قدردانی دستگاه تعلیم و تربیت همدان از صاحبان اندیشه و قلم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین تجلیل از خبرنگاران فعال در حوزه اطلاع رسانی برنامه ها و اخبار آموزش و پرورش در دبیرستان ریحانه النبی(س) همدان برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در این مراسم، رسانه ها را دروازه انتقال فرهنگ به افراد جامعه دانست و گفت: آنچه منتقل می شود باید با فرهنگ ایرانی-اسلامی منطبق باشد.

محمد پورداود بیان کرد: رسانه و فرهنگ هر دو در حوزه های جامعه پذیری و انسجام فرهنگی، اندیشه پردازی، ارزش گذاری، نمادسازی و هنجار سازی مؤثرند.

وی مطرح کرد: رسانه می تواند در زمینه آگاهی بخشی، باورپذیری، مفهوم سازی و اندیشه ورزی به منظور ارتقاء سطح دانش و معرفت عمومی نقش مهمی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان با مشابه دانستن کار معلم و خبرنگار تصریح کرد: معلمان در زدودن جهل و تاریکی نقش مهمی داشته و خبرنگاران هم چون نورافکن، جامعه را با آگاهی بخشی روشن می کنند.

پورداود تأکید کرد: رسانه ها در تغییر باورها، ارزش ها و هنجارهای یک جامعه، نقش داشته و از نظر آموزشی، توان تعلیمی و تثبیتی در فرهنگ سازی را دارند.

وی گفت: رسانه ها و آموزش و پرورش، شرکای استراتژیکی هستند که می توانند در تغییر فرهنگ جامعه به سمت اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش مهمی ایفا کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم گفت: اصحاب رسانه با اندیشه و تفکر سر و کار داشته و وقتی اندیشه با قلم عجین شده و به حرکت درآید؛ دردهای مردم را به تصویر می کشد.

احمدرضا احسانی بیان کرد: خبرنگار با همه بی مهری ها کار خود را انجام می دهد و این قدرت و نیروی عشق است که او را به ادامه حرکت واداشته و برای پیشرفت جامعه گام برمی دارد.

وی با قدردانی از تلاش های خبرنگاران باوجود بی مهری هایی که گاه به دلیل نادانی برخی افراد نصیبشان می شود، افزود: حرکت مدیران دستگاه های مختلف برای تقدیر از رسانه ها، کار ارزشمندی است.

مهرداد حمزه، مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان هم گفت: از آموزش و پرورش می خواهم تا در چند دبیرستان همدان، ایستگاه روزنامه خوانی ایجاد کند تا نشریات سراسری و استانی برای دانش آموزان عرضه شود.

در این مراسم، اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات و خبرنگاران فعالی در حوزه آموزش و پرورش موردتقدیر قرار گرفته و پایان بخش مراسم هم بازدید از موزه گنجینه آموزش و پرورش بود.

این موزه در دبیرستان قدیمی ابن سینای همدان که امروزه «ریحانه النبی(س)» خوانده می شود؛ واقع شده و دارای بخش هایی چون غرفه مشاهیر آموزش و پرورش، عکس مدارس قدیمی، اسناد مکاتبات اداری، پرونده های تحصیلی و فعالیت های ورزشی و فوق برنامه مدارس و غرفه وسایل آموزشی و کمک آموزشی است.

انتهای پیام/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «قدردانی دستگاه تعلیم و تربیت همدان از صاحبان اندیشه و قلم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.