تقویت و توسعه کانون های قرآن و عترت دانشجویان علوم پزشکی



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر روح الله محمدعلی نژاد در جمع فعالان نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، گزارشی از فعالیت های این مرکز طی ۱۰ ماه گذشته ارائه کرد و گفت: برگزاری جشنواره قرآن و عترت به صورت مجازی در ایام شیوع ویروس کرونا، باعث شد خیلی از دانشجویان علوم پزشکی بخصوص در ایام این بیماری، انس و الفت بیشتری با قرآن کریم پیدا کنند.

وی افزود: خیلی ها تصور می کردند شیوع این بیماری، باعث اختلال در فعالیت های قرآنی دانشجویان و همچنین برگزاری جشنواره قرآن وعترت می شود اما به وضوح دیدیم که استقبال خوبی از سوی جامعه دانشگاهی علوم پزشکی در بخش های مختلف این جشنواره شد.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت یکی از سیاست ها و برنامه های مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت را تعامل و ارتباط مستمر با مسؤولان ادارات قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی عنوان کرد.

وی گفت: برگزاری سه جلسه مشترک ستادی با اعضای مجمع کانون های قرآن و عترت و همچنین برپایی دو جلسه وبیناری با اعضای مجمع کانون های مذهبی و بارش افکار در خصوص محورهای فعالیت های قرآن وعترت، از جمله برنامه های این مرکز در ۱۰ ماه گذشته بوده است.

محمدعلی نژاد گفت: معتقدم اگر بناست اتفاقات و تحولات خوبی در حوزه دینی و مذهبی دانشگاه های علوم پزشکی رخ دهد، باید از تقویت و توسعه کانون های دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی صورت گیرد و به همین جهت باید همه برنامه های مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت مبتنی بر فعالیت های دانشجویی باشد.

وی با تشکر و قدردانی از دانشجویان علوم پزشکی به واسطه حضور قوی در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در شرایط شیوع ویروس کرونا گفت: در همین جلسه، از همه شما فعالان نهادهای دانشجویی بخصوص انجمن های علمی و نشریات دانشجویی درخواست می کنم در مسیر فعالیت های تخصصی خود، در حوزه های قرآنی نیز ورود پیدا کنید.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: ما توقع داریم، فعالان و اعضای نشریات دانشجویی یا اعضای انجمن های علمی دانشجویی در همه دانشگاه های علوم پزشکی، در حوزه مطالعات بین رشته ای، تحقیقات و پژوهش های مختلفی داشته باشند و این موضوع به تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی در میان دانشجویان علوم پزشکی کمک می کند.

وی افزود: دو مجله «قرآن و طب» و همچنین «قرآن و سبک زندگی مبتنی بر نظام سلامت»، محل انعکاس تحقیقات و پژوهش های بین رشته ای است که هر یک از دانشجویان فارغ از هرگونه فعالیت در نهادهای دانشجویی می توانند با مطالعه عمیق این دو مجله تخصصی، آگاهی و بینش خود را نسبت به قرآن کریم افزایش دهند و با انجام پژوهش های میان رشته ای و مطالعات علمی در این حوزه، تلاش های زیادی در این زمینه داشته باشند.

پرسش و پاسخ در تقویت و توسعه کانون های قرآن و عترت دانشجویان علوم پزشکی

گفتگو با هوش مصنوعی