از ورودی های نازیبای بندرعباس تا غیبت مدیران کل راهداری و راه و شهرسازی

ایسنا/هرمزگان صد و نود و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار «بحث و بررسی پیرامون ساماندهی، زیباسازی و منظر آرایی ورودهای شهر بندرعباس» برگزار شد.
صد و نود و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، بعدازظهر امروز (۱۵ مهرماه)، با دستور کار «بحث و بررسی پیرامون ساماندهی، زیباسازی و منظر آرایی ورودهای شهر بندرعباس» در حالی برگزار شد که مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان و مدیرکل راه و شهرسازی استان علی رغم دعوت کتبی صورت گرفته،حضور پیدا نکردند.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در نطق پیش از دستور خود، اظهار کرد: امروز کمترین رفاه را در سطح شهر بندرعباس به خصوص در شهرک پیامبر اعظم(ص) می بینیم. با توجه به اینکه پیش بینی شده سال پربارانی داشته باشیم شهرسازی تمهیداتی درزمینهٔ زیرساخت های این شهرک بیندیشد تا مردم بتوانند از خدمات شهری که حقشان است بهره مند شوند.
مجید عسکری زاده با اشاره به اینکه طرح تفضیلی شهر بندرعباس از بی کفایتی است که هنوز به نتیجه نرسیده است، افزود: مکانی برای اسکان مردم در مواقع اضطراری و پدافند غیرعامل نداریم و متأسفانه با پیگیری هایی که داشتیم اما به نتیجه ای نرسیده ایم.
وی تصریح کرد: ورودی و خروجی بندرعباس زیبنده این شهر نیست، بارها این مسئله را مطرح کردیم اما به هیچ نتیجه ای نرسیده است، طبق بازدیدی که سه سال پیش داشتیم وعده هایی درزمینهٔ ساخت المان و فضای مناسب ورودی شهر داده شد اما به جایی نرسید.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: دستگاه های خدمات رسان باید به سطحی از تعامل برسند و آسایش و رفاه مردم را فراهم کنند. شورای شهر بندرعباس وظیفه خود می داند که به دنبال فراهم کردن این تعامل و تعادل قدم بردارد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه ضمن تسلیت اربعین حسینی(ع)، اظهار کرد: مدیرانی که به جلسه شورا دعوت می شوند موظف هستند، خود یا معاونینشان در صحن شورا حاضر شده و پاسخگوی نمایندگان مردم باشند.
اسلام باوقار افزود: وقتی مدعی ستیم پایتخت اقتصادی کشور هستیم نازیبایی ورودی های شهر بندرعباس براثر بی عرضگی دستگاه مربوطه است، این کار وظیفه راه و شهرسازی است و به علت کم کاری های این دستگاه شهرداری مجبور به انجام پروژه هایی می شود که وظیفه ای در قبال آن ندارد.
وی تصریح کرد: پس از خروج از حوزه شهری شهرداری، از ورودی دیگر زباله ها جمع آوری نمی شوند، مدیران استان موظف هستند برای این استان کار کنند.
یک عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه بیان کرد: عدم حضور مدیران دعوت شده را توهین به صحن شورا و مردم تلقی می کنم.
آبتین امیری افزود: برای حفظ جایگاه شورا باید به این مدیران تذکر داده شود و همچنین گزارش این موارد به مدیریت استان ارسال شود تا مدیران پاسخگوی شورا و نمایندگان مردم باشند.
عضو دیگری از شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه تصریح کرد: مدیران باید خدمتگزار مردم باشند، با توجه به مشکلات محلات فرسوده انتظار می رود مسکن و شهرسازی از حالت واگن به لوکوموتیو تبدیل شوند.
احمد عامری سیاهویی افزود: مردم گله دارند و در محلات فرسوده بلاتکلیف هستند و این بلاتکلیفی در این محلات آسیب های اجتماعی و امنیتی بسیاری را به وجود آورده است که تلاش مدیران راه شهرسازی را می طلبد. تقاضا دارم ورودی شهر را به نام شهید سردار سلیمانی نام گذاری شود.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: نازیبا بودن ورودی شهر بندرعباس مسئله ای است که همه به آن آگاهیم اما بیشتری معضلات ما به مسکن و شهرسازی برمی گردد. خورهای سطح شهر بندرعباس با توجه به فرارسیدن فصل بارندگی مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد می کند و ناهماهنگی بین نهادها باعث می شود مشکلاتی برای مردم به وجود آید.
