افزایش ۱۰۰ نقطه پایانه کنترل از راه دور جدید در شبکه برق خراسان جنوبی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، هادی منصوریان ظهر امروز در حاشیه جلسه هماهنگی شرکت های توزیع برق منطقه ۳ با اشاره به نصب و راه اندازی اتوماسیون شبکه های توزیع اظهار داشت: کنترل تجهیزات حفاظتی و توانایی فرمان از راه دور آن به منظور کاهش مدت زمان خاموشی ها، یکی از اهداف شرکت های توزیع است.

وی افزود: در این خصوص شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با مشاوره شرکت داده پرداز نوین انرژی و راه اندازی نرم افزار سات (سیستم اتوماسیون توزیع) در سال ۸۸، سیستم اتوماسیون شبکه های توزیع را راه اندازی کرد.

معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر با ارتقا این نرم افزار و آموزش همکاران، امکان افزایش پست های زمینی و تعداد نقاط تحت کنترل در شرکت وجود دارد.

وی به احداث شبکه فیبر نوری در سطح مرکز استان اشاره و خاطرنشان کرد: در راستای به کارگیری فن آوری های جدید و افزایش سرعت عمل تجهیزات و امنیت بالاتر شبکه فیبر نوری در چندین فاز طراحی شده و در حال انجام است.

معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به پوشش کامل مخابرات و بی سیم اشاره کرد و یادآور شد: شرکت توزیع خراسان جنوبی با اخذ فرکانس از سازمان ارتباط رادیویی در سال ۱۳۸۳ و عقد قرارداد پیمانکاری نسبت به برقراری کامل پوشش مخابرات و بی سیم در سطح استان اقدام کرده است.

منصوریان با بیان اینکه در حال حاضر پوشش مخابراتی و بی سیم در ۱۱ مرکز شهرستان و همچنین شعبات سطح استان به صورت کامل برقرار است اظهار داشت: قطع و وصل شبکه به صورت متمرکز از طریق مرکز کنترل راهبری انجام می شود.

وی به سناریوی مانور و بحران اشاره کرد و افزود: کنترل شرایط اضطراری، استفاده از فلوچارت های مانور و برقدار کردن مشترکین حساس در زمان بحران و حوادث احتمالی جز و اهداف شرکت و شهرستان های استان است که با تهیه سناریوی مانور و بحران و همچنین تنظیم فلوچارت های نحوه برقدار کردن فیدرها ، در زمان های بحرانی وصل برق مناطق بی برق به سهولت انجام می شود.

معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به نصب سیستم موقعیت یاب خودروها گفت: سیستم کنترل ناوگان خودرویی برای ردیابی مناسب خودروهای عملیاتی، کنترل به موقع و ایجاد بستر ارتباطی منظم بین مراکز اتفاقات و اکیپ های عملیاتی از سال ۹۳ در شرکت برنامه ریزی و اجرایی شد که در حال حاضر تمامی خودروهای اتفاقات، عملیات و بالابرهای خط گرم به تعداد ۶۰ دستگاه مجهز به سیستم AVL و GPS شده اند.

منصوریان از راه اندازی سامانه هشدار سریع زلزله در امور دیسپاچینگ خبر داد و بیان کرد: در راستای افزایش آمادگی شرکت در مقابله با حوادث طبیعی همانند زلزله، با توجه به اینکه اطلاع از محل دقیق خاموشی احتمالی و اعزام اکیپ جهت امداد رسانی، در ساعات اولیه حادثه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با توجه به قرار گرفتن خراسان جنوبی بر روی دو گسل فعال زلزله، با همکاری مرکززلزله نگاری خراسان جنوبی وابسته به مرکز ژئوفیزیک زلزله نگاری ایران، سامانه هشدار سریع زلزله در امور دیسپاچینگ و فوریت های برق جهت راهبری عملیات در زمان زلزله راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: به منظور کاهش پرنده زدگی در مسیر شبکه های توزیع برق و همچنین با توجه به حجم کم اعتبارات برای صرفه جویی در هزینه ها و رفع مشکل شبکه، کاورگذاری با برش لوله های آبیاری با عایق ابتکاری طرح و اجرا شد که با کمترین هزینه و بازدهی مناسب همراه است.

منصوریان یادآور شد: یکی از عوامل بروز خاموشی در شبکه، شرایط نامساعد جوی، رعد وبرق و وجود نقاط کوهستانی است و از آنجا که اجرای سیستم زمین و نصب برقگیر با هزینه و اعتبار زیاد همراه است برای کاهش خاموشی ها و به حداقل رساندن قطع شبکه در اثر رعد و برق، نقاط معضل دار شناسایی و با استفاده از طرح ابتکاری نصب برقگیر میله ای قسمت عمده ای از موارد مرتفع شده است.

انتهای پیام/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «افزایش ۱۰۰ نقطه پایانه کنترل از راه دور جدید در شبکه برق خراسان جنوبی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.