۹۳ درصد جرائم استان کرمانشاه مربوط به سرقت است

ایسنا/کرمانشاه فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: در بسیاری جرائم در رتبه های میانی کشور هستیم.
سردار علی اکبر جاویدان امروز (۱۴ مهر) در نشستی خبری به مناسبت فرارسیدن هفته ناجا با تبریک این هفته گفت: این هفته فرصتی است تا بتوانیم بخشی ازخدمات، قابلیت ها و مجاهدت های نیروهای انتظامی را اطلاع رسانی کنیم و ازاین طریق توانمندی های ناجا را به مردم ثابت کرده و از طرفی سرمایه اجتماعی را ارتقا دهیم.
جاویدان شعار این هفته را «پلیس هوشمند، امنیت پایدار» عنوان و تصریح کرد: این شعار خلاصه ای از اولویت های ناجا در سال جاری است.
وی هوشمندسازی را یک ضرورت برای پلیس دانست و افزود: در دنیای امروز که روز به روز شاهد ارتقا فناوری و تغییرات آن و افزایش ارتباطات هستیم، نیاز است که پلیس هم همپای جامعه خود را به روز کرده و هوشمند باشد.
وی اظهار کرد: بر این اساس هوشمندسازی یکی از اولویت های اصلی ناجا در استان است و در این راستا گام های خوبی برداشته شده که از جمله آن می توان به بهره گیری از دوربین های هوشمند، بهره گیری از سامانه های اطلاعاتی بر بستر IT و ارتباطات الکترونیک با دستگاه قضا اشاره کرد.
جاویدان گفت: امسال هم برنامه داریم بصورت پایلوت در استان ارتباط تصویری میان ناجا و دستگاه قضا برقرار کنیم که با انجام این طرح که بسترهای آن فراهم شده، ارتباط تصویری بین قاضی و متهم در همان محل انتظامی برقرار شده و نیازی به انتقال متهم به دستگاه قضا نیست.
وی افزود: اجرای این برنامه موجب می شود ضمن حفظ آبروی متهم، با پیشگیری از ترددهای اضافی با دستبند و … در هزینه ها هم تا حد زیادی صرفه جویی شود.
جاویدان به راه اندازی مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا هم اشاره کرد و افزود: این مرکز بصورت ۲۴ ساعته فعال بوده و به بحث رسیدگی به جرائم فضای مجازی می پردازد.
وی افزود: در حال حاضر شماره این مرکز ۲۱۸۲۳۱۸۷ است و در نظر داریم شماره ای سه رقمی برای آن کسب کنیم که همانند پلیس ۱۱۰ مردم بتوانند راحت تر با آن ارتباط برقرار کنند.
مقام ارشد انتظامی استان کرمانشاه در ادامه به بخش دوم شعار هفته ناجا اشاره کرد و افزود: در شعار این هفته در کنار پلیس هوشمند بحث «امنیت پایدار» هم مطرح شده و نشان دهنده این است که پلیس هم در کنار سایر نیروهای مسلح از جمله سپاه و ارتش تمام توان خود را برای تامین امنیت جامعه می گذارد.
جاویدان افزود: امروز به همت تمام نیروهای مسلح امنیت پایدار در کشور و استان برقرار است و برای تداوم آن نیاز است که تمام دستگاه ها و آحاد جامعه هکاری داشته باشند و نیروهای انتظامی هم دراین میان ازهیچ خدمتی فروگذار نمی کند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه به فعالیت های پلیس در زمان شیوع کرونا هم اشاره کرد و افزود: بعد از دستگاه بهداشت و درمان، دومین دستگاه درگیر در زمینه مقابله با این بیماری بودیم و طی مدت شیوع این بیماری پنج نفر از همکارانمان جانشان را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.
جاویدان در ادامه با اشاره به شروع برنامه های هفته ناجا از شنبه (۱۷ مهر) گفت: به دلیل تقارن هفته ناجا با ایام پایانی ماه صفر، تصمیم بر این شد که برنامه های این هفته به هفته ابتدای ماه ربیع الاول منتقل شود.
وی افزود: بر این اساس شنبه (۱۷ مهر) اولین روز هفته ناجا است و در این روز مراسم صبحگاه را با حضور مسئولین و فرماندهان نیروهای مسلح خواهیم داشت.
