پژوهشگران و فناوران برتر خراسان جنوبی تجلیل شدند + تصویر



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیین تجلیل و تکریم ۶۴ پژوهشگر و فناور برتر استان با حضور استاندار خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند برگزار شد. این ۶۴ پژوهشگر برتر خراسان جنوبی در ۱۸ بخش یا شامل طرح های برگزیده دستگاه های اجرایی استان، صنعتگران و صنایع تولیدی، دانش آموزان برتر، فعالان برتر، مراکز تحقیقاتی برتر، پژوهشگران برتر دانشگاهی، پژوهشگران برتر دستگاه های استان و معلم برگزیده در تولید محتوا بودند.

دانشجویان، ارتقای تحقیقات و پژوهش را در دستور کار قرار دهند

جواد قناعت صبح امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشجویان باید ارتقای تحقیقات و پژوهش را در دستور کار خود قرار دهند اظهار داشت: هفته پژوهش فرصتی کم نظیر برای شناسایی و معرفی دستاوردهای علمی نام آوران به کشور و دنیاست.

وی ضمن تجلیل از ۶۴ پژوهشگر و فناور برتر استان ادامه داد: رسیدن به مقام بالای علمی و شاخص در جمع سرآمدان علم و فناوری از اهداف امور پژوهشی است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه با تأکید بر امور پژوهشی و فنی می توان مسائل استان را رفع کرد، ادامه داد: اهتمام در بومی سازی پژوهش ها باید مدنظر قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه باید مشوقی برای گسترش دهنده علم در نظر گرفت، اضافه کرد: پرداختن و توجه ویژه به پژوهشگران از جمله مشوق های بسیار مهم و عالی است.

قناعت با تأکید بر رتبه جهانی ایران در تولید علم در پایگاه اسکوپوس، ادامه داد: ایران در طول ۲۰ سال گذشته از رتبه ۵۳ جهانی اکنون به رتبه ۱۵ رسیده و ایران در تولید علم، در بین کشورهای جهان اسلام رتبه اول مقالات اسکوپوس را کسب کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بودجه دانشگاه ها از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ به ۴۵۰ میلیارد تومان معادل حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است که نشان دهنده افزایش کارهای پژوهشی و علمی است.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر محیط علمی و انسان های فرهیخته در خراسان جنوبی اضافه کرد: در حوزه فرهنگی که سه تا پنج درصد اعتبارات دانشگاه را به خود اختصاص داده، باید کارهای فرهنگی مورد توجه قرار گرفته و افزایش یابد.

قناعت ابراز امیدواری کرد این روند ادامه دار باشد و تأکید کرد: با کمک و همیاری شاهد شتاب و سرعت بیشتر در حوزه های علمی، پژوهشی و فناوری و فرهنگی استان باشیم.

فراگیری علم و دانش از اصول راهبردی نقشه علمی کشور است

احمد لامعی نیز در این جلسه با بیان اینکه فراگیری علم و دانش، تلاش و پژوهش و دستیابی به پژوهش و فناوری از اصول راهبردی نقشه علمی کشور است، ادامه داد: این موضوع در سخنان حکیمانه رهبر انقلاب بارها مورد تاکید قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه چنانچه نیم نگاهی به سند اسلامی شدن دانشگاه ها بیندازیم شاهد رشد تمدن ساز دانشگاه ها خواهیم بود، یادآور شد: ۲۰ درصد از راهبردهای چهارگانه آن در مباحث فرهنگی و تربیتی، ۱۰ درصد موضوعات مشترک و ۷۰ درصد مربوط به حوزه های آموزش، پژوهش و مدیریت است.

رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه از نگاه نافذ رهبر معظم انقلاب پیشرفت علمی پایه و لازمه قطعی تعالی همه جانبه و اقتدار یک ملت است، اظهار داشت: با قدرت و اقتدار می توان از هویت، استقلال و عزت در مقابل زورگویان و منافع ملی دفاع کرد.

رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه رهبر انقلاب همواره همه اندیشمندان، فرهیختگان، دانشگاهیان و جامعه آموزش و پرورش را به جهاد علمی دعوت می کنند، ادامه داد: ایشان بیشترین امید را به اندیشه جوانان، امیدآفرینی و پژوهش و فناوری تخصیص داده اند.

لامعی با تأکید بر اینکه در این سند راهبردی عرصه پژوهش و فناوری بسیار گسترده است، ادامه داد: با به صدا درآمدن زنگ پژوهش شاهد افتتاح نمایشگاه پژوهش و فناوری توسط پارک علم و فناوری بودیم.

برگزاری دهها کارگاه و سمینار در دانشگاه بیرجند

وی با اشاره به برگزاری ده ها کارگاه و سمینار آموزشی در دانشگاه بیرجند، یادآور شد: این سمینارها در حوزه های پژوهش، فناوری و بررسی تنگناها و مشکلات استان مورد بحث و بررسی بوده است.

رئیس دانشکاه بیرجند در زمینه فرایند انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر یادآور شد: شورای سیاست گذاری هفته پژوهش استان با استناد به دستورالعمل و تفاهم نامه منعقده بین وزارت کشور و وزارت علوم معیارها و شاخصه های لازم را تصویب و برای اجرا به بخش های مختلف شورا ابلاغ کرد. در نهایت دستگاه های مختلف اجرایی پژوهشگر یا فناور برتر خود را معرفی کردند، سپس با بررسی مستندات، کمیته پژوهش و فناوری استان ۶۴ نفر پژوهشگر و فناور واجد شرایط اعلام شدندکه امروز از این افراد تجلیل و قدردانی می شود.

انتهای پیام/۲۵۷/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پژوهشگران و فناوران برتر خراسان جنوبی تجلیل شدند + تصویر» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.