فاطمه جراره افزود: راه و شهرسازی باید برای حل مشکل این خورها زمین هایی را در اختیار شهرداری قرار دهد. درزمینهٔ مسکن مهر جلسات متعددی برگزار شده و استانداری و معاون وزیر به این مسئله ورود کرده اند، توپ را در زمین ادارات انداختن درست نیست و باید سریع تر مشکل شهروندان برطرف شود.
وی ادامه داد: شهروندان گله مند هستند، مسکن مهر مکان مناسبی برای زندگی نیست و باید مشکلاتش سریع تر حل شوند. بحث واگذاری زمین هایی برای فضای سبز بندرعباس توسط استاندار هرمزگان مطرح شده و در اختیار قرار دادنی سریع تر این زمین ها باید سریع تر اتفاق افتد تا شهردار بتواند وظایف خود را انجام دهد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: جایگاه شورا این طور نیست که مدیری به صحن شورا دعوت شود و حضور پیدا نکند، متأسفانه دولتی ها نگاه از بالا به پایین به مردم و نمایندگان مردم دارند. این نگاه باید عوض سود و بپذیریم مردم در سرنوشت خود تأثیرگذار هستند.
فیصل دانش افزود: پیشرفت شهرداری که در دستان مردم است بسیار بیشتر از دولتی هاست، دولتی ها اگر مانع برای ما ایجاد نکنند بسیاری از کارها پیش می رود. در شهرک پیامبر اعظم خدمت رسانی شهرداری انجام می شود و این در حالی است که راه و شهرسازی به وظایف خود عمل نکرده است.
وی ادامه داد: دولتی ها با یک تصمیم احساسی مسکن مهر را ایجاد می کنند و فقط می خواهند مردم را خانه دار کنند و هیچ کدام از امکانات موردنیاز مردم را پیش بینی نمی کنند و دولت ها عوض می شوند و مشکلات مردم نادیده گرفته می شوند. حتی زمین ها را برای خدمت رسانی به شهرداری نیز واگذار نمی کنند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس تصریح کرد: در ورودی شهر بندرعباس زباله ها و نخاله های بسیاری وجود دارد، پیمانکاران نخاله های خود را در ورودی های شهر و شهرک پیامبر اعظم رها می شوند. ۹۰ درصد نخاله های موجود در مسکن مهر توسط شهرداری منطقه ۳ جمع شد اما هنوز این مشکلات در ورودی شهر وجود دارد.
دانش افزود: استاندار هرمزگان بارها نارضایتی خود را از ورودی های شهر بندرعباس اعلام کرد، از نمایندگان عالی مردم در مجلس می خواهم دستور دهند مدیران دستگاه های اجرایی وظایف خود را انجام دهند. شهرداری نسبت به بضاعت خود کارهایی را انجام می دهد اما بیشتر از آن نمی تواند.
رضا حیدری زاده، عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه افزود: به نظر می رسد آقای عابدینی و رضایی شن خود را از شأن نمایندگان مردم بالاتر می دانند که در این جلسه حضور پیدا نکردند. ما منتظر حضور این مدیران برای پاسخگویی در صحن شورا هستیم.
یک عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه بیان کرد: در زمان مدیریت قبلی راه و شهرسازی در شورای فنی استان بحث تعیین تکلیف پایانه مسافربری شهر بندرعباس مطرح شد، شهرداری با نظر کارشناسان مبلغ ۳۶ میلیارد تومان را مطرح کرد و مدیرکل وقت اعلام کرد با ۱۵ میلیارد تومان این کار را به اتمام می رسانم.
کیانوش جهانبخش گفت: نه به شهرداری اجازه دادند این کار انجام شود و نه خودشان انجام دادند و امروز این پروژه با ۱۳۰ میلیارد تومان هم انجام نمی شود و تقاضا دارم دستگاه های نظارتی و دادستان ورود کنند تا خسارات تحت پیگرد قرار دهد، چراکه این حقوق مردم بوده و با تصمیمات احساسی هزینه بسیاری را به مردم تحمیل کرده اند، اخلال در روند این پروژه باید پاسخگو باشد.
