در جلسهٔ شورای اسلامی شهر تبریز چه گذشت؟



به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح الله دهقان نژاد، نائب رییس شورای شهر تبریز در ابتدای دویست وپنجاه وهشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت، اظهار کرد: اگر امروزه اسلام این حجم از قدرت و عظمت در دنیا دارد، یکی از عاملین اصلی رواج اسلام حضرت خدیجه کبری «س» است، در آستانه وفات این بزرگوار قرار داریم، جا دارد تا از این دردانه خلقت که در کل اسلام تاثیر مثبتی داشته یاد کرده و در برابر این بانوی بزرگوار ادای احترام کنیم.

موافقت شورا با تمدید قراردادهای حسابرسی سال ۱۴۰۲ شهرداری تبریز

علیرضا نوای باغبان، رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: دستورالعمل نحوه رسیدگی به حسابرسی های شهرداری که در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شده این گونه است که اگر حسابرس رسمی تا پایان همان سال قادر به ارائه گزارش، حسابرسی و تفریغ بودجه نباشد، باید طی مکاتبه ای مهلت لازم را از حداقل از شورای شهر درخواست کند.

وی ادامه داد: به دنبال این فرایند پیش بینی شده تا رئیس شورای اسلامی شهر به محض وصول درخواست حسابرس رسمی موظف باشد تا مراتب را در صحن علنی شورا مطرح کرده و پس از تصمیم گیری به مرحله اجرا برسند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه حسابرسان مجموعه شهرداری را به چهار قسمت تقسیم کرده ایم، افزود: انجام حسابرسی سال ۱۴۰۲ را به ۴ حسابرس رسمی سپرده ایم، هرکدام از این ۴ مجموعه حسابرسی درخواست تمدید مدت زمان حسابرسی را از ما داشته اند، تمدید زمان حسابرسی نیز در قانون آورده شده است.

باغبان با تاکید بر اینکه با تمدید ۶ ماهه حسابرسی سال ۱۴۰۲ موافقت شود، عنوان کرد: اتمام سریعتر حسابرسی ها به نفع حسابرسان است، بنابراین پیشنهاد می کنم طبق دستورالعمل پیش رفته و یک سری مسائلی را که در گزارش ها آمده و مانده را پیگیری کنیم.

وی عنوان کرد: در قانون نیز این مدت ۶ ماه بیان شده از این رو ما هم اگر تمدید کنیم مدت زمان آن ۶ ماه خواهد بود.

روح الله رشیدی با اشاره به اینکه وضعیت موجود حسابرسی های تکمیل شده بیان شوند، ادامه داد: برخی از موسسه ها درخواست ۳ ماه تمدید کرده اند و ۶ ماه نبوده برای همین زمان حسابرسی هرکدام از موسسه را به همان میزان که درخواست کرده اند، تصویب کنیم.

موافقت شورا با واگذاری بخشی از موزه آب و آتش شهرداری تبریز برای ایجاد نمایشگاه و موزه عکس های استاد محمدعلی جدیدالاسلام

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با واگذاری بخشی از موزه آب و آتش شهرداری تبریز برای ایجاد نمایشگاه و موزه عکس های استاد محمدعلی جدیدالاسلام موافقت کردند.

حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز واگذاری حق انتفاع بخشی از موزه آب و آتش شهرداری تبریز برای ایجاد نمایشگاه و موزه عکس های استاد محمدعلی جدیدالاسلام با عقد تفاهم نامه فی ما بین، گفت: موزه ها از مقصدهای مهم گردشگری هستند و مجموعه دارانی در تبریز داریم که ضرورت دارد بیش از پیش به این موضوع توجه کنیم.

وی اظهار کرد: طبقه پایین عمارت ساعت که هم اکنون مرمت و بازسازی می شود در عید نوروز در اختیار گردشگران قرار خواهد گرفت.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در گفت: موضوع بازگشت آقای جدیدالاسلام و استقرار موزه ایشان در تبریز، مورد مذاکره بود. آقای جدیدالاسلام از اماکنی که در اختیار شهرداری است بازدید کردند و قرار شد در طبقه دوم موزه آب و آتش مستقر شوند.

زعفرانچیلر گفت: با این اقدام، یک موزه به موزه های تبریز اضافه خواهد شد.

روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: این اقدام از کارهای خوب شهرداری است و نیاز بود ظرفیت های موزه آب و آتش که در حوزه شهرداری منطقه ۸ است، برای شورا توضیح داده شود.

