میانگین الگوی مصرف در خراسان شمالی از متوسط کشوری بالاتر است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، رضا عطایی در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی اظهار داشت: در حال حاضر به ۷۵ روستای خراسان شمالی با تانکر آبرسانی صورت می گیرد.

وی گفت: این عدد در فصول زمستان و پاییز به ۳۰ روستا می رسد اما در فصل پیک مصرف و گرما به عدد ۷۵ می رسد.

مدیرعامل آبفای خراسان شمالی گفت: سالیانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب شرب بهداشتی توسط ۵۶۰ حلقه چاه چشمه، قنات و سه سد شیرین دره، بارزو و بیدواز استحصال، تصفیه و بعد از ذخیره سازی در ۶۶۰ باب مخزن به حجم ۳۰۰ هزار مترمکعب توسط شبکه توزیع و خطوط انتقال آب به طول ۷۵۰۰ کیلومتر در بین ۲۶ شهر استان و ۷۵۰ پارچه آبادی با اشتراک ۳۸۰ هزار اشتراک و جمعیت ۹۰۰ هزار نفری استان توزیع می شود.

عطایی با بیان اینکه سد بارزو در خشکسالی اخیر دچار خشکی و کمبود شدید آب شد گفت: در شیروان مقدار زیادی از آب شرب شهر و روستاهای اطراف از سد بارزو تامین می شود.

مدیرعامل آبفای استان با اشاره به جهاد آبرسانی و استفاده از ظرفیت های مجموعه های استان در امر آبرسانی بیان داشت: با به کارگیری ظرفیت خیرین، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) صنایع و اعتبار دهیاری ها پروژه های آبرسانی به روستاهای استان در حال انجام است.

وی در ادامه افزود: حاج اکبر ابراهیمی ملقب به پدر آبرسانی ایران مبلغ ۵ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان جهت آب رسانی به ۵۰ روستای خراسان شمالی با ۱۷ هزار نفر جمعیت اهداء کرده و در حال حاضر ۶۰ درصد این پروژه ها انجام شده است.

عطایی با اشاره به طلب ۶۰ میلیاردی از مشترکین گفت: شرکت آبفای استان ۲۴ میلیارد از دستگاه های اجرایی و الباقی آن از مشترکین خانگی و غیرخانگی طلب دارد.

وی در پایان با بیان اینکه میانگین الگوی مصرف در خراسان شمالی از متوسط کشوری بالاتر است گفت: مردم خراسان شمالی حق دارند طی یک روز ۱۵ متر مکعب آب مصرف کنند این در صورتی است که ۳۵ درصد مردم استان این مهم را رعایت نمی کنند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «میانگین الگوی مصرف در خراسان شمالی از متوسط کشوری بالاتر است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.