داستان ادامه دار سرعت گیرهای خسارت بار گناباد / چرا شهرداری به دغدغه مردم توجهی ندارد؟ + فیلم - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، فرمانده انتظامی گناباد در نشستی خبری اعلام کرده بود که در این شهرستان هیچ سرعتگیر استانداری وجود ندارد و باید برای احداث سرعتگیر ضوابط آن هم رعایت شود. سرعتگیرها از سرعت زیاد خودروها و جهت جلوگیری از تصادفات معمولا در محدوده شهری استفاده می شود ولی احداث سرعتگیرها دستورالعمل های خاصی دارد که معمولا باید عرض ۱۷ متر و شعاع ۳٫۷ متر و ارتفاع آن نیز ۰٫۱ متر داشته باشد.

یکی از رانندگان تاکسی در شهر گناباد در گفت وگو با تسنیم اظهارداشت: سرعتگیرهای داخل شهر استاندارد نیست و ارتقاع آن زیاد است و همین امر باعث شده کمک ها و جلو بندی خودرو آسیب ببیند.

وی ادامه داد: تعداد زیادی سرعتگیر در گناباد احداث شده و در برخی نقاط نیازی به سرعتگیر نبوده است، به عنوان مثال یک مسیر کم تردد و وسط راه یک سرعتگیر احداث کرده اند.

ایجاد سرعتگیرها براساس مصوبات شورای ترافیک در شهرها محل آن مشخص و توسط شهرداری احداث می شوند و معمولا در نزدیکی میادین، تقاطع ها و یا مدارس نصب می شود که عدم توجه به دستورالعمل ها مشکلاتی برای شهروندان ایجاد می کند.

شاهد آن هستیم احداث سرعتگیر در شهر و روستاهای گناباد بدون هیچ گونه تعریف درستی احداث شده که اعتراضات مردمی را به همراه داشته است.

یکی دیگر از شهروندان گنابادی در گفتگو با تسنیم اظهارداشت: در احداث سرعتگیرها استانداردی رعایت نمی شود و از هزینه کردن برای جلوبندی خودروها خسته شده ایم.

وی ادامه داد: ما که کارشناس نیستیم متوجه می شویم طول و عرض این سرعتگیرها استاندارد نیست از طرفی در شهرهای دیگر این تعداد سرعتگیر دیده نمی شود و اگر هم وجود دارد استانداردهای آن رعایت شده است.

در گزارش زیر به وضعیت سرعتگیرها در شهرستان گناباد پرداخته ایم.

.

انتهای پیام/۲۸۲/.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «داستان ادامه دار سرعت گیرهای خسارت بار گناباد / چرا شهرداری به دغدغه مردم توجهی ندارد؟ + فیلم - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.