افزایش پایگاه های امداد جاده ای در استان مرکزی ضروری است



به گزارش خبرگزاری مهر از راهداری استان مرکزی، علی زندی فر با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طبق آمار، سرعت متوسط خودروها در محورهای استان مرکزی بالاتر از میانگین کشوری است و برای کاهش و کنترل سرعت در جاده های استان، سیستم سنجش سرعت متوسط توسط دوربین های کنترل سرعت در حال راه اندازی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی افزود: در حال حاضر این سیستم در محور آزادراه ساوه- همدان فعال شده و زمینه راه اندازی آن در آزادراه ساوه- تهران نیز در حال بررسی است.

زندی فر همچنین بر ضرورت افزایش پایگاه های امداد جاده ای اورژانس و هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: ضرورت استفاده از ظرفیت امداد هوایی در جاده های استان مورد تاکید است و برنامه ریزی های لازم به منظور اعزام بالگردهای امدادی از اراک، قم و تهران برای امدادرسانی به حادثه دیدگان تصادفات رانندگی در جاده های استان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۶ دوربین سرعت سنج در جاده های استان نصب شده است اما متأسفانه در برخی از محورها با سرقت ملزومات دوربین ها مواجه هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه میزان سرعت متوسط خودروها و فوت در صحنه تصادف در جاده های استان بالا است، افزایش پایگاه های امداد جاده ای اورژانس و هلال احمر تا قبل از تعطیلات نوروزی در دستور کار استان قرار گرفته است.

گفتنی است، طی ۹ ماهه سال جاری ۱۷۲ میلیون تردد در جاده های استان به ثبت رسیده است که این رقم در سال گذشته ۱۶۵ میلیون تردد بوده و استان مرکزی از نظر تلفات تصادفات جاده ای رتبه نهم کشور را دارد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «افزایش پایگاه های امداد جاده ای در استان مرکزی ضروری است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.