در این جلسه لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز مشارکت در ایجاد زیرساخت های عمرانی موردنیاز موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز به میزان ۳۰ درصد عوارض پروانه ساختمانی، لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز مساعدت مالی و اهدا به شرکت تعاونی مسکن کارکنان یاس گستر بابت عوارض و جرایم ناشی از تخلفات ساختمانی پروژه ۲۴ واحدی مسکونی در شهرک ولیعصر، لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز واگذاری حق انتفاع بخشی از موزه آب و آتش شهرداری تبریز برای ایجاد نمایشگاه و موزه عکس های استاد محمدعلی جدیدالاسلام با عقد تفاهم نامه فی ما بین، لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز مساعدت مالی و اهدا به اداره کل بازرسی استان آذربایجان شرقی برای عوارض پروانه ساختمانی، به صورت دو فوریتی مورد موافقت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت.

موافقت شورای شهر تبریز با تجویز اقاله قرارداد واگذاری موزه فرش

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با تجویز اقاله قرارداد واگذاری موزه فرش و دیگر لوایح ارسالی شهرداری موافقت کردند.

علیرضا نوای باغبان با بیان اینکه شهرداری در جهت حل و فصل این مسئله یک تفاهم نامه به تقاضای شهرداری عقد کرده تا این پروژه ی شهری تعیین تکلیف شود، گفت: این موضوع در کمیسیون مفصل مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، از لحاظ مالی و ریالی نیز اقاله این قرارداد به نفع شهرداری است.

وی ادامه داد: شهرداری با شرکتی بنام اینتراکش عقد قرارداد کرده است، این شرکت خوش سابقه نبوده و پروژه های موفق آن چنانی ندارد، در ظاهر حرف ما این بود تا بانک شهر این زمین را به ما دهد، شهرداری نیز در بجا آوردن تعهدات خود برخی مشکلاتی داشته حرف ما در کمیسیون این شد که این اقاله با شهرداری انجام گرفته و موضوع را بررسی کنیم، بنابراین شهرداری قبلا نامه ای نوشته است، شهرداری باید این مسیر را طی کند.

نوای باغبان تاکید کرد: تصویب شد تا این اقاله انجام گیرد تا شاید این پروژه با سرعت پیشروی کند.

روح الله دهقان نژاد نیز در ادامه با اشاره به اینکه تنها مطلبی که وجود دارد مبالغ در لایحه مشخص نشده است، افزود: اصلاح این مبالغ در نظر گرفته شود، پیشنهاد ما رعایت قانون و مقررات است.

احد صادقی بیان کرد: ظاهر قضیه اینگونه نشان می دهد که بطرف تعیین تکلیف کردن قضیه حرکت کنیم، اما به گونه ای نباشد که از چاله درآمده به چاه بیفتیم، چرا که در عمل به تعهدات ضروری باقی مانده ایم. آیا شرکتی که وجود دارد بعد اتمام این قراراد بستری برای تعیین تکلیف نهایی دارد یا خیر، اگر ادامه دار نباشد رد بانک شهر فشاری بر روی شهرداری است.

علی راستی با اشاره به اینکه در برخی از نقاط شهر چند پروژه ی بزرگ ناتمام وجود دارد که در ظاهر شهر تاثیر گذاشته است، بیان کرد: از جمله این پروژه ها پروژه ی هشت بهشت و آیسان است، پروژه هایی چون هشت بهشت چرا ناتمام مانده است، تکمیل این پروژه ها از جمله ضروریات است.

روح الله رشیدی، اضافه کرد: موضوعاتی که با عتیق مطرح شده بود، پروژه ی آیسان تعیین تکلیف نشده است، نسخه ای نیز برای آن آورده شود، بانک شهر از این موضوع رها شده و ما مسئولیت آن را قبول می کنیم.

وی با اشاره به اینکه در موضوع موزه فرش نیز سه ضلع مطرح است، افزود: ما چه میزان در آن جا سهیم هستیم، چقدر در آن جا صاحب حق و سهم هستیم، نسخه ای که پیشنهاد شده چه است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: سود این موضوع باید بیان شده و در بودجه نیز مطرح شود.

