چالش های برگزاری جشنواره تئاتر فجر



رییس و دبیر جشنواره تئاتر فجر در آستانه برگزاری این جشنواره برای تشریح جزئیاتی از روند برپایی، مقابل اهالی رسانه نشستند.

به گزارش ایسنا، صبح یکشنبه ششم دی ماه نشست خبری سی و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با حضور مدیران این رویداد در سالن کنفرانس تئاتر شهر برگزار شد.

کرمی در ابتدای این نشست به کسر بودجه این جشنواره اشاره کرد و گفت: در این دوره با چند چالش روبرو بودیم و جای تأسف دارد که این دوره هم بدون مشارکت اسپانسر برگزار می شد و ما در حسرت حضور یک نهاد یا صنف برای حمایت و مشارکت هستیم.

او افزود: دومین چالش ما تحریم های اقتصادی بود که در روند کار تاثیرگذار بوده و سومین چالش هم به گروه های تئاتری برمی گشت که تمایلی به شرکت در جشنواره نداشتند و این تصمیم به خودی خود قابل احترام است و من به شخصه بایت این نظر آن ها احترام می گذارم. اما در این چند هفته با وجود عدم تمایل برخی گروه ها، علاقه و تمایل به برگزاری جشنواره را شاهد بودم.

در ادامه نادر برهانی مرند، دبیر جشنواره به نشست های آسیب شناسی برگزار شده برای جشنواره اشاره کرد و از سختی ها برای کم شدن بخش رقابتی، کاهش اجراها در بخش صحنه ای و کوچک بودن جشنواره به لحاظ کمی صحبت کرد.

او با وحشتناک دانستن وضع مالی جشنواره، گفت: بر همین اساس تصمیم بر این شد که تعداد گروه های کمتر با کیفیت بالاتر دعوت شوند و بر وجوه بین المللی بودن جشنواره از بخشی دیگر اقدام کنیم که آن هم بخش بازار است و امسال ۲۵ مهمان خارجی حضور خواهند داشت.

وی سپس به ارائه آماری از تعداد نمایش های جشنواره در بخش های مختلف پرداخت و افزود: تصمیم قطعی جشنواره بر این بود که اگر قرار بر جایگزینی گروه ها شد به فراخوان وفادار باشیم و آنچه در جدول امسال هست در واقع الترنتیو هیات انتخاب بودند.

برهانی مرند در ادامه مسعود دلخواه، رضا مهدی زاده و کیومرث مرادی را در بخش رقابتی و حسین مسافر، سید مجید صالحی و علیرضا استادی را در بخش خیابانی به عنوان داور معرفی کرد.

این خبر در حال بروز رسانی است.

پرسش و پاسخ در چالش های برگزاری جشنواره تئاتر فجر

گفتگو با هوش مصنوعی