جاویدان از برگزاری جشنواره «کلانتری های برتر» در روز یکشنبه (۱۸ مهر) خبر دادو افزود: در این مراسم از روسای کلانتری ها و فرماندان نمونه تجلیل می شود.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان در سومین روز ازبرنامه های این هفته خبر داد و افزود: در این روز همچنین از خانواده شهدا تجلیل شده و خدمات درمانی دربرخی نقاط محروم استان توسط پزشکان نیروی انتظامی ارائه خواهد شد.
جاویدان افزود: در روز سه شنبه (۲۰ مهر) هم افتتاح چندین طرح عمرانی انتظامی را خواهیم داشت و در این روز از خیرین حوزه امنیت هم تجلیل می شود.
مقام ارشد انتظامی استان برنامه روز پنجم هفته ناجا را ملاقات مردمی در سامانه ۱۹۷ اعلام و تصریح کرد: همچنین در این روز جلسه اندیشه ورزی با حضور اساتید دانشگاه در خصوص آسیب های اجتماعی برگزار خواهد شد.
جاویدان افزود: روز پنجشنبه(۲۲ مهر) هم غباروبی مزار شهدا برگزار شده و در روز جمعه و آخرین روز هفته ناجا (۲۳ مهر) حضور حداکثری در مراسم نماز جمعه با رعایت پروتکل ها را خواهیم داشت و صحبت هایی را با مردم از تریبون های نماز جمعه مطرح خواهیم کرد.
در بسیاری جرائم در رتبه های میانی کشور هستیم
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به امنیت مطلوب استان گفت: متاسفانه همواره از این گله مندیم که علی رغم امنیت مطلوب در استان احساس امنیتی که باید وجود ندارد و کارهای تحقیقاتی را هم در این زمینه شروع کرده ایم تا به علت واقعی این موضوع پی ببریم.
وی افزود: شاخص ها نشان می دهد که استان امنیت خوبی دارد و در بسیاری جرائم در رده های متوسط کشور هستیم.
جاویدان به رتبه دوازدهم استان در بحث سرقت اشاره کرد و افزود: در حوزه سرقت های مهم رتبه یازدهم و در سرقت به عنف مانند کیف قاپی و … در رتبه ۱۵ کشور قرار داریم.
وی رتبه استان در زمینه قتل را دوازدهم کشور اعلام وتصریح کرد: در شش ماهه امسال ۴۰ مورد قتل داشتیم که آمار نسبتا بالایی است.
جاویدان افزود: در حوزه شرارت رتبه ۲۳، مفاسد اجتماعی رتبه ۱۸، جرائم مالی رتبه ۱۹، جعل رتبه۱۹، نزاع رتبه ۱۹، در حوزه تعداد دستگیرشدگان رتبه ۲۵، مواد مخدر رتبه ۲۸ و در زمینه تصادفات رتبه ۳۱ کشور هستیم.
۹۳ درصد جرائم استان مربوط به «سرقت» است/ ۲۵۰۰ معتاد متجاهر داریم
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه در تشریح آمار شش ماهه انتظامی استان در سال جاری به فعالیت های حوزه آگاهی استان اشاره کرد و افزود: متاسفانه یکی از جرائم شایع در استان بحث سرقت است، بطوری که ۹۳ درصد جرائم استان را این جرم تشکیل می دهد.
وی افزود: در شش ماهه امسال ۱۷ هزار و ۹۵۱ فقره سرقت داشته ایم که ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده و ۶۶ درصد آنها کشف شده است.
وی تصریح کرد: طی این مدت در مجموع ۱۷ هزار و ۳۹۸ نفر در استان به دلیل جرائم مختلف دستگیر شده اند که متاسفانه ۹۳ درصد آنها مربوط به حوزه سرقت است.
جاویدان معضل اصلی در بحث سرقت در استان را بحث سرقت های خرد عنوان کرد و افزود: عمده این سرقت ها توسط معتادان متجاهر صورت می گیرد.
وی افزود: طبق برآوردها ۲۵۰۰ معتاد متجاهر در استان داریم که ۹۵ درصد آنها در شهر کرمانشاه مستقر هستند و عمده سرقت های خرد توسط همین افراد صورت می گیرد.