نماینده اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان نیز در این جلسه بیان کرد: لکه گیری جاده شهید رجایی انجام شده، قراردادی برای منظرآرایی محور بندرعباس بندر شهید رجایی بسته شده است. برای دفع آب های سطحی نیز در این محور اصلاحات توسط پیمانکار در حال انجام است.
شاهرخ امیرتوسلی گفت: همچنین در حال پیگیری منظرآرایی محور بندرعباس میناب هستیم، محور بندرعباس سیرجان مشکلاتی دارد و زباله های ریخته شده در این محور را تا دو ماه آینده جمع آوری خواهیم کرد.
نماینده اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان نیز در این جلسه عنوان کرد: در خصوص مسکن این آمادگی را داریم اطلاعات لازم را در جلسه ای تخصصی برسانیم، واحدهایی ساخته و خدمات کمی ارائه شده است و بودجه کمی در این زمینه در اختیار راه و شهرسازی قرار گرفته است.
ابراهیم رستم گورانی افزود: مشکلات تعاونی های مسکن مهر را رفع خواهیم کرد و تعاونی هایی که در مجموعه اداره تعاون هستند باید توسط این اداره پیگیری شوند. در خصوص خدمات زیربنایی مشکلات بسیاری در مسکن مهر است و البته خدماتی در حوزه های ورزشی، آموزشی و … ارائه داده ایم.
وی تصریح کرد: دستگاه ها باید به ما کمک کنند تا خدمات بیشتری در مسکن مهر ارائه دهیم، در خصوص طرح تفضیلی شهر بندرعباس نیز جلسه ای با اعضای شورا داشتیم و منطقه بندی کرده و قرار شد منطقه به منطقه این طرح پیش رود.
نماینده اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان ادامه داد: ورودی های شهرها در گذشته به عنوان مهم ترین هویت شهری به حساب می آمدند که متأسفانه با گسترش شهر بندرعباس و صنوفی که ایجاد شده اند ورودی های نازیبایی را رقم زده اند، کمکی که می توانیم در نماسازی ورودی ها در راستای وظایف و اختیارات خود انجام دهیم منعی برای واگذاری زمین نداریم و در این حوزه مشارکت خواهیم داشت.
رستم گورانی بیان کرد: صنوف مزاحم و صنایع در ورودی های شهر مشکلاتی را در زیبایی ورودی های ایجاد کرده اند و حاضر هستیم برای رفع این مشکل زمینی را در اختیار شهرداری قرار دهیم.
وی اظهار کرد: بافت های فرسوده به یک عزم عمومی توسط کلیه دستگاه ها نیاز دارد، شهرداری و راه و شهرسازی به تنهایی نمی توانند این کار را انجام دهند. برای سنددار کردن خانه های محلات فرسوده ضوابطی دارد و ما خوشحال می شویم مشکل مردم در این زمینه حل شود.
نماینده اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان بیان کرد: در مسکن مهر نیز کار بسیار بزرگی است و با توجه به اینکه خدمات زیربنایی و روبنایی صفر داشته و با اعتبارات قطره چکانی کار از پیش نمی رود اما کارهایی صورت گرفته و قراردادهایی بسته شده و توافقاتی با شهرداری صورت گرفته است.
حسین بازماندگان، معاون عمرانی و امور زیربنایی شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: در قسمت غربی شهر دپوی مصالح و همچنین اجرای جدول های ورود را آغاز کرده ایم و تا دو هفته آینده استارت خواهد خورد. ورودی غرب با اجرای آسفالت و جدول ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد که باید دستگاه های دیگر نیز به ما کمک کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: درزمینهٔ ورودی و خروجی چیزی که مورد گله مردم است، ماشین های حامل میوه است و باید زمینی در حریم شهر به این افراد اختصاص داده شود تا ماشین های حامل میوه را ساماندهی کنیم.
موحدی نژاد تصریح کرد: طبق ماده ۱۰ مدیریت پسماند حریم راه به عهده راهداری است و می طلبد که همکاران ما در راهداری توجه ویژه ای داشته باشند. درزمینهٔ فضای سبز نیز کارهایی توسط سازمان سیما و منظر شهرداری