ارتقای زیرساخت های آموزشی <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> نیازمند توجه بیشتر است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی در دیدار با دانش آموزان بسیجی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموزی، اظهار داشت: باید دانش آموزان با کسب علم و دانش، تکیه بر قدرت ایمان، توان و تخصص خود در برابر دشمنان ایستادگی کنند.

وی با تاکید بر ضرورت بصیرت افزایی دانش آموزان در جامعه گفت: قدرت و قوه مقابله با دشمنان صرف داشتن تجهیزات و یا تعداد نیرو و ابزارآلات نیست بلکه داشتن روحیه انقلابی است.

آیت الله حسینی شاهرودی روحیه و ایمان انسان ها را از مهم ترین مولفه های قدرت در مقابل دشمنان ذکر کرد و گفت: بدخواهان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تمام توان خود را برای ضربه زدن به انقلاب بکار گرفته اما هیچ گاه به اهداف شوم خود نرسیده اند.

وی به شکست نقشه های دشمنان اشاره و یادآور شد: تحریم های دشمنان همواره سبب استقلال و پیشرفت کشور شده و وابستگی های قبل از انقلاب برطرف و امروزه ایران در تولید پیشرفته ترین تجهیزات نظامی از جایگاه و توان خوبی برخوردار است.

آیت الله حسینی شاهرودی به وجود امنیت پایدار در کشور و استان کردستان اشاره کرد و ادامه داد: امروزه اقتدار ایران اسلامی لرزه به تن دشمنان انداخته و «وحدت، انسجام» تمام توطئه های بدخواهان را نقش برآب کرده است.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با ذکر اینکه عده ای دنبال تکیه بر دشمنان و راه اندازی برجام دو هستند، گفت: برجام دو دنبال ضربه زدن به پیشرفت ها و توان موشکی ایران است اما برخی استراتژیک ها و مولفه های قدرت همچون مقاومت، جهاد و ایمان برنامه های بیگانگان را با شکست مواجه کرده است.

آیت الله حسینی شاهرودی به وضعیت آموزشی استان پرداخت و خاطرنشان کرد: گرچه در سال های اخیر اقدامات بسیار خوبی در راستای افزایش و ارتقای زیرساخت های آموزشی کردستان انجام شده اما نیاز به کارهای بیشتری دارد.

۶۵ هزار دانش آموز کردستانی بسیجی هستند

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: ۱۶۰ هزار نفر از دانش آموزان کردستانی شرایط عضویت در سازمان بسیج را داشته که در حال حاضر ۶۵ هزار نفر از آنان بسیجی هستند.

وی با بیان اینکه سالانه ۲۷ هزار دانش آموز بسیجی و غیربسیجی به اردوی راهیان نور اعزام می شوند، افزود: برگزاری اردوهای راهیان نور تأثیرات زیادی در روحیه شهادت طلبی و تداوم راه شهدا دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان به فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی اشاره کرد و گفت: باید دانش آموزان برای کاهش تأثیرات منفی این فضا نقش خود را ایفا کرده و تقویت بنیان های علمی، ارتقای روحیه معنوی و ایمان در راستای پیشرفت گام بردارند.

به گفته وی، سرانه فضای آموزشی در استان کردستان ۵ متر و ۳۰ سانتی متر است که این میزان نسبت به میانگین کشوری ۳ متر پایین تر است.

قربانی اذعان کرد: گرچه سرانه ورزشی دانش آموزان در استان کردستان نیز مناسب نیست اما در طول چهار سال گذشته اقدامات خوبی انجام شده و ۷ سانتی متر به میانگین کشوری نزدیک تر شده ایم.

۹ هزار دانش آموز استان کردستان به اردوی راهیان نور اعزام می شوند

اصغر عبدی فر، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان کردستان نیز در این مراسم از بسیج دانش آموزای به عنوان بزرگ ترین و انقلابی ترین تشکل انقلابی نام برد و اظهار داشت: برنامه ریزی های لازم برای تحقق منویات رهبری مبنی بر بسیجی شدن ۸ میلیون نفر دانش آموز در دستور کار قرار گرفته است.

وی به تشریح برنامه های هفته بسیج دانش آموزی اشاره کرد و گفت: ۴۰ عنوان برنامه اصلی در طول هفته بسیج دانش آموزی در ۹۳۰ واحد بسیج دانش آموزی در سطح استان برگزار می شود.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان کردستان از اعزام ۵ هزار و ۶۶۵ نفر دانش آموز به راهیان نور خبر داد و تصریح کرد: همچنین تا پایان فصل پاییز امسال ۷ هزار دانش آموز به مناطق جنگی شمال غرب و تا پایان سال نیز ۲ هزار دانش آموز به مناطق جنگی راهیان نور جنوب کشور اعزام می شوند.

انتهای پیام/ ت
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ارتقای زیرساخت های آموزشی کردستان نیازمند توجه بیشتر است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.