جاویدان با تاکید بر اینکه باید فکری اساسی برای نگهداری و درمان معتادان متجاهر صورت گیرد، گفت: بارها گفته ایم ظرف ۲۴ ساعت می توانیم تمام این افراد را جمع آوری کنیم، اما آنها را کجا ببریم وقتی محلی برای پذیرش این تعداد معتاد متجاهر نداریم و ظرفیت مرکز ماده ۱۶ در حال حاضر ۳۵۰ نفر است که جوابگو نیست.
وی افزود: از طرفی اگر این افراد نگهداری و درمان شوند بعد از مدتی دوباره به چرخه اعتیاد برمی گردند و متاسفانه جامعه و حتی خانواده این افراد پذیرای این افراد نیستند و این معضل دیگری است که باید برای آن چاره اندیشی شود.
وی در ادامه از انهدام ۵۹ باند سرقت در استان در شش ماهه امسال خبر داد وافزود: طی این مدت ۵۷۵۲ سارق حرفه ای نیز دستگیر شده اند.
جاویدان گفت: بطور مثال یکی از این سارقان حرفه ای تاکنون به ۷۵ فقره سرقت اعتراف کرده و تنها از منزل او پنج میلیارد تومان کالای مسروقه کشف شده است.
وی از وقوع ۴۰ فقره قتل در استان در شش ماهه امسال خبر داد و افزود: از این تعداد ۳۵ فقره قتل کشف شده و دو فقره آدم ربایی هم طی این مدت داشته ایم که هر دو فقره کشف شده است.
وی از تشکیل ۳۱۱ پرونده جعل طی این مدت خبر داد وافزود: از این تعداد ۲۸۸ فقره کشف شده و سه باند جعل هم منهدم شده اند.
جاویدان از تشکیل ۲۹۳ فقره پرونده کلاهبرداری در شش ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: از این تعداد چهار فقره با تعداد بالای ۱۰ نفر شاکی بوده اند.
وی افزود: از این تعداد پرونده در مجموع ۲۵۳ فقره کشف شده است.
هر ساعت ۱۰۸ عملیات پلیسی داریم
جاویدان در ادامه به فعالیت های شش ماهه مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اشاره کرد و افزود: بارها گفته ایم این مرکز برای ماموریت های اورژانسی و فوریتی مانند تصادفات فوتی، راهبندان، نزاع هایی که در حال وقوع هستند، قتل و … است.
وی افزود: اگر نزاعی پایان گرفته حضور سریع پلیس الزامی نیست و می توان بعدا به آن رسیدگی کرد و یا اگر کسی مشکلی با همسایه دارد نباید با مرکز فوریت ها تماس بگیرد، چرا که در همان لحظه نیروهای پلیس از رسیدگی به یک ماموریتی مهم باز می مانند.
جاویدان از برقراری ۶۳۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ در شش ماهه امسال خبر داد و افزود: از این تعداد، بیش از ۲۳۹ هزار تماس عملیاتی شده است.
وی افزود: انجام این تعداد عملیات در شش ماه یعنی اینکه هرماه ۳۹ هزار عملیات، روزانه ۱۳۰۰ عملیات، ساعتی ۱۰۸ عملیات و هر دقیقه دو عملیات داشته ایم که رقم بالایی است.
جاویدان درادامه به فعالیت های پلیس مواد مخدر اشاره کرد و افزود: در شش ماهه امسال بیش از دو تن و ۴۵۰ کیلوگرم کشفیات انواع مواد مخدر داشته ایم که ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: طی این مدت ۲۹ باند نیز منهدم شده که نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تعداد دستگیرشدگان حوزه مواد مخدر را ۱۴۳۶ نفر اعلام و تصریح کرد: علاوه بر اینها طی شش ماهه امسال ۱۵۸ قاچاقچی عمده هم در استان دستگیر شده اند.
وقوع ۲۶۰ فقره تیراندازی در کرمانشاه/ ۴۹۵ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند
جاویدان در ادامه در تشریح فعالیت های حوزه پلیس اطلاعات، از کشف ۱۲۷۵ قبضه انواع سلاح در شش ماهه امسال خبر داد وافزود: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۹ درصد افزایش داشته است.
