نگهداری یک هفته ای بیماران بهبودیافته در نقاهتگاه / برای قرنطینه به نتیجه نرسیدیم + فیلم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عبدالرضا فاضل ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: برای استقرار بیماران بهبود یافته از کرونا اماکن مختلفی را مد نظر داشتیم و با نظرات کارشناسی تصمیم بر این شد تا هتل ورزش گرگان واقع در محله چاله باغ را در نظر بگیریم زیرا دسترسی از آنجا به مراکز درمانی راحت تر است.

وی افزود: نگهداری بیماران بهبود یافته از کرونا در هتل ورزش گرگان برای ساکنین این منطقه نگرانی ایجاد نخواهد کرد زیرا فاصله ساختمان های مسکونی با هتل ورزش حداقل ۳۰ متر است. در بیمارستان پنج آذر گرگان که در اطراف آن ساختمان های مسکونی قرار دارند نیز بیماران کرونایی بستری هستند که مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

وی ادامه داد: برای اینکه چرخه انتقال از بیماران ترخیص شده به خانواده های آنها منتقل نشود نیاز است تا این بیماران حدود یک هفته در نقاهتگاه بمانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: برای پرسنل بهداشتی و خانواده های آنها نگرانی هایی وجود دارد اما خوشبختانه این عزیزان نکات بهداشتی را رعایت می کنند و از مردم هم انتظار داریم موارد بهداشتی را به طور جدی مد نظر قرار دهند، ویروس کرونا حدود ۱۲ ساعت روی لباس می ماند اما با گرما از بین می رود.

فاضل در خصوص چگونگی دفن اجساد جان باختگان کرونایی خاطرنشان کرد: پروتکل دفن اجساد در اختیار بهداشت محیط و آرامگاه ها بوده که جان باختگان کرونایی را تیمم می کنند، اگر بیمار در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت از مراجعه به بیمارستان فوت کند جسد آن در اختیار پزشک قانونی قرار خواهد گرفت و ما نمی توانیم برای آن گواهی فوت صادر کنیم.

وی افزود: برخی خانواده ها به دلیل ترس از ویروس کرونا به دنبال جسد متوفی نیامده بودند و اگر تا ۱۲ ساعت پس از فوت خانواده متوفی برای تحویل جسد اقدام نکند شهرداری برای تدفین دست به کار خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه استان در وضعیت قرمز کرونا قرار ندارد، گفت: در ستاد ملی مبارزه با کرونا به نتیجه نرسیدیم که گلستان را قرنطینه کنیم و قرنطینه هر استان باید در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب شود.

فاضل با بیان اینکه برای درمان کرونا داروی خاصی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: نگران بیماران حاد تنفسی هستیم و فقط سه دارو ممکن است باعث درمان شوند که تاثیر آن قطعی نیست.

وی یادآور شد: در مرحله اول دارویی به بیمار داده می شود و اگر تب و علائم تنفسی ادامه یابد داروی دیگر به وی داده خواهد شد، شاید این داروها اثر صد در صدی نداشته باشند اما با وجود عوارضی که دارند مجبور هستیم از آنها استفاده کنیم.

فاضل همچنین اعلام کرد: بیشترین شیوع بیماری کرونا و تعداد مبتلایان به آن از شهرهای گرگان، علی آبادکتول و کردکوی گزارش شده است و انتظار داریم مردم این بیماری را جدی بگیرند.

انتهای پیام/۵۸۸/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی « نگهداری یک هفته ای بیماران بهبودیافته در نقاهتگاه / برای قرنطینه به نتیجه نرسیدیم + فیلم » بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.