لک لک های سیاه برای دومین بار در آسمان خراسان جنوبی مشاهده شدند



آرش مودی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از بیرجند اظهار داشت: لک لک سیاه پرنده ای است به طول ۹۵ سانتیمتر، سیاه رنگ با شکمی سفید که به صورت تک زی و به تنهایی یا دسته جمعی مهاجرت می کند.

وی با بیان اینکه این پرنده آبزی است و به واسطه سر، گردن و پشت سیاهش، کاملا از لک لک های دیگر متمایز است یادآور شد: منقار و پاهای این پرنده بلند و قرمز رنگ است.

رئیس هیئت مدیره موسسه کاوشگران حیات وحش پارت گفت: عمدتا از ماهی و گاهی از حشرات، ملخ ها، سمندرها و نیز از جوندگان و پستانداران کوچک، مارها و مارمولک ها تغذیه می کند.

این فعال محیط زیستی تاکید کرد: این پرنده در نواحی آب های شور و شیرین، رودخانه های کم عمق با ساحل شنی دیده می شود و معمولا روی درختان آشیانه می سازد.

مودی با بیان اینکه لک لک سیاه از جمله پرندگانی هستند که تابستان ها به تعداد کم و نیز به صورت مهاجر عبوری دیده می شود ادامه داد: تعداد کمی از آنها زمستان ها را در فارس و سواحل جنوبی ایران می گذرانند و لک لک سیاه از جمله پرندگان کمیاب ایران است.

وی خاطرنشان کرد: این پرنده غیر بومی در دهه هشتاد برای نخستین بار توسط زنده یاد امیر طالبی گل مدیر عامل درگذشته مؤسسه کاوشگران حیات وحش پارت مشاهده و رکورد شده بود.

رئیس هیئت مدیره موسسه کاوشگران حیات وحش پارت یادآور شد: در یک سفر تحقیقاتی دیگر این موسسه در خرداد ماه امسال سه لک لک سیاه در ارتفاعات این استان و کنار یک رود فصلی مشاهده و تصاویری از آن ها ثبت شد.

وی تاکید کرد: بارندگی های اخیر و پر آب شدن دریاچه ها و رودخانه های فصلی بستری مناسب را برای استراحت و تجدید قوای پرندگان مهاجر در استان ایجاد کرده است.

انتهای پیام/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لک لک های سیاه برای دومین بار در آسمان خراسان جنوبی مشاهده شدند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.