وی از وقوع ۲۶۲ فقره تیراندازی در شش ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: در رابطه با این تیراندازی ها تاکنون ۳۱۰ نفر دستگیر شده اند و ۷۴ درصد سلاح های بکاررفته در این تیراندازی ها هم کشف شده است.
جاویدان علت اصلی عمده تیراندازی های استان را اختلافات مالی و ملکی عنوان کرد و افزود: ۵۵ درصد تیراندازی های استان در پی این اختلافات به وقوع می پیوند و اختلافات خانوادگی با سهم ۲۵ درصدی در رتبه بعدی قرار دارد.
وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مقابله با اراذل و اوباش گفت: با راه اندازی این قرارگاه ۴۹۵ نفر از اراذل و اوباش در استان طی شش ماهه ابتدای سال دستگیر شده اند.
جاویدان افزود: طی این مدت همچنین ۲۶۸۶ دستگاه خودرو به دلیل جرائم مختلف توقیف شده اند و ۳۲۳۵ واحد صنفی هم به دلیل تخلفات صنفی و امنیت اخلاقی پلمب شده اند.
وی افزود: در بحث حجاب هم ۲۴ هزار و ۵۹۳ تذکر لسانی داده شده و ۱۳۷ نفر هم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه این پلیس به حوزه جرائم اقتصادی جرائم اقتصادی مانند ربا، پولشویی، اختلاس و … می پردازد گفت: حجم کشفیات صورت گرفته در این جرائم در شش ماهه ابتدای سال ۴۷۳ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: در بحث قاچاق هم ارزش کالاهای قاچاق کشف شده طی این مدت ۱۰۳ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: در مجموع ۱۱۴۲ پرونده قاچاق طی این مدت داشته ایم که ۳۰ درصد آنها با ارقام بالای ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
جاویدان گفت: در شش ماهه امسال تنها ۷۴۶ دستگاه خودرو در بحث قاچاق انواع کالا و محصولات در استان توقیف شده اند.
افزایش ۸۶ درصدی جرائم امنیت اخلاقی در فضای مجازی!
فرمانده انتظامی استان در ادامه در تشریح فعالیت های پلیس فتا با بیان اینکه بیشترین جرائم در این حوزه جرائم اقتصادی است، گفت: امسال ۶۶۰ فقره سرقت و کلاهبرداری در فضای مجازی داشته ایم که ۸۴ درصد آنها کشف شده است.
وی افزود: در شش ماهه امسال ۲٫۷ میلیارد تومان به مالباختگان جرائم فضای مجازی عودت داده شده است.
وی از افزایش ۸۶ درصدی جرائم امنیت اخلاقی در حوزه فضای مجازی طی این مدت خبر داد وافزود: ۷۷ درصد پرونده های تشکیل شده در این زمینه هم کشف شده است.
جاویدان خاطرنشان کرد: جرائم اجتماعی مانند اخاذی و تهدید هم افزایش ۹۰ درصدی داشته و ۹۸ درصد پرونده های آن کشف شده است.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه به بخشی از فعالیت های حوزه معاونت اجتماعی انتظامی استان اشاره کرد و افزود: در شش ماهه امسال در مجموع ۱٫۵ میلیون نفر با انتظامی استان به نحوی تماس داشته اند و ۸۵۰ جلسه مجازی و حضوری برای اقشار مختلف مردم برگزار شده است.
وی افزود: حدود ۱۲ هزار و ۷۵۰ نفر بصورت حضوری در این دوره ها شرکت داشته اند.
جاویدان گفت: امسال ۸۶۶۰ پرونده در بحث خدمات مشاوره و صلح و سازش داشته ایم که ۶۱۵۰ پرونده در نهایت منجر به صلح و سازش شده که جای تقدیر دارد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان با اشاره به آمار تصادفات استان افزود: مجموع تصادفات فوتی استان ۲۲ درصد کاهش، مجموع فوتی ها چهار درصد کاهش و در مجموع تصادفات ۱۲ درصد کاهش داشته ایم.
