۳۸ پروژه مدرسه سازی توسط خیرین در استان قزوین آغاز شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عسگر علی جوانبخت شامگاه گذشته در جلسه مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین اظهار داشت: سال گذشته ۴۸ پروژه نیمه کاره از سال ۹۲ در استان تکمیل شد که نیمی از آن به همت خیرین بود و امروز احداث مدرسه سبز در منطقه پونک قزوین یکی از پروژه های شاخص و اصلی استان بوده که به عنوان الگوی مدرسه سازی مدافع محیط زیست بیش از شش هزار مترمربع زیربنا دارد.

وی بیان کرد: تا به امروز با استفاده از ظرفیت خیرین استان توانسته ایم بخش عمده نیاز های آموزشی را برطرف کنیم و در حال حاضر ۳۸ پروژه توسط خیرین آغاز شده که ۲۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و باید مورد حمایت قرار گیرند .

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین گفت: یک مدرسه با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شهرک دانش در حال احداث بوده چرا که کمبود فضای آموزشی در این منطقه به یک بحران تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اعتبارات کافی برای احداث مدرسه در مناطق پونک، ملاصدرا و سورتک وجود ندارد که امیدواریم با حمایت های خیرین بزرگوار فضای اموزشی این مناطق را توسعه دهیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین گفت: مسکن مهر به ۳۷ مدرسه و شهرک های اقماری به ۲۰ مدرسه نیاز دارند؛ همچنین در محمدیه ساخت یک هنرستان، بیدستان یک مدرسه و الوند ۲ مدرسه ضرورت دارد.

وی بیان کرد: به منظور تحصیل دانش آموزان اتباع بیگانه نیز در سال گذشته با مشارکت کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ۲ مدرسه تاسیس شد و امسال نیز با اختصاص ۲ میلیارد تومان یک واحد آموزشی دیگر احداث می شود.

جبران کمبود فضاهای آموزشی یکی از اولویت های استان قزوین است

علی فرخزاد معاون عمرانی استاندار قزوین نیز در این جلسه اظهار داشت: برای ساخت مدرسه باید از طرفیت خیرین بهره برد چرا که تنها ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه عمران استان تخصیص یافته و نمی توان از ان برای احداث مدرسه استفاده کرد.

وی افزود: به منظور تسهیل شرایط احداث مدارس مورد نیاز استان، آمادگی خود را برای مشارکت در راستای تامین منابع مالی و همچنین ایجاد تغییر کاربری در صورت لزوم اعلام می کنیم.

معاون عمرانی استانداری قزوین تصریح کرد: باید با پیش رو گرفتن تغییر کاربری برخی فضاهای سبز و فروش آنها در راستای جبران کمبود فضاهای آموزشی گام برداریم چرا که تأمین فضای آموزشی مهمترین اولویت استان و مسئولان بوده و نباید با بحران مواجه شود.

وی گفت: امروز ما آمادگی داریم تا در مدارسی که بازسازی می شوند از ارزش افزوده ملک بیشتر استفاده کرده که منجر به جذب حمایت ها و مشارکت بیشتر شهرداران شود .

فرخزاد بیان کرد: همچنین به منظور تامین منابع مالی و جبران کمبود فضای آموزشی می توان از فروش ساختمان های مربوط به اموزش و پرورش در مناطق شاخص شهر همچون فروسی، نادری، مولوی بهره برد چرا که مناسب مدرسه سازی نبوده اما ارزش اقتصادی بالایی دارند.

انتهای پیام/ ع

پرسش و پاسخ در ۳۸ پروژه مدرسه سازی توسط خیرین در استان قزوین آغاز شد

گفتگو با هوش مصنوعی