پنجره واحد سرمایه گذاری <a href="/fa/dashboard/ و بویراحمد" class="text info">کهگیلویه و بویراحمد</a> همچنان بسته است


به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج ، استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن منابع و ظرفیت های مناسب در زمینه های مختلف از لحاظ توسعه و برخورداری در ردیف استان های محروم کشور تعریف می شود و تاکنون نسخه دولت های مختلف برای درمان دردها و سرعت دادن به قطار توسعه به جایی نرسیده است.

وجود منابع آبی، کشاورزی، گیاهان دارویی، معادن مختلف و جاذبه های طبیعی و گردشگری این استان را به یک منطقه مناسب برای سرمایه گذاری تبدیل کرده ، اما عدم استقبال سرمایه گذاران و در جا زدن استان در رشد و توسعه سوال بی پاسخی بوده که اذهان را درگیر کرده است.

برخی از سرمایه گذاران علت عدم استقبال را بروکراسی پیچیده اداری و بانکی در صدور مجوزها و پرداخت تسهیلات عنوان می کنند و راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری نیز تنها در حد شعار بوده و گرهی از مشکلات باز نکرده است.

نکته دیگر که باید در فعالیت واحد های صنعتی و تولیدی و حضور سرمایه گذاران در استان کهگیلویه و بویراحمد به آن پرداخته شود، این است که سرمایه گذاران حاضر تا چه اندازه توانسته اند تعامل خود را بانک های استان حفظ کنند و درآمد واحد های فعال که از منابع مالی و دیگر ظرفیت ها استفاده کرده اند تا چه اندازه توانسته است به حل مشکلات مالی و افزایش سهم پولی استان کمک کند؟

نیک اقبالی مدیر بانک صنعت و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: برخی از سرمایه گذاران در استان بعد از دریافت تسهیلات بانکی و همکاری لازم بانک ها بعد از اولین پرداخت یا خرید منابع مالی خود از بانک های استان به بانک های دیگر استان ها انتقال می دهند و همین باعث می شود که استان در منابع مالی با مشکل مواجه شوند.

احسان عسکری معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد می گوید: واحد های صنعتی فعال در استان که از منابع مالی موجود برای راه اندازی کسب و کار خود استفاده می کنند باید نسبت به گردش مالی و پولی خود و ذخیره این منابع در بانک های استان متعهد شوند.

علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به راه اندازی فاز دوم کارخانه سیمان مارگون اظهار داشت: برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان زمینه همکاری با سرمایه گذاران فراهم است.

وی نسبت به بی مهری سرمایه گذاران در ذخیره منابع مالی در بانک های استان گلایه کرد و ادامه داد: سرمایه گذار از منابع مالی و دیگر ظرفیت ها از جمله واگذاری اراضی و صدور مجوزهای مختلف در استان استفاده می کند، اما خروج سرمایه و درآمدی که در این استان حاصل می شود به اقتصاد استان ضرر می زند.

احمدزاده افزود: خروج سرمایه و منابع مالی واحد های فعال در استان کهگیلویه و بویراحمد بررسی شود و بانک ها سعی کنند نگهداری منابع مالی واحد های فعال در استان را در زمان عقد قرارداد جزء تعهدات سرمایه گذار لحاظ کنند.

انتهای پیام/۵۴۴/س
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پنجره واحد سرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد همچنان بسته است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.