کرونا دریای همدلی ایجاد کرد / رخت خدمت بر تن گروه های جهادی



خبرگزاری مهر، گروه استان ها: شیوع ویروس کرونا با خود رنج ها و سختی های فراوانی به همراه آورد. از دوری دوستان تا درد بیماری و دردناک تر از همه داغ عزیزانی که هر روز نیز به تعداد آنان افزوده می شود.

اما در کنار این داغ های پشت سر هم و اشک هایی که بر چهره خشک شده، اتفاقات شیرینی نیز در ایام شیوع کرونا در جامعه ما رقم می خورد. اتفاقاتی که از جنس دوستی، همدلی، عشق به همنوع و رأفت است و در این میان گروه های جهادی با بهره گیری از تجربیات گذشته و توان جوانی بیش از همه در این حوزه درخشیدند.

درخشش گروه های جهادی در همدلی با مردم محروم

امروز در جای جای خراسان جنوبی می توان اثر فعالیت های گروه های جهادی را دید. جوانانی که با نیت های خیرخواهانه در بیمارستان ها و مراکز درمانی به کمک کادر درمان شتافته اند و یا در مناطق محروم و کم برخوردار کشور آستین همت را برای کمک به نیازمندان بالا زده اند.

یکی از این گروه های جهادی، گروه جهادی شهید بدره است که در منطقه دشتغران طبس از ابتدای شیوع کرونا در کنار و همراه مردم و به ویژه محرومان و نیازمندان بوده است چرا که بر این باور هستند که رنج ها را در کنار هم آسان تر می توان تحمل کرد.

غربالگری اهالی روستا با کمک خانه بهداشت

زهرا باقری مسئول این گروه جهادی در گفت گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا با همکاری خانه بهداشت روستا بحث غربالگری روستاییان را آغاز کردیم و افرادی را که علائم مشکوک داشتند به مراکز درمانی معرفی می کردیم.

وی بیان کرد: در گام دوم بحث جمع آوری کمک های مؤمنانه را داشتیم و توانستیم با کمک های خیرین برای حدود ۳۰۰ خانوار روستای دشتغران که بر اثر شیوع بیماری کرونا دچار آسیب شده بودند سبدهای غذایی تهیه کنیم.

باقری با اشاره به اینکه از همان ابتدای شیوع کرونا موضوع گندزدایی محیط روستا را در نظر داشتیم، گفت: مواد ضد عفونی کننده را با همکاری دهیاری روستا تهیه کرده و علاوه بر اینکه در اختیار روستاییان قرار می دادیم محیط روستا را نیز گندزدایی کردیم.

رایزنی با صاحب خانه ها برای بخشش اجاره بها

وی اظهار کرد: به طور طبیعی کرونا با خود بیکاری برخی از مشاغل و آسیب های اقتصادی را به همراه داشت که این موضوع مسائلی چون اجاره های عقب افتاده خانه ها و مغازه ها را به وجود آورد که برای بسیاری از خانواده ها نگرانی بزرگی بود.

مسئول گروه جهادی شهید بدره ادامه داد: در این راستا به سراغ صاحب خانه ها و صاحبان املاک رفته و از آنان تقاضای بخشش و یا کم کردن اجاره خانه ها و املاک را کردیم که برخی از صاحبان املاک بخشیدند.

باقری با بیان اینکه البته برخی از صاحبان املاک خودشان نیز آسیب دیده و به مبلغ اجاره نیاز داشتند، اظهار کرد: با کمک خیرین و نیکوکاران توانستیم مبلغ اجاره عقب افتاده این گروه را با صاحب خانه هایشان تسویه کنیم.

وی بیان کرد: از همان ابتدای شیوع کرونا در ایام خاص سال مثل ولادت ها و شهادت های ائمه (ع) در چند مرحله غذای گرم طبخ کرده و بین نیازمندان روستا تقسیم می کردیم و در هر بار نیز حدود ۴۰۰ – ۵۰۰ پرس غذای گرم توزیع می شد.

توزیع کارت نان بین نیازمندان روستا

مسئول گروه جهادی شهید بدره گفت: یکی از کارهایی که در ایام شیوع کرونا در راستای رفع نیاز محرومان انجام دادیم، بحث کارت نان بود.

باقری با اشاره به اینکه بحث کارت نان با همکاری خیرین، نانوایان سطح روستا و با در نظر گرفتن ملاحظات شرعی صورت می گرفت، اظهار کرد: این کارت ها را در اختیار نیازمندان قرار می دادیم که در زمان نیاز بتوانند به صورت رایگان نان تهیه کنند.

وی با بیان اینکه مهمترین محصول روستای دشتغران خرما است، بیان کرد: گروه جهادی ما حدود ۸۰۰- ۹۰۰ کیلو خرما تهیه و از آن شیره خرما تهیه و به فروش رساند و مبلغ آن را در راستای نیاز مستمندان روستا هزینه کرد.

همدردی با بازماندگان متوفیان ناشی از کرونا

مسئول گروه جهادی شهید بدره گفت: ابتدای شیوع کرونا در روستای ما هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا وجود نداشت ولی متأسفانه اخیرا در منطقه ما دو- سه نفر از افراد مسن بعد از ابتلاء به کرونا بر اثر این بیماری از دنیا رفتند.

باقری اظهار کرد: یکی از برنامه های گروه جهادی ما ضدعفونی کردن خانه های متوفیان ناشی از کرونا و از طرف دیگر پیگیری مشکلات خانواده های آنان از نظر مسائل روحی و روانی و سایر مسائل است.

وی با اشاره به اینکه برنامه های آموزشی گروه جهادی ما برای جوانان به سمت فضای مجازی رفته است، بیان کرد: در راستای پیشگیری از شیوع کرونا نیز در روستا آموزش های متعددی به اهالی داشته ایم و امیدواریم بتوانیم این مسیر را نیز ادامه دهیم.

قالیبافی اهالی روستا برای عتبات

مسئول گروه جهادی شهید بدره یادآور شد: در کنار مسجد روستا یک سالن ساخته شده است که بانوان در آن به قالیبافی برای عتبات مشغول هستند که آن را برکت روستا می دانیم.

باقری یادآور شد: با توجه به فعالیت های روزافزون اهالی روستا توانستیم یک مرکز نیکوکاری تهیه نان حضرت ولی عصر (عج) را در روستا افتتاح کنیم.

ایام رنج و سختی دیر یا زود به پایان می رسد ولی آنچه که از این روزها در اذهان باقی می ماند، همدلی ها و دوستی ها و گذشت ها است. همدلی هایی که باعث می شود بتوانیم آسان تر و سهل تر روزگار درد و بیماری را سپری کنیم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کرونا دریای همدلی ایجاد کرد / رخت خدمت بر تن گروه های جهادی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.