در این جلسه لایحه اصلاحی شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اقاله قرارداد واگذاری موزه فرش، لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز واگذاری ملک متعلق به شهرداری تبریز به مساحت ۲۷٫۵۵ مترمربع باقیمانده ملک مجاور جهت الحاق به ملک وراث آقای محمد غلامی به همراه لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز مساعدت مالی و قسط بندی بدهی آقای بابا صبوری به شهرداری تبریز ناشی از عوارض و جرایم ساختمانی ملک قولنامه ای واقع در خیابان شهید تجلایی و لایحه شهرداری تبریز مبنی بر مساعدت مالی در قالب اهداء مبلغ برای تامین بخشی از هزینه های درمانی آقای تفضلی از همکاران سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه جلسه نیز لایحه شهرداری تبریز مبنی بر مساعدت مالی در قالب کاهش مبنای محاسبه عوارض به آقای احمد سلمانی مالک ملک قولنامه ای واقع در خیابان حجتی- بلوار معلم- آخر کوی شهید بخشی برای پرداخت بدهی خود به شهرداری، لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز مساعدت مالی در قالب کاهش مبنای محاسبه عوارض به آقای سیاوش عبداله زاده مالک پلاک ثبتی اصلی ۴۸۷۶ بخش ۴ تبریز برای پرداخت بدهی خود به شهرداری و لایحه شهرداری تبریز مبنی بر مساعدت مالی و اهداء مبلغ در قالب کاهش مبنای محاسبه عوارض به ملک آقای حبیب برزگریان به همراه لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اسکان خانواده مرحوم آقای علی راعی در یک محل مناسب و ایمن بصورت رهن و اجاره موقت تا تعیین تکلیف موضوع تخلیه ملک متعلق به شهرداری از طرف اداره حقوقی و املاک شهرداری تبریز به بررسی و رای اعضای شورای اسلامی شهر تبریزگذاشته شد.

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این جلسه لایحه شهرداری مبنی بر تجویز مساعدت مالی به آقای یوسف داوری مالک ملک در قالب اهداء و تقسیط مابقی بدهی طبق دفترچه تعرفه عوارض محلی، لایحه شهرداری مبنی بر تجویز پرداخت غرامت عرصه ملک واقع در مسیرگشایی خیابان شهید صادقی- جنب برج شهران براساس طبق توافقنامه فی مابین با احتساب نرخ تورم براساس شاخص روز بانک مرکزی و لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اهداء مبلغ به وراث مرحوم آقای اصغر حاجی زادگان از بابت مابه التفاوت مصالحه نامه قطعی به همراه لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اهداء مبلغ به آقای یوسف خدایی از مددجویان سازمان بهزیستی مالک پلاک ثبتی جهت پرداخت بدهی خود به شهرداری تبریز و لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز کمک هزینه درمانی برای خانواده همکار شهرداری تبریز از بابت بیماری صعب العلاج همسرشان در این جلسه بررسی شد.

در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با بحث و بررسی درخصوص لوایح ارسالی شهرداری تبریز، موافقت کردند.

ضرورت توجه به مسیرهای تابعه مسیرگشایی ۴۲ متری شهید آل هاشم

روح الله رشیدی، رییس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز در تذکری با اشاره به اینکه درخصوص مشکلات مسیرگشایی ۴۲ متری شهید آل هاشم، در بررسی تعرفه و بودجه مطالبی بیان کرده بود، گفت: اگر مشکلات مطرح پیرامون این پروژه، رفع نشود، مسیرگشایی ۴۲ متری شهید آل هاشم، مشکلات عدیده ای به یادگار خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: در دسترسی های این منطقه مشکلاتی وجود دارد که به پایان پروژه احاله شده است. رفع انسداد مسیرهای تابعه که به مسیر اصلی ختم می شود، ضرورت دارد.

رییس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: پس از باز شدن مسیر اصلی این پروژه، به جزئیات توجه نخواهد شد و اگر مشکلات پروژه و دسترسی های فرعی حل نشود، خاطره تلخی به جای خواهد ماند و رفع چنین مشکلاتی باید اکنون به شهرداری تکلیف شود.

رشیدی تصریح کرد: در جلسات بودجه برای رفع انسداد تأکید کردم و تذکر دادم اما شهرداری قبول نکرد که ردیف اختصاصی برای این موضوع قائل شود.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت نصب تابلوی مشخصات پروژه های عمرانی، گفت: وقتی پروژه در حال فعالیت است، متولی پروژه موظف است تابلوی مشخصات پروژه را برای آگاهی اذهان عمومی نصب کند چراکه از حقوق عمومی مردم است و جامعه حق دارد از کم و کیف ماجرا آگاه شود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در در جلسهٔ شورای اسلامی شهر تبریز چه گذشت؟

گفتگو با هوش مصنوعی