کاهش مشکلات درمانی روستاها با کاروان های نذر آب / فعالیت ۵۰ هزار امدادگر در کشور



رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره فعالیت کاروان های نذر آب در کشور، گفت: کاروان های نذر آب ۲ از مردادماه سال جاری راه اندازی شده و درصدد هستیم مشکلات درمانی و بهداشتی روستاها را با فعالیت این کاروان ها کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، علی اصغر پیوندی امشب در نشست خبری تصادفات جاده ای را از معضلات موجود در کشور دانست و اظهار داشت: خراسان جنوبی استانی پهناوری بوده که با خشکسالی های متوالی مواجه و مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

وی با اشاره به آبرسانی سیار به ۵۰۰ روستای خراسان جنوبی، بیان داشت: سیل و زلزله در این استان طی سال های اخیر خسارت های زیادی را به بار آورده است.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت ۲۳ پایگاه ثابت و شش پایگاه سیار هلال احمر در استان خراسان جنوبی، مطرح کرد: با توجه به اینکه این استان جزو استان های پهناور کشور است لذا فاصله پایگاه های هلال احمر در استان زیاد بوده و این مهم به دلیل پهناور بودن استان است.

پیوندی با تأکید بر لزوم کاهش فاصله بین پایگاه های هلال احمر و تلاش مسؤولان استانی و مردم در راستای کاهش حل مشکلات، اعلام کرد: در سطح کشور ۵۹۸ پایگاه کوهستانی، شهری و دریایی وجود دارد.

وی از افتتاح پنج پایگاه هلال احمر با اعتبارات ملی و استانی در نقاط حساس استان خراسان جنوبی تا هفته دولت سال ۹۹ خبر داد و افزود: اتمام پروژه های نیمه تمام از دیگر اهداف سازمان است.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به آخرین وضعیت پروژه هلال بیرجند، عنوان کرد: مجتمع تجاری اداری هلال از سال ۹۱ آغاز شده و قرار بود تا سال ۹۴ به بهره برداری برسد که بخش تجاری این مجتمع تا پایان سال جاری واگذار و بخش اداری آن نیز تا یک سال دیگر به بهره برداری می رسد.

پیوندی با بیان اینکه تصمیمات نادرست ساخت پروژه مجتمع هلال را طولانی کرده که تا یک سال آینده به بهره برداری می رسد، مطرح کرد: منابع پروژه آشیانه بالگرد خراسان جنوبی نیز به شکلی تأمین می شود تا این پروژه در آینده ای نزدیک به بهره برداری برسد.

وی از راه اندازی داروخانه مرکزی هلال احمر در خراسان جنوبی خبر داد و تصریح: داروخانه باید در دسترس مردم باشد و انواع داروها را به آن تزریق خواهیم کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به راه اندازی انبار امدادی در برخی از شهرستان ها تبیین کرد: ۷۹ دستگاه کامیونت خریداری شده که امید است با تزریق پنج کامیونت به خراسان جنوبی بتوانیم اندکی از مشکلات امدادی، ترابری و مخابراتی را اندکی مرتفع کنیم.



پیوندی از اختصاص سه خودروی نجات به خراسان جنوبی و عدم رفع نیاز استان خراسان جنوبی در این خصوص، مطرح کرد: ۲۲۰ مجوز خرید آمبولانس داریم که در صورت خرید، تزریق خوبی به خراسان جنوبی خواهیم داشت.



وی با اعلام اینکه سیل اخیر در ۲۴ استان کشور، انبارهای هلال احمر را تخلیه کرده، خاطرنشان کرد: با تزریق اعتبارات سازمان برنامه وبودجه وضعیت انبارها به شرایط قبل از سیل بر خواهد گشت.



رئیس جمعیت هلال احمر از وجود ۵۰ هزار امدادگر در سطح کشور خبر داد و عنوان کرد: در استان خراسان جنوبی محدودیتی برای جذب امدادگر بر اساس استاندارهای پایگاه ها نداریم و تنها مشکل موجود مسئله کمبود پایگاه است.

پیوندی با اشاره فعالیت کاروان های نذر آب در کشور، اعلام کرد: کاروان های نذر آب ۲ از مردادماه سال جاری راه اندازی شده و درصدد هستیم مشکلات درمانی و بهداشتی روستاها را با فعالیت این کاروان ها کاهش دهیم.



وی با یادآوری اینکه سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان از اعتبارات داخلی برای فعالیت کاروان های سلامت در زمینه بسته های معیشتی و آبرسانی هزینه شده، بیان داشت: همچنین ۶۰۲ روستای استان سیستان و بلوچستان با تانکر آبرسانی شد.

انتهای پیام/۶۹۰۳۹/ج/ر

پرسش و پاسخ در کاهش مشکلات درمانی روستاها با کاروان های نذر آب / فعالیت ۵۰ هزار امدادگر در کشور

گفتگو با هوش مصنوعی