ساخت دستگاه پیله زن تولید ماسک در ماشین سازی اراک



ایسنا/مرکزی مسئول پایگاه بسیج کارگری شهید رجائی شرکت ماشین سازی اراک از ساخت دستگاه پیله زن تولید ماسک توسط گروه جهادی شهدای ماشین سازی برای اولین بار در کشور خبر داد.

سیدمبین حجاری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کارگاه پلیسه زنی ماسک مزین به نام سردارشهید ناصربختیاری شهیدشاخص کارگری درسال ۹۹ است که از پرسنل شرکت ماشین سازی اراک بوده است، اظهار کرد: از اولین روزهای شیوع کرونا در کشور و با توجه به اینکه اراک دومین شهر درگیر کرونا بود، همگام با سایر سازمان های ذیربط و گروه های جهادی، گروه جهادی شهدای ماشین سازی اراک اقدام به شناسایی موارد مورد نیاز جهت نقش آفرینی نیروهای داوطلب کارگری در بسیج ملی مقابله با کرونا کرد.

وی افزود: در اولین مرحله ضمن اعلام آمادگی به مدیریت ارشد شرکت جهت ضدعفونی اماکن داخل شرکت، باهماهنگی مرکز بهداشت و شهرداری و سازماندهی تعداد دیگری از گروه های مردمی و جهادی صنایع شهرستان، طی ۶ مرحله ضدعفونی معابر شهری انجام شد.

وی ادامه داد: با توجه به کمبود ماسک در سطح داروخانه ها و افزایش تقاضا از سوی مردم، کارگاه های خیاطی صلواتی از سوی گروه های جهادی بسیج و خیریه ها راه اندازی شد ولی بدلیل دستی بودن تمام مراحل انجام کار، سرعت دوخت ماسک بسیار پایین بود.

حجازی بیان کرد: گروه جهادی شهدای ماشین سازی اراک ضمن شناسایی این مشکل برای اولین بار در استان مرکزی و حتی در کشور اقدام به طراحی و ساخت دو دستگاه پیله زن ماسک کرد.

وی با اشاره به اینکه هزینه تولید این دستگاه با الگوبرداری از مشابه چینی حدودا ۱۰ میلیون تومان بوده و قیمت آن در بازار ۵۰ میلیون تومان است، بیان کرد: ظرفیت دستگاه اول ۱۲۰۰ عدد ماسک در ساعت و دستگاه دوم نیز ۲۶۰۰ عدد ماسک است که پس از پیله زنی تحویل کارگاه های دوخت می شوند. از ابتدای سال جاری بیش از ۴۵۰ هزار عدد ماسک توسط این دو دستگاه، پیله زنی و تحویل کارگاه های خیریه استان مرکزی شده است که پس از دوخت اطراف ماسک و کش آن و استریل شدن، به صورت رایگان در جامعه هدف توزیع می شود.

به گفته مسئول پایگاه بسیج کارگری شهید رجائی این نوع پیله زدن علاوه بر مناسب کردن ظاهر ماسک، حداقل ۵۰ درصد راندمان تولید را افزایش می دهد. از ابتدای راه اندازی این دستگاه نیز عکس و فیلم و نقشه های دستگاه در اختیار تعدادی از گروه های جهادی شرکت های صنعتی مجاور و گروه های خیریه گذاشته شد تا با ساخت تعداد بیشتری از این سیستم بخشی از مشکل کمبود ماسک در استان مرکزی و شهرستان اراک هرچه سریعتر برطرف شود.

وی گفت: جهت مصرف روزانه پرسنل شرکت نیز اقدام به راه اندازی کارگاه خیاطی در داخل مجموعه پایگاه بسیج شرکت شد و تاکنون بیش از ۱۷ هزار عدد ماسک تحویل همکاران و مراجعین به شرکت شده است. طی دو مرحله نیز الکل ۷۰ درصد گلیسیرینه تهیه و در بسته بندی های ۱۰۰ و ۲۰۰ سی سی جهت ضدعفونی سطوح و دست ها، بین کارکنان شرکت توزیع شد.

حجازی بیان کرد: در مورد تولید الکل نیز ضمن فراخوان نیروهای مهندسی و کارگری و پشتیبانی گروه جهادی پایگاه بسیج شرکت جهت کمک به همکاران فعال در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی اراک، تمام همت بسیجیان شرکت، کمک به راه اندازی هرچه سریعتر خط تولید اتانول بود که محقق شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون چهار هزار عدد دستکش یکبارمصرف پلاستیکی نیز توسط همکاران جهادی شرکت تولید شده است، افزود: مدت زمانی که برای انجام کارهای جهادی از سوی کارکنان شرکت هزینه شده است از وقت شخصی آنان و غالبا در تعطیلات نوروز ۹۹ بوده است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ساخت دستگاه پیله زن تولید ماسک در ماشین سازی اراک» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.