وزیر صنعت: عضویت ایران در گروه بریکس، ناشی از استقامت جمهوری اسلامی بود- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان،عباس علی آبادی در سفر به اصفهان و بازدید از شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: همه دولت ها به دنبال ایجاد رفاه برای مردم هستند اما ممکن است سیاست های اتخاذ شده به نتیجه نرسد، جمهوری اسلامی هم همین هدف را دارد که مردم فرصتی برای انسان الهی بودن را پیدا کنند، امروز باید برای خلق آینده تلاش کنیم و به شرایطی از توسعه یافتگی برسیم که دغدغه دیگری نداشته باشیم، بنابراین خلق آینده از مسیر توسعه ثروت مورد هدف است.

وی ادامه داد: تحریم ها تلاش کردند که ما به این هدف نرسیم اما اتفاق مهمی که دو روز پیش افتاد، عضویت ایران در گروه بریکس بود که ناشی از استقامت جمهوری اسلامی است و ما توانستیم به نحو مناسبی شرایطی را در دیپلماسی به وجود بیاوریم که مسیر آینده را مسیر بازتری کرد.

وزیر صمت با تاکید بر لزوم توسعه کیفی در صنعت فولاد و سایر صنایع بزرگ کشور عنوان کرد: باوجود اینکه توسعه کمی مورد هدف قرار دارد، اما امروز نیازمند توسعه کیفی هستیم و در تعامل بین المللی می توان بهترین خود را ارائه داد بنابراین یکی از مهم ترین سیاست ها باید رفتن به سمت جوامع بین المللی باشد که لازمه این موضوع، توسعه کیفی در سطح و تراز جهانی است.

وی افزود: فولاد مبارکه باید خود را با بزرگان مقایسه کند تا به تراز جهانی برسد و همچنین دارای اراده باشد چراکه هیچ مسئله ای درمقابل انسان نیست که زانو نزند و باید خود را باور کرد، پیام انقلاب اسلامی فقط ما می توانیم، بود.

علی آبادی تصریح کرد: برای حضور در دنیا باید محصول باکیفیت و مرغوب و نوآورانه داشته باشیم، اولین کسی که محصول جدید و نوآور را ارائه می دهد، در دنیا پرزنت می شود و صنایع بزرگ ایران مثل فولاد مبارکه یا تولید لوازم خانگی باید به این سمت بروند.

وی ادامه داد: فولاد مبارکه با برخی چالش ها مواجه است، باید پیوسته جایی در این صنعت باشد که چالش ها را بررسی کرده و بشناسد، جدی ترین چالش پیش روی فولاد مبارکه درحال حاضر، خوراک است، یعنی گاز طبیعی و سنگ که باید به سرعت این چالش را حل کرد.

وزیر صمت در ارتباط با چالش های فولاد مبارکه گفت: برای حل چالش سنگ یکی از راه حل ها این است که از خارج و با رعایت ضوابط اقتصادی وارد کنیم، انتخاب سنگ مناسب باید باتوجه به ارزش افزوده و ملاحظات اقتصادی صورت گیرد، پایش سرتاسر این سرزمین نیز یکی از راه حل ها است چراکه ۷ درصد کانی های با ارزش در کشور ما قرار دارد و باید اکتشاف شود که فولاد مبارکه می تواند با همکاری دستگاه های مربوط و حمایت وزارت صمت، به اکتشاف کانی ها و سنگ های لازم بپردازد.

وی افزود: برای تامین گاز نیز دو راه وجود دارد، یکی از راه حل ها رفتن به سراغ گازهای سنتزی است و راه حل دوم هیدروکربن ها هستند که باید در این زمینه، تحقیق و پژوهش صورت بگیرد.

علی آبادی با تاکید بر اهمیت افزایش بهره وری در منابع خاطرنشان کرد: تاسف آور است که ما در مصرف و شدت انرژی در دنیا رتبه آخر را داریم و کاهش ضریب تلفات انرژی باید در برنامه ها و اهداف صنایع بزرگ بخصوص فولاد مبارکه قرار گیرد، روش های مصرف کمتر آب نیز وجود دارد و بهره وری همیشه امکان پذیر است.

انتهای پیام/۱۶۳
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «وزیر صنعت: عضویت ایران در گروه بریکس، ناشی از استقامت جمهوری اسلامی بود- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.