برخورد دستگاه قضایی با مدیرانی که باعث کمبود کالا می شوند



به گزارش خبرنگار مهر، علی زینی وند صبح سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان اظهار کرد: سهمیه ۲۰۰ تنی مرغ منجمد کفاف نیاز استان را نمی دهد و باید برای افزایش این سهمیه پی گیری های لازم انجام و چالش های موجود در این زمینه رفع شود.

وی با اشاره به اینکه در صورت نیاز و کمبود در بازار، در انبارها را باز خواهم کرد، افزود: مدیران دستگاه های اجرایی باید وضعیت کرمان را به صورت دقیق به مرکز اعلام کنند و سهمیه کافی و به موقع دریافت کنند.

زینی وند خطاب به مدیران استان کرمان گفت: چنانچه کمبودی در بازار داشته باشیم و ذخیره کالا هم داشته باشیم، به عنوان مسئول امنیتی استان کرمان با دستور خودم و بدون اجازه شما در انبارها را باز کرده و کالاهای مورد نیاز بازار را توزیع می کنیم.

استاندار کرمان از دستگاه قضائی خواست با مدیرانی که با کاهلی و کم کاری باعث کمبود کالا در استان می شوند، برخورد کند و افزود: مجوز راه اندازی مرغداری در استان کرمان را از وزیر جهاد کشاورزی گرفته ایم.

وی میزان مصرف سالانه گوشت مرغ در استان کرمان را ۷۵ هزار تن بیان و اظهار کرد: ۴۸ هزار تن مرغ در داخل استان تولید می شود اما حدود ۶ هزار تن مرغ تولیدی استان به سایر استان ها ارسال می شود و در نتیجه ۳۵ هزار تن گوشت مرغ را از خارج از استان تأمین می کنیم.

زینی وند با بیان اینکه در حال حاضر مرغ منجمد را برای تأمین نیاز استان می خواهیم، افزود: باید مرغ منجمد برای استان و به صورت تخصصی تأمین شود. در همه فروشگاه ها باید این کالای اساسی موجود باشد و باید سهمیه ۱۰۰۰ تنی مرغ منجمد در اسرع وقت وارد استان شود.

وی از دادستانی خواست با مخلان و مدیرانی که استانداری توان برخورد قانونی با آنها را ندارد، برخورد کند و گفت: ورودی و خروجی های استان باید با جدیت کنترل شود.

استاندار کرمان بر لزوم ادامه فعالیت کارگروه تخصصی توزیع گوشت مرغ تاکید کرد و ادامه داد: خروج مرغ از استان کرمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

وی به مسئولان جهاد کشاورزی کرمان گفت: تا هفته آینده لیستی از ظرفیت واقعی مرغداری های کرمان به استانداری ارائه دهند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «برخورد دستگاه قضایی با مدیرانی که باعث کمبود کالا می شوند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.