درآمد میلیاردی کشاورزان سربیشه ای از تولید ذرت علوفه ای



مدیر جهاد کشاورزی سربیشه با اشاره به کشت ۶۰ هکتار ذرت علوفه ای در شهرستان سربیشه طی کشت بهاره ۹۸، گفت: پیش بینی می شود امسال بالغ بر ۲۱۰۰ تن علوفه چاپر شده تولید شود که درآمدی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال نصیب کشاورزان می شود.

مریم جوادی بایگی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: طی کشت بهاره سال جاری ۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی سطح شهرستان سربیشه در خراسان جنوبی به کشت ذرت علوفه ای اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه رقم کشت شده شامل رقم ۷۰۴ است، افزود: در حال حاضر ۲۸ بهره بردار در کشت این محصول فعالیت دارند.

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه ادامه داد: از آنجایی که شغل بخش عمده ای از مردم شهرستان دامداری است، اهمیت توجه به کشت محصولات علوفه ای برای تامین نیاز دامداران سطح شهرستان و بی نیازی از ورود علوفه از سایر شهرستان ها بسیار مهم و حایز اهمیت است.

جوادی بایگی یادآور شد: پیش بینی می شود بالغ بر ۲۱۰۰ تن علوفه چاپر شده از این سطح تولید شود که درآمدی بالغ بر ده میلیارد ریال نصیب کشاورزان می شود.

وی در مورد ردیابی کانون های سن گندم نیز گفت: سن گندم، مهم ترین عامل خسارت زای گندم و جو است.

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه ادامه داد: بعد از برداشت محصول این سن ها از مزارع به مراتع و دامنه کوه ها مهاجرت می کنند و در زیر بوته های گون تاغ درمنه و در لایه سطحی خاک های غنی در مسیر رودها پاییز و زمستان را می گذرانند، به طوری که گاهی صدها سن زیر بوته دیده می شود.

جوادی بایگی خاطرنشان کرد: لذا لازم است کشاورزان این مناطق را رصد و به کارشناسان حفظ نباتات اطلاع دهند چراکه کنترل سن گندم در یک هکتار مکان زمستانگذران معادل دهها هکتار مبارزه در مزرعه است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در درآمد میلیاردی کشاورزان سربیشه ای از تولید ذرت علوفه ای

گفتگو با هوش مصنوعی