فرصت محدود برای بیمه شدن افراد فاقد پوشش بیمه ای



ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری از فرصت ۶ ماهه تا فروردین سال ۹۹ برای افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند، خبر داد.

قیصر حافظی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند می توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند و از خدمات این بیمه استفاده کنند، اظهار کرد: طبق قانون بودجه در کشور کسی در بیمارستان و در روی تخت بیمارستان بیمه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه دولت فرصت ۶ ماهه ای تا فروردین سال ۹۹ برای افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند در نظر گرفته است، افزود: افراد بدون پوشش بیمه ای می توانند در سامانه بیمه سلامت در آزمون وسع شرکت کنند و تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.

حافظی تصریح کرد: بر اساس آمار سال ۹۷ جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت در استان ۶۱۹ هزار و ۷۲۵ نفر و بر اساس پیش بینی سال ۹۸، این جمعیت ۶۳۱ هزار و ۷۲۳ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد بیمه شده حدود ۴۵۶ هزار و ۷۷۴ نفر از روستائیان، عشایر و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت استان هستند، ادامه داد: حدود۸۰ هزار و۴۲۲ نفر از افراد تحت پوشش بیمه سلامت کارکنان دولت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان بیان کرد: ۶۷ هزار و ۷۹ نفر از بیمه شدگان بیمه سلامت، از بیمه همگانی رایگان بهره مند بوده و بیش از ۲۴ هزار نفر از این تعداد را خانواده شهدا، جانبازان، بهزیستی و … تشکیل می دهند.

وی یادآور شد: حدود ۲ هزار و ۶۴۱ نفر از افراد بیمه شده «بیمه ایرانیان» تحت پوشش بیمه سلامت هستد.

مدیرکل بیمه سلامت استان اضافه کرد: حدود ۲ هزار نفر از بیماران خاص در استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و طبق مصوبه مجلس و شورای عالی کشور ۵ گروه از بیماران خاص از جمله تالاسمی، هموفیلی، ام اس و دیالیز و پیوند کلیه می توانند از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند.

قیصر حافظی ادامه داد: از جمله بیماران صعب العلاج، بیماران سرطانی، بیماران مزمن، افرادی که دارای بیماری متابولیک و ناباروری هستند نیز می توانند از خدمات بیمه سلامت بهره مند شوند.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر بیمه سلامت با تمام مطب ها، کلینیک ها، مراکز درمانی و داروخانه های سطح استان قرارداد دارد، تأکید کرد: بیمه سلامت خدمات سرپایی و تمام خدمات بستری را به افراد تحت پوشش ارائه می دهد.

حافظی با اشاره به حذف دفترچه های کاغذی، خاطرنشان کرد: حذف دفترچه های کاغذی باید به صورت موازی صورت گیرد و تا سال ۱۴۰۰ در کنار نسخه های الکترونیکی، دفترچه کاغذی نیز وجود دارد.

وی گفت: هم اکنون در شهرستانهای کیار، فارسان و بروجن برنامه نسخه نویسی الکترونیک اجرا شده که این تعداد به تدریج افزایش یافته و در تمام استان این برنامه اجرا خواهد شد.

مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: یکی از هدف های بیمه سلامت تشویق جامعه به سمت نسخه نویسی الکترونیکی است که با الکترونیکی شدن خدمات و همکاری افراد بیمه شده با بیمه سلامت باعث می شود بیمه سلامت خدمات به روز را به افراد بیمه شده ارائه دهد و هزینه های درمانی برآورد و عدالت در سلامت اجرایی شود.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در فرصت محدود برای بیمه شدن افراد فاقد پوشش بیمه ای

گفتگو با هوش مصنوعی