وی افزود: امسال ۱۶۳ نفر در تصادفات برون شهری و ۵۶ نفر نیز در تصادفات درون شهری جان خود را از دست داده اند که به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد و ۱۲ درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام
سردار علی اکبر جاویدان امروز (۱۴ مهر) در نشستی خبری به مناسبت فرارسیدن هفته ناجا با تبریک این هفته گفت: این هفته فرصتی است تا بتوانیم بخشی ازخدمات، قابلیت ها و مجاهدت های نیروهای انتظامی را اطلاع رسانی کنیم و ازاین طریق توانمندی های ناجا را به مردم ثابت کرده و از طرفی سرمایه اجتماعی را ارتقا دهیم.
جاویدان شعار این هفته را «پلیس هوشمند، امنیت پایدار» عنوان و تصریح کرد: این شعار خلاصه ای از اولویت های ناجا در سال جاری است.
وی هوشمندسازی را یک ضرورت برای پلیس دانست و افزود: در دنیای امروز که روز به روز شاهد ارتقا فناوری و تغییرات آن و افزایش ارتباطات هستیم، نیاز است که پلیس هم همپای جامعه خود را به روز کرده و هوشمند باشد.
وی اظهار کرد: بر این اساس هوشمندسازی یکی از اولویت های اصلی ناجا در استان است و در این راستا گام های خوبی برداشته شده که از جمله آن می توان به بهره گیری از دوربین های هوشمند، بهره گیری از سامانه های اطلاعاتی بر بستر IT و ارتباطات الکترونیک با دستگاه قضا اشاره کرد.
جاویدان گفت: امسال هم برنامه داریم بصورت پایلوت در استان ارتباط تصویری میان ناجا و دستگاه قضا برقرار کنیم که با انجام این طرح که بسترهای آن فراهم شده، ارتباط تصویری بین قاضی و متهم در همان محل انتظامی برقرار شده و نیازی به انتقال متهم به دستگاه قضا نیست.
وی افزود: اجرای این برنامه موجب می شود ضمن حفظ آبروی متهم، با پیشگیری از ترددهای اضافی با دستبند و … در هزینه ها هم تا حد زیادی صرفه جویی شود.
جاویدان به راه اندازی مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا هم اشاره کرد و افزود: این مرکز بصورت ۲۴ ساعته فعال بوده و به بحث رسیدگی به جرائم فضای مجازی می پردازد.
وی افزود: در حال حاضر شماره این مرکز ۲۱۸۲۳۱۸۷ است و در نظر داریم شماره ای سه رقمی برای آن کسب کنیم که همانند پلیس ۱۱۰ مردم بتوانند راحت تر با آن ارتباط برقرار کنند.
مقام ارشد انتظامی استان کرمانشاه در ادامه به بخش دوم شعار هفته ناجا اشاره کرد و افزود: در شعار این هفته در کنار پلیس هوشمند بحث «امنیت پایدار» هم مطرح شده و نشان دهنده این است که پلیس هم در کنار سایر نیروهای مسلح از جمله سپاه و ارتش تمام توان خود را برای تامین امنیت جامعه می گذارد.
جاویدان افزود: امروز به همت تمام نیروهای مسلح امنیت پایدار در کشور و استان برقرار است و برای تداوم آن نیاز است که تمام دستگاه ها و آحاد جامعه هکاری داشته باشند و نیروهای انتظامی هم دراین میان ازهیچ خدمتی فروگذار نمی کند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه به فعالیت های پلیس در زمان شیوع کرونا هم اشاره کرد و افزود: بعد از دستگاه بهداشت و درمان، دومین دستگاه درگیر در زمینه مقابله با این بیماری بودیم و طی مدت شیوع این بیماری پنج نفر از همکارانمان جانشان را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.
جاویدان در ادامه با اشاره به شروع برنامه های هفته ناجا از شنبه (۱۷ مهر) گفت: به دلیل تقارن هفته ناجا با ایام پایانی ماه صفر، تصمیم بر این شد که برنامه های این هفته به هفته ابتدای ماه ربیع الاول منتقل شود.
وی افزود: بر این اساس شنبه (۱۷ مهر) اولین روز هفته ناجا است و در این روز مراسم صبحگاه را با حضور مسئولین و فرماندهان نیروهای مسلح خواهیم داشت.
