عضو مجلس خبرگان رهبری: زمینه تولید علم در جامعه فراهم شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسنندج، ماموستا فایق رستمی بعدازظهر امروز در دیدار با مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کردستان با تبریک این انتصاب اظهار داشت: خدمت در آموزش و پرورش، بزرگ ترین رسالت و سنگین ترین امانت بوده که تلاشگران این عرصه در راستای رسالت انبیا و پیامبران تلاش گام بر می دارند.

وی به جایگاه علم و معلم در دین مبین اسلام پرداخت و با بیان اینکه اولین معلم جهان هستی خداوند متعال است، گفت: وقتی بنیه دانش و علم هر کشوری قوی باشد، جامعه به سمت پیشرفت، توسعه، عمران و آبادانی پیش خواهد رفت، لذا می طلبد این عرصه مقدس بیش از پیش مورد توجه نظام و مسئولان کشوری و استانی قرار گیرد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تمام علم، تعلم و تربیت و رشد هر انسانی از آموزش و پرورش است، تصریح کرد: باید بنیه آموزش و پرورش قوی باشد، اگر امروز نظام اسلامی به این حوزه توجه کند، توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف بیشتر خواهد بود چراکه هر گونه رشد و تولیدی نیازمند علم و دانش است.

وی با ذکر اینکه پیامبر گرامی اسلام(ص) بزرگترین معلم بشریت است، افزود: امروز معلمان و علمای دینی باید هم جهت در راه علم حرکت کنند تا مسیر خدمتگزاری به بشریت، توسعه، عمران و آبادانی هموار شود.

ماموستا رستمی قرآن را سرمنشا مدیریت دانست و با یادآوری اینکه همه علوم با نزول آیه «اقرا باسم ربک الذی خلق » آغاز شده است، تأکید کرد: علمای دین وظیفه دارند در جهت خدمتگزاری، ارشاد و راهنمایی جامعه حرکت کنند.

وی حمایت از معلمان را یک وظیف و تکلیف خواند و با تأکید بر اینکه باید همه با هم علم و دانش خود را در مسیر پیشرفت جامعه به کار بگیریم، یادآور شد: کسب علم، همراهی علم و عمل، دعوت به علم و راه خدا پرستی همراه با حکمت و درایت، امر به معروف و نهی از منکر، صبوریت، بردباری، عطوفت و مهربانی، تولید علم و همراهی علم با بصیرت، آگاهی و زمان شناسی از مهم ترین ویژگی ها و ضروریاتی بوده که معلمان و عالمان دینی باید سرلوحه کار خود قرار دهند.

امام جمعه سنندج بر ضرورت تمهیدات ضروری برای تولید علم در جامعه تأکید کرد و ابراز داشت: تولید علم در بخش های مختلف را تقویت کرده و قدردان علم و دانش معلمان که تجربیات خود را به ما آموخته اند، بدانیم.

هاشم ناظمی جلال، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه امروز بر اساس وظیفه و با هدف قدردانی از زحمات امام جمعه سنندج در سنگر ارشاد و راهنمایی که همسو با فعالیت های این عرصه است، خدمت رسیده ایم، اظهار کرد: در دوره مدیریت از رهنمودهای علما برای رسیدن به اهداف متعالی آموزش و پرورش استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش متولی تعلیم و تربیت دانش آموزان و خدمت رسانی به آینده سازان میهن اسلامی است، گفت: هم اکنون حدود ۳۱۵ هزار دانش آموز در مدارس استان مشغول به تحصیل بوده و بیش از ۲۴ هزار نفر از فرهنگیان مشغول خدمت رسانی به این عزیزان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، با بیان اینکه علی رغم ارائه خدمات، با چالش های متعددی مواجه هستیم، تصریح کرد: متأسفانه عزم جدی برای حل مشکلات در بین مسئولان استانی دستگاه ها به ویژه نهادهایی که به نحوی در برنامه های آموزش و پرورش درگیر هستند، وجود ندارد، در حالی که اگر همراهی و هماهنگی لازم صورت گیرد، قطعا بسیاری از مشکلات کنونی قابل حل خواهد بود.

ناظمی جلال از تشکیل کارگروه اندیشه ورز در سطح استان خبر داد و افزود: ارتباط تمام مردم با آموزش و پرورش را تقویت کرده و با کار و تلاش جهادی و انتخاب تیم منسجم، دلسوز به نظام و متعهد به ولایت و مردم، در راه خدمتگزاری به مردم گام برداشته و امیدواریم در این راه شرمنده نشویم.

انتهای پیام/۴۸۶/س

پرسش و پاسخ در عضو مجلس خبرگان رهبری: زمینه تولید علم در جامعه فراهم شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی