چاپ پنجاهم «الهی نامه» علامه حسن زاده آملی روانه بازار کتاب شد



به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله حسن زاده آملی در این اثر – که یادآور سخنان و مناجات های خواجه عبدالله انصاری است – از لطیف ترین احساس های خویش – و به تعبیری تجربه های ژرف درونی - در قالب الفاظی متین و آهنگین سخن می گوید و مخاطبان را به دنیای پاک عارفانه و سیر و سلوک خالصانه خویش می برد و جرعه های زلال معنویت را به کامشان می چشاند.

الهی نامه مشتمل بر ۵۸۱ فراز است که هر فراز با خطاب «الهی» آغاز می شود.

مرحوم علامه در پیشگفتاری که بر چاپ نخست این اثر نگاشته، می آورد: "الهی نامه, کلماتی چند است که از سنوات ۱۳۹۴ هجری به قلم این کمترین حسن حسن زاده آملی, به اقتضای تبدل بال و تحول حال, به رشته نوشته در آمده است, لذا در تلقی آن تثبت لازم است که در واقع تناقی, منتفی است.

طبعم به طبع آن راغب نبود که نشر آن را چه سود, جز این که با تصویب و ابرام اصدقاء فاضل مرکز نشر فرهنگی رجاء زادهم الله تعالی رجاء، از ساحت قدس قرآن مجید به صورت استخاره، استجازه نموده ام, به جواب و اجازت این کریمه مبارکه تشرف یافته ام: وفی نسختها هدی ورحمة للذین هم لربهم یرهبون ( اعراف ۱۵۴) به رجاء واثق اینکه بعضی از نفوس مستعده را مفید افتد, جمع بر نشر آن صورت گرفت, والسلام".

در بخشی از این اثرمی خوانیم:

الهی، دست با ادب دراز است و پای بی ادب؛ «یا باسط الیدین بالرحمه، خذ بیدی!»

الهی، کسانی دعوی بندگی کرده اند و دم از ترک دنیا زده اند، تا دنیا بدیشان روی آورد، جز وی همه را پشت پا زده اند. این بنده در معرض امتحان در نیامده شرمسار است، به حق خودت «ثبت قلبی علی دینک!»

الهی، ناتوانم و در راهه و گردنه های سخت در پیش است و رهزن های بسیار در کمین و بارگران بر دوش. یا هادی، «اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین أنعمت علیهم غیر المغضوب علیهم ولا الضالین».

چاپ پنجاهم کتاب «الهی نامه» را مؤسسه بوستان کتاب در ۶۰ صفحه راهی بازار کتاب کرده است.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در چاپ پنجاهم «الهی نامه» علامه حسن زاده آملی روانه بازار کتاب شد

گفتگو با هوش مصنوعی