جاویدان از برگزاری جشنواره «کلانتری های برتر» در روز یکشنبه (۱۸ مهر) خبر دادو افزود: در این مراسم از روسای کلانتری ها و فرماندان نمونه تجلیل می شود.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان در سومین روز ازبرنامه های این هفته خبر داد و افزود: در این روز همچنین از خانواده شهدا تجلیل شده و خدمات درمانی دربرخی نقاط محروم استان توسط پزشکان نیروی انتظامی ارائه خواهد شد.
جاویدان افزود: در روز سه شنبه (۲۰ مهر) هم افتتاح چندین طرح عمرانی انتظامی را خواهیم داشت و در این روز از خیرین حوزه امنیت هم تجلیل می شود.
مقام ارشد انتظامی استان برنامه روز پنجم هفته ناجا را ملاقات مردمی در سامانه ۱۹۷ اعلام و تصریح کرد: همچنین در این روز جلسه اندیشه ورزی با حضور اساتید دانشگاه در خصوص آسیب های اجتماعی برگزار خواهد شد.
جاویدان افزود: روز پنجشنبه(۲۲ مهر) هم غباروبی مزار شهدا برگزار شده و در روز جمعه و آخرین روز هفته ناجا (۲۳ مهر) حضور حداکثری در مراسم نماز جمعه با رعایت پروتکل ها را خواهیم داشت و صحبت هایی را با مردم از تریبون های نماز جمعه مطرح خواهیم کرد.
در بسیاری جرائم در رتبه های میانی کشور هستیم
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به امنیت مطلوب استان گفت: متاسفانه همواره از این گله مندیم که علی رغم امنیت مطلوب در استان احساس امنیتی که باید وجود ندارد و کارهای تحقیقاتی را هم در این زمینه شروع کرده ایم تا به علت واقعی این موضوع پی ببریم.
وی افزود: شاخص ها نشان می دهد که استان امنیت خوبی دارد و در بسیاری جرائم در رده های متوسط کشور هستیم.
جاویدان به رتبه دوازدهم استان در بحث سرقت اشاره کرد و افزود: در حوزه سرقت های مهم رتبه یازدهم و در سرقت به عنف مانند کیف قاپی و … در رتبه ۱۵ کشور قرار داریم.
وی رتبه استان در زمینه قتل را دوازدهم کشور اعلام وتصریح کرد: در شش ماهه امسال ۴۰ مورد قتل داشتیم که آمار نسبتا بالایی است.
جاویدان افزود: در حوزه شرارت رتبه ۲۳، مفاسد اجتماعی رتبه ۱۸، جرائم مالی رتبه ۱۹، جعل رتبه۱۹، نزاع رتبه ۱۹، در حوزه تعداد دستگیرشدگان رتبه ۲۵، مواد مخدر رتبه ۲۸ و در زمینه تصادفات رتبه ۳۱ کشور هستیم.
۹۳ درصد جرائم استان مربوط به «سرقت» است/ ۲۵۰۰ معتاد متجاهر داریم
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه در تشریح آمار شش ماهه انتظامی استان در سال جاری به فعالیت های حوزه آگاهی استان اشاره کرد و افزود: متاسفانه یکی از جرائم شایع در استان بحث سرقت است، بطوری که ۹۳ درصد جرائم استان را این جرم تشکیل می دهد.
وی افزود: در شش ماهه امسال ۱۷ هزار و ۹۵۱ فقره سرقت داشته ایم که ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده و ۶۶ درصد آنها کشف شده است.
وی تصریح کرد: طی این مدت در مجموع ۱۷ هزار و ۳۹۸ نفر در استان به دلیل جرائم مختلف دستگیر شده اند که متاسفانه ۹۳ درصد آنها مربوط به حوزه سرقت است.
جاویدان معضل اصلی در بحث سرقت در استان را بحث سرقت های خرد عنوان کرد و افزود: عمده این سرقت ها توسط معتادان متجاهر صورت می گیرد.
وی افزود: طبق برآوردها ۲۵۰۰ معتاد متجاهر در استان داریم که ۹۵ درصد آنها در شهر کرمانشاه مستقر هستند و عمده سرقت های خرد توسط همین افراد صورت می گیرد.
