ضرورت ایجاد استارت آپ ها در عرصه تولید مستند



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام محمد قطبی در دیدار مهدی بنکدار رئیس اداره هنرهای تصویری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، ضمن خیرمقدم، تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین مشتریان مستندسازان نهادها هستند؛ باید در خصوص تولید مستند یک قدم جلوتر بگذاریم و در عرصه ایجاد استارت آپ های مرتبط ورود کنیم.

رئیس مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق بر کشف استعدادها و ایده ها تأکید کردو افزود: ما باید به سراغ کشف ایده های جدید در عرصه مستندسازی برویم؛ از این طریق می توانیم تولید مستندها را افزایش دهیم و به ایجاد استارت آپ ها در تولید مستند برسیم.

وی اضافه کرد: اعتبارات نهادها محدود است؛ شکل سینوسی دارند و هرچه جلوتر می رویم از حمایت آنها کاسته می شود، بنابراین با توجه به شرایط اقتصادی که در کشور وجود دارد امکان حمایت های مالی گسترده در عمل وجود ندارد.

حجت الاسلام قطبی گفت: شرکت هایی که در عرصه مستند کار خلاقانه داشته اند با پر کردن یک فرم ساده به مرکز ملی نخبگان معرفی می شوند و از آنها حمایت می شودو در این عرصه برای پذیرش و حمایت از غیرحوزوی ها هم محدودیتی نداریم.

رئیس مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق اظهار داشت: یکی از کارهایی که مستندسازان در تولید خود باید رعایت کنند، بهره گیری از مشاوران حرفه ای است تا با کمک آنها ریسک کار کاهش یابد و از این طریق می توان مسیر حرکت را شتاب داد و با کمک افراد با تجربه امکان موفقیت را بالا برد.

وی با تأکید بر همکاری نهادهای حوزوی فعال در عرصه هنر تصریح کرد: ما می توانیم تعاملات بهتری با مجموعه حوزوی نظیر انجمن مستندسازان حوزوی داشته باشیم و در این تعاملات دشواری کمتری را نسبت به نهادهای برون حوزوی شاهد هستیم؛ این به دلیل فهم متقابلی است که در بین این نهادها وجود دارد.

پرسش و پاسخ در ضرورت ایجاد استارت آپ ها در عرصه تولید مستند

گفتگو با هوش مصنوعی