رشد ۷۷ درصدی تهعدات خیران مدرسه ساز مازندران



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، مجمع خیرین مدرسه ساز، مجموعه ای از افراد خیرخواه و نیکوکار بوده که از لحاظ مادی دلسوز، تحصیلکرده و دارای دغدغه هستند و بزرگ ترین سرمایه آنان نیت پاکشان است.

افرادی که با ساختن مدرسه، شرایط را برای رشد و شکوفایی دانش آموزان فراهم و با تجهیز آن، به ارتقای دستگاه تعلیم و تربیت کمک می کنند.

مجمع خیرین مدرسه ساز مازندران در بابلسر گردهم آمده تا علاوه بر بررسی نقاط ضعف و قوت خود، گام مهی در جهت پیشبرد امور تربیتی در استان بردارند.

عسگری نیکزاد مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در این نشست، اظهار داشت: در تمام دنیا رویکردهای آموزشی به سمت رویکردهای فرهنگی و تربیتی در حال حرکت است.

وی افزود: این تغییر رویکرد نیازمند مقدمات و تجهیزات زیادی بوده که با شرایط موجود، تأمین تمام این مقدمات و تجهیزات به تنهایی برای دولت ممکن نیست و باید از ظرفیت خیران بهره مند شد تا آموزش و پرورش مازندران بتواند در این تغییر رویکرد سرآمد باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز، بازوان آموزش و پرورش مازندران در احداث و توسعه فضاهای آموزشی، تربیتی و قرآنی هستند، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش مازندران ۵۴ پروژه را در سال ۹۸ در دست اجرا دارد که دارای حدود ۴۵۰ کلاس درس و ۷۱ هزار متر مساحت است.

نیکزاد با بیان اینکه بحث تجلیل از خیرین مدرسه ساز از سال گذشته در دستور کار آموزش و پرورش مازندران قرار گرفته است، گفت: برای ترویج فرهنگ نیکوکاری و اشاعه آن در جامعه، تمام افرادی که به نحوی در ساخت فضاهای آموزشی و تربیتی کمک کار آموزش و پرورش مازندران بودند و هستند به صورت درون مدرسه ای مورد تجلیل قرار می گیرند.

رشد ۷۷ درصدی تعهدات خیرین مدرسه ساز مازندران

قربانعلی شیرزاد مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران نیز گفت: امسال در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز بیش از ۳۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان میزان تعهدات خیرین مدرسه ساز ما بوده که در مقایسه با سال گذشته ۷۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: امیدواریم تعهدات خیرین مدرسه ساز تحقق پیدا کند تا بخشی از مشکلات آموزش و پرورش در بحث تجهیزات و فضای آموزشی کاهش یابد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و تربیتی در جامعه دارند، خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف ما از برگزاری جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز مازندران در بابلسر، استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز جهت ارتقای جایگاه این استان در سطح کشور است.

اسماعیل حسن زاده، فرماندار بابلسر نیز با اشاره به بیانات امام راحل(ره) که مدرسه سازی توشه آخرت است، اظهار داشت: مدرسه سازی و انجام اعمال خیرخواهانه از جمله اعمال خوب و پسندیده بوده که مورد تاکید دین مبین اسلام و امامان معصوم(ع) نیز بوده است.

وی افزود: مدرسه اولین اجتماع پس از خانواده بوده که مراحل رشد و تکامل انسان ها از آنجا شروع می شود و اگر با تمام ابعادش احداث و پایه گذاری شود نقش مهمی در تربیت انسان واقعی دارد.

فرماندار بابلسر با بیان اینکه اگر قرار باشد کشوری ساخته شود از مدرسه اش ساخته می شود، گفت: مدرسه نقش مهمی در تربیت آینده سازان هر کشور دارد و تلاش خیران مدرسه ساز در احداث یا تجهیز فضای آموزشی در حقیقت تلاش برای ساخت کشور است.

حسن زاده با اشاره به اینکه سهم آموزش و پرورش شهرستان بابلسر از محل توزیع اعتبارات در سال گذشته ۶۰۰ میلیون تومان بوده است، خاطرنشان کرد: این رقم امسال به حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی افزود: در حقیقت سهم آموزش و پرورش بابلسر از محل توزیع اعتبارات ۱۰۰ درصد افزایش یافته که این نشان از اهمیت جایگاه تعلیم و تربیت در سطح شهرستان و حتی استان و کشور است.

گزارش از هومن رمضانیان

انتهای پیام/ ۶۸۶/ ت
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رشد ۷۷ درصدی تهعدات خیران مدرسه ساز مازندران» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.