جاویدان با تاکید بر اینکه باید فکری اساسی برای نگهداری و درمان معتادان متجاهر صورت گیرد، گفت: بارها گفته ایم ظرف ۲۴ ساعت می توانیم تمام این افراد را جمع آوری کنیم، اما آنها را کجا ببریم وقتی محلی برای پذیرش این تعداد معتاد متجاهر نداریم و ظرفیت مرکز ماده ۱۶ در حال حاضر ۳۵۰ نفر است که جوابگو نیست.
وی افزود: از طرفی اگر این افراد نگهداری و درمان شوند بعد از مدتی دوباره به چرخه اعتیاد برمی گردند و متاسفانه جامعه و حتی خانواده این افراد پذیرای این افراد نیستند و این معضل دیگری است که باید برای آن چاره اندیشی شود.
وی در ادامه از انهدام ۵۹ باند سرقت در استان در شش ماهه امسال خبر داد وافزود: طی این مدت ۵۷۵۲ سارق حرفه ای نیز دستگیر شده اند.
جاویدان گفت: بطور مثال یکی از این سارقان حرفه ای تاکنون به ۷۵ فقره سرقت اعتراف کرده و تنها از منزل او پنج میلیارد تومان کالای مسروقه کشف شده است.
وی از وقوع ۴۰ فقره قتل در استان در شش ماهه امسال خبر داد و افزود: از این تعداد ۳۵ فقره قتل کشف شده و دو فقره آدم ربایی هم طی این مدت داشته ایم که هر دو فقره کشف شده است.
وی از تشکیل ۳۱۱ پرونده جعل طی این مدت خبر داد وافزود: از این تعداد ۲۸۸ فقره کشف شده و سه باند جعل هم منهدم شده اند.
جاویدان از تشکیل ۲۹۳ فقره پرونده کلاهبرداری در شش ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: از این تعداد چهار فقره با تعداد بالای ۱۰ نفر شاکی بوده اند.
وی افزود: از این تعداد پرونده در مجموع ۲۵۳ فقره کشف شده است.
هر ساعت ۱۰۸ عملیات پلیسی داریم
جاویدان در ادامه به فعالیت های شش ماهه مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اشاره کرد و افزود: بارها گفته ایم این مرکز برای ماموریت های اورژانسی و فوریتی مانند تصادفات فوتی، راهبندان، نزاع هایی که در حال وقوع هستند، قتل و … است.
وی افزود: اگر نزاعی پایان گرفته حضور سریع پلیس الزامی نیست و می توان بعدا به آن رسیدگی کرد و یا اگر کسی مشکلی با همسایه دارد نباید با مرکز فوریت ها تماس بگیرد، چرا که در همان لحظه نیروهای پلیس از رسیدگی به یک ماموریتی مهم باز می مانند.
جاویدان از برقراری ۶۳۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ در شش ماهه امسال خبر داد و افزود: از این تعداد، بیش از ۲۳۹ هزار تماس عملیاتی شده است.
وی افزود: انجام این تعداد عملیات در شش ماه یعنی اینکه هرماه ۳۹ هزار عملیات، روزانه ۱۳۰۰ عملیات، ساعتی ۱۰۸ عملیات و هر دقیقه دو عملیات داشته ایم که رقم بالایی است.
جاویدان درادامه به فعالیت های پلیس مواد مخدر اشاره کرد و افزود: در شش ماهه امسال بیش از دو تن و ۴۵۰ کیلوگرم کشفیات انواع مواد مخدر داشته ایم که ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: طی این مدت ۲۹ باند نیز منهدم شده که نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تعداد دستگیرشدگان حوزه مواد مخدر را ۱۴۳۶ نفر اعلام و تصریح کرد: علاوه بر اینها طی شش ماهه امسال ۱۵۸ قاچاقچی عمده هم در استان دستگیر شده اند.
وقوع ۲۶۰ فقره تیراندازی در کرمانشاه/ ۴۹۵ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند
جاویدان در ادامه در تشریح فعالیت های حوزه پلیس اطلاعات، از کشف ۱۲۷۵ قبضه انواع سلاح در شش ماهه امسال خبر داد وافزود: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۹ درصد افزایش داشته است.
