میزان تولید طیور در۱۴۰۳ چه قدر بود؟



به گزارش خبرگزاری تسنیم، روند رو به رشد جمعیت در دنیا نیاز به مواد غذایی، به ویژه مواد پروتئینی را بیش از پیش افزایش داده است. در این راستا طی سال های اخیر، مصرف گوشت طیور به عنوان یک منبع پروتئینی، رشد قابل ملاحظه ای داشته است.

با توجه به اهمیت گوشت طیور، طرح آمارگیری کشتار طیور کشتارگاه های کشور از دی ماه ۱۳۹۹ توسط مرکز آمار ایران با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها و سازمان دامپزشکی کشور به مرحله اجرا درآمد که نتایج آن تا پاییز سال ۱۴۰۰ به صورت فصلی و پس از آن به صورت ماهانه منتشر شد.

نگاهی به نتایج حاصل از اجرای این طرح در سال ۱۴۰۳ نشان می دهد:

تعداد کل طیور زنده وارد شده به کشتارگاه ها ۱٬۳۹۲ میلیون قطعه به وزن ۳٬۵۲۷ هزار تن بوده، که از این تعداد، ۱٬۳۷۸ میلیون قطعه لاشه قابل مصرف به وزن ۲٬۶۸۲ هزار تن عرضه شده است.

مرغ با وزن ۲٬۶۰۵ هزار تن، ۹۷٫۱ درصد از کل وزن قابل مصرف طیور عرضه شده را به خود اختصاص داده است. استان گلستان با ۱۵۸ میلیون قطعه به وزن ۲۹۸ هزار تن بیش ترین تعداد و وزن مرغ را به خود اختصاص داده است.

سایر انواع طیور که عمدتا شامل بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و مرغ تخم گذار می باشند با ۷۷ هزار تن، ۲٫۹ درصد از کل وزن قابل مصرف طیور عرضه شده را به خود اختصاص داده اند.

استان های دارای بیش ترین تعداد و وزن سایر انواع طیور به شرح ذیل می باشند:

استان اصفهان با ۱٬۱۷۵ هزار قطعه بوقلمون به وزن ۱۲٬۸۸۲ تن؛

استان یزد با ۳٬۷۰۰ هزار قطعه بلدرچین به وزن ۷۷۶ تن؛

استان اصفهان با ۱۷ هزار قطعه شترمرغ به وزن ۷۴۷ تن؛

استان البرز با ۷٬۷۳۶ هزار قطعه سایر انواع طیور (مرغ تخم گذار، مرغ مادر و کبک) به وزن ۱۱٬۸۷۹ تن.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «میزان تولید طیور در۱۴۰۳ چه قدر بود؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.