مصالحه ۸۹ درصد پرونده های ورودی به مراکز مشاوره ناجا خراسان شمالی



سرهنگ سجاد نامور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: واحدهای مددکاری و مشاوره کلانتری ها علاوه بر کاهش بار پرونده های قضائی نقش انکارناپذیری در کاهش آسیب ها و جرایم اجتماعی دارند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه امروزه حضور مشاور و مددکار پلیس به جهت جنبه های پیشگیری از جرایم در جامعه کاملا احساس می شود، گفت: استفاده از توانمندی های مشاوران رویکردی معقولانه است.

وی با اشاره به اینکه در ۹ ماهه سال جاری ۴ هزار و ۸۸۵ نفر به مرکز مشاوره آرامش و دوایر مددکاری کلانتری های سطح استان مراجعه کرده اند، بیان داشت: در این مدت تعداد ۵ هزار و ۸۶۳ مورد مشاوره روان شناختی و ۱۲۷ مورد مشاوره انتظامی توسط کارشناسان ما به مراجعان ارائه شده است.

نامور گفت: موضوعات خانوادگی با یک هزار و ۹۲۷ مورد، حقوقی با یک هزار و ۶۰۹ مورد، نزاع و درگیری با ۷۹۲ مورد و اجتماعی نیز با ۴۹۸ مورد ازجمله علت های مراجعه شهروندان عزیز به این دوایر و مرکز مشاوره آرامش بوده است.

معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به توانایی مشاوران و مددکاران شاغل در یگان های انتظامی استان در ۹ ماهه سال جاری از کل پرونده های ارجاع شده به این واحدها ۴ هزار و ۲۶۶ مورد به میزان ۸۹ درصد به سازش و مصالحه ختم شده اند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مصالحه ۸۹ درصد پرونده های ورودی به مراکز مشاوره ناجا خراسان شمالی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.