وی از وقوع ۲۶۲ فقره تیراندازی در شش ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: در رابطه با این تیراندازی ها تاکنون ۳۱۰ نفر دستگیر شده اند و ۷۴ درصد سلاح های بکاررفته در این تیراندازی ها هم کشف شده است.
جاویدان علت اصلی عمده تیراندازی های استان را اختلافات مالی و ملکی عنوان کرد و افزود: ۵۵ درصد تیراندازی های استان در پی این اختلافات به وقوع می پیوند و اختلافات خانوادگی با سهم ۲۵ درصدی در رتبه بعدی قرار دارد.
وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مقابله با اراذل و اوباش گفت: با راه اندازی این قرارگاه ۴۹۵ نفر از اراذل و اوباش در استان طی شش ماهه ابتدای سال دستگیر شده اند.
جاویدان افزود: طی این مدت همچنین ۲۶۸۶ دستگاه خودرو به دلیل جرائم مختلف توقیف شده اند و ۳۲۳۵ واحد صنفی هم به دلیل تخلفات صنفی و امنیت اخلاقی پلمب شده اند.
وی افزود: در بحث حجاب هم ۲۴ هزار و ۵۹۳ تذکر لسانی داده شده و ۱۳۷ نفر هم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه این پلیس به حوزه جرائم اقتصادی جرائم اقتصادی مانند ربا، پولشویی، اختلاس و … می پردازد گفت: حجم کشفیات صورت گرفته در این جرائم در شش ماهه ابتدای سال ۴۷۳ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: در بحث قاچاق هم ارزش کالاهای قاچاق کشف شده طی این مدت ۱۰۳ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: در مجموع ۱۱۴۲ پرونده قاچاق طی این مدت داشته ایم که ۳۰ درصد آنها با ارقام بالای ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
جاویدان گفت: در شش ماهه امسال تنها ۷۴۶ دستگاه خودرو در بحث قاچاق انواع کالا و محصولات در استان توقیف شده اند.
افزایش ۸۶ درصدی جرائم امنیت اخلاقی در فضای مجازی!
فرمانده انتظامی استان در ادامه در تشریح فعالیت های پلیس فتا با بیان اینکه بیشترین جرائم در این حوزه جرائم اقتصادی است، گفت: امسال ۶۶۰ فقره سرقت و کلاهبرداری در فضای مجازی داشته ایم که ۸۴ درصد آنها کشف شده است.
وی افزود: در شش ماهه امسال ۲٫۷ میلیارد تومان به مالباختگان جرائم فضای مجازی عودت داده شده است.
وی از افزایش ۸۶ درصدی جرائم امنیت اخلاقی در حوزه فضای مجازی طی این مدت خبر داد وافزود: ۷۷ درصد پرونده های تشکیل شده در این زمینه هم کشف شده است.
جاویدان خاطرنشان کرد: جرائم اجتماعی مانند اخاذی و تهدید هم افزایش ۹۰ درصدی داشته و ۹۸ درصد پرونده های آن کشف شده است.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه به بخشی از فعالیت های حوزه معاونت اجتماعی انتظامی استان اشاره کرد و افزود: در شش ماهه امسال در مجموع ۱٫۵ میلیون نفر با انتظامی استان به نحوی تماس داشته اند و ۸۵۰ جلسه مجازی و حضوری برای اقشار مختلف مردم برگزار شده است.
وی افزود: حدود ۱۲ هزار و ۷۵۰ نفر بصورت حضوری در این دوره ها شرکت داشته اند.
جاویدان گفت: امسال ۸۶۶۰ پرونده در بحث خدمات مشاوره و صلح و سازش داشته ایم که ۶۱۵۰ پرونده در نهایت منجر به صلح و سازش شده که جای تقدیر دارد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان با اشاره به آمار تصادفات استان افزود: مجموع تصادفات فوتی استان ۲۲ درصد کاهش، مجموع فوتی ها چهار درصد کاهش و در مجموع تصادفات ۱۲ درصد کاهش داشته ایم.
وی افزود: امسال ۱۶۳ نفر در تصادفات برون شهری و ۵۶ نفر نیز در تصادفات درون شهری جان خود را از دست داده اند که به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد و ۱۲ درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «۹۳ درصد جرائم استان کرمانشاه مربوط به سرقت است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.