حاکمیت نظام مدرک سالاری در ایران / موفق به جلب نظر دولت برای پرداخت هزینه دانشجویان نشده ایم



رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی:

به گزارش خبرنگار به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی در نشست خبری این دانشگاه که صبح امروز در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نسخه های حل مشکل بیکاری کشور و ارتقای میزان اشتغال، آموزش های مهارتی است.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه در قانون ششم توسعه مهارت آموزی ذکر شده است، اما هنوز همچنان این دوره ها مغفول مانده اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با اشاره به تعداد دانشجویان گفت: متاسفانه تعادل دانشجویان مهارتی کشور در دو دانشگاه علمی و کاربردی و فنی و حرفه ای کمتر از ۶۰۰ هزار نفر است.

قادریم که نیاز کشور به دانشجویان مهارتی را برطرف کنیم

امید اظهار کرد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی قادر هستیم که نیاز کشور به دانشجویان مهارتی را برطرف و تمام یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجوی مهارتی مورد نیاز کشور را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه گرایش داوطلبان به رشته های مهارتی کم است، گفت: همچنان نظام مدرک سالاری در کشور ما حاکم است و این موضوع سبب می شود دانشجویان ما مستقیما به رشته های کارشناسی بروند.

ارزان ترین دانشگاه کشور هستیم

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی ادامه داد: ما ارزان ترین دانشگاه کشور هستیم، اما باز هم دانشجویان برای آموزش مهارتی باید ۵ میلیون تومان را خودشان پرداخت کنند و با وجود آنکه از مجلس و دولت خواسته ایم که بخشی از بودجه آموزشی را بدهد، اما هنوز موفق نشده ایم ما از آن ها خواستیم ۳۰ درصد مبلغ آموزش دانشجویان مهارتی آن هم عده خاصی از دانشجویان که در رشته های مورد نیاز دولت و در مناطق محروم تحصیل می کنند را بدهند.

امید با بیان اینکه در چند دهه اخیر گرایش جوانان به کار های نظری بیشتر شده است، گفت: رشته های دانشگاه علمی کاربردی به مهارت احتیاج دارد، اما ما می توانیم از ۳۰ درصد دانشجویی تعیین شده در قانون هم پیش تر برویم و ۵۰ درصد دانشجویان مهارتی مورد نیاز کشور را تامین کنیم.

درحال تکمیل/

پرسش و پاسخ در حاکمیت نظام مدرک سالاری در ایران / موفق به جلب نظر دولت برای پرداخت هزینه دانشجویان نشده ایم

گفتگو با هوش مصنوعی