارات دولتی نباشیم.

مشارکت سازمان های مردم نهاد سبب ارتقای دانش اجتماعی می شود

در ادامه مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان با اشاره به رونمایی از سامانه جامع اطلاع رسانی برنامه ها و عملکرد موسسات مردم نهاد این استان، اظهارکرد: سازمان های مردم نهاد با حضور در بخش های اجتماعی، فرهنگی جامعه اثربخشی و کارآمدی برنامه های سبب سرعت بخشیدن به پیشرفت و توسعه جامعه می شوند.

مونا ابروفراخ به اهمیت مشارکت مردم در سازمان های مردم نهاد و کارکردهای مهم آن اشاره کرد و افزود: فعالیت های سازمان مردم نهاد و مشارکت اجتماعی آنها سبب افزایش و ارتقای سطح آگاهی اجتماعی می شود.

وی سازمان های مردم نهاد را به عنوان پل ارتباطی میان مردم و دولت دانست و گفت: این تشکل ها می توانند دولت ها را در مسیر برطرف کردن آسیب های اجتماعی و نابسامانی های درون جامعه کمک کنند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لزوم بهره گیری از ظرفیت تشکل های مردمی در حل مشکلات زیست محیطی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.