ظرفیت های <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> در گام <span class="text danger">دوم</span> انقلاب ویژه نگریسته شود



ماموستا جلال مرادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دستاوردهای انقلاب اسلامی در مناطق اهل سنت قابل انکار نیست و پس از چهار دهه شاهد تحولات شگرفی در حوزه زیرساختی و امور عمرانی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: نباید ما نیمه خالی لیوان را ببینیم و از خدمات و تلاش های گسترده ای که در منطقه طی این چهار دهه صورت گرفته است چشم پوشی کنیم.

امام جمعه دیواندره افزود: در گذشته ای نه چندان دور و حدود پنج دهه پیش کردستان جزو محروم ترین و بی امکانات ترین نقاط ایران محسوب می شد و حکومت پهلوی مناطق کردنشین را از دایره خدمات و امکانات خارج کرده بود.

ماموستا مرادی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: با حلول انقلاب اسلامی در ایران شاهد رفع نگاه های تبعیض آمیز در کشور بودیم و بدون شک اگر حوادث اول انقلاب توسط مزدوران دشمنان خارجی در کردستان اتفاق نمی افتاد شاهد عمران و آبادانی بیشتر از امروز بودیم.

وی افزود: با وجود مشکلاتی هم که دشمنان خارجی و مزدوران خارجی در منطقه ما به وجود آوردند اما به فضل الهی و با مشارکت گسترده مردمی شاهد رفع این مشکلات و سرعت گرفتن عمران و آبادانی در منطقه بودیم و امروز این تحولات مشهود است.

امام جمعه دیواندره به دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی در مناطق اهل سنت نشین ایران هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰۴ واحد دانشگاهی در مراکز سنی نشین داریم و در اکثر دانشگاه ها مباحث دینی و قرآنی تدریس می شود.

ماموستا مرادی افزود: فعالیت ۱۵۲ نشریه اهل سنت در کشور و تقویت حجره ها مدارس علوم دینی اهل سنت از دیگر خدمات فرهنگی جمهوری اسلامی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه فقه و ادبیات مذاهب و اقوام نیز خدماتی اجرایی شده است که تدریس زبان و ادبیات کردی در دانشگاه کردستان و تدریس فقه شافعی در دانشگاه تهران از جمله این موارد است.

امام جمعه دیواندره در ادامه سخنان خود تاکید کرد: از مسئولان استانی و کشوری مطالبه داریم که در حوزه اقتصادی ورودی جدی داشته باشند و به دغدغه های معیشتی مردم کردستان در سریع ترین زمان ممکن پاسخ دهند چرا که مردمان این منطقه مرزدارانی صادق و از سرمایه های ایران هستند.

ماموستا مرادی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: با دریافت وام پنجاه میلیون تومانی مشکل اشتغال و معیشت جوانان حل نمی شود و باید مدیران و مسئولان با برنامه ریزی درست به سوی استفاده درست از توانمندی جوانان گام بردارند.

وی افزود: تا زمانی که به جوانان میدان داده نشود نمی توان منتظر تحول و توسعه بود لذا انتظار می رود تصمیم گیران و تصمیم سازان در استان این مهم را مدنظر داشته باشند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ظرفیت های کردستان در گام دوم انقلاب ویژه نگریسته شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.