ایجاد ۱۰۰ مرکز نوآوری در کشور / دانش آموختگان علاقه مند به تأسیس شرکت حمایت می شوند



رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه دانش آموختگانی که دنبال تأسیس شرکت و پرورش ایده های خود هستند حمایت می شوند، از دایر شدن ۱۰۰ مرکز نوآوری در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محمدحسین امید ظهر امروز در جشنواره دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی سمنان که در سالن اجتماعات هلال احمر این شهر برگزار شد، با اشاره به افزایش تعداد مراکز دانشگاهی در کشور پس از انقلاب بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی مولود انقلاب بوده و طی این ۴۰ سال، تعداد دانشگاه ها و دانشجویان کشور افزایش یافته و فعالیت دانشگاه علمی کاربردی بر مبنای مهارت آموزی تنظیم شده است.

وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی مولود نظام و از محورهای کمک به توسعه کشور است و فعالیت در این نهاد جزو افتخارات ما محسوب می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به طی دوره های مهارت آموزی در این دانشگاه اشاره و بیان کرد: بالغ بر ۷۰ درصد آموزش ها در این دانشگاه، کاربردی و عملیاتی است.

امید، با اشاره به اینکه همه تلاش دانشگاه جامع علمی کاربردی تحقق اهداف تعیین شده است، مهم ترین وعده دانشگاه را تربیت نیروهای خلاق و کارآفرین دانست.

وی با بیان اینکه دانشجو تربیت نمی کنیم تا در صف اشتغال دولتی منتظر صدا کردن برای جذب نیرو باشد، اظهار کرد: هدف ما این است تا دانش آموختگان این دانشگاه به گونه ای تربیت شوند که علاوه بر اشتغال، خود شرایط کار را برای افراد دیگر نیز فراهم آورند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: هدف ما کارآفرینی بوده و در این ارتباط و در یک سال اخیر، بیش از ۱۰۰ مرکز نوآوری در کشور دایر شده است.

امید، با بیان اینکه در تلاش هستیم تا در کنار هر مرکز علمی کاربردی، یک مرکز نوآوری دایر شود، اظهار داشت: ۱۲ مرکز علمی کاربردی در سمنان دایر شده است و باید ۱۲ مرکز نوآوری در کنار آن دایر شود.

وی بیان کرد: دانش آموختگان باید ایده های خود را در مراکز نوآوری پرورش داده و به تأسیس شرکت اقدام کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به ارائه تسهیلاتی به شرکت هایی که در مراکز نوآوری تأسیس می شود، اشاره و تصریح کرد: تسهیلات اولیه ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد دو درصد و همچنین دیگر حمایت های حقوقی، مشاوره اقتصادی، کارآفرینی و … از سوی مراکز نوآوری به دانش آموختگانی که دنبال تأسیس شرکت و پرورش ایده خود هستند، ارائه خواهد شد.

امید با اشاره به پیشتازی استان سمنان در شاخص های مختلف ازجمله رشد نرخ باسوادی، پایین بودن تعداد آمار بیکاری، بالا بودن تعداد دانشجو نسبت به جمعیت و . . . اظهار کرد: این امر به واسطه بالا بودن ظرفیت های استان سمنان در بخش های متعدد کشاورزی، باغداری و توسعه صنعت است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی زمینه ای برای تحقق اهداف توسعه ای استان سمنان است، اضافه کرد: استان سمنان از ظرفیت بالایی در ایجاد مراکز صنعتی برخوردار است و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزایش مهارت دانشجویان استان را مورد تأکید قرارداد و خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی قانون برنامه توسعه، باید ۳۰ درصد از دانشجویان کشور مهارتی باشند و باید برای ارتقای این شاخص تلاش کرد.

انتهای پیام/۷۴۰۳۴/م۳۰/و
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ایجاد ۱۰۰ مرکز نوآوری در کشور / دانش آموختگان علاقه مند به تأسیس شرکت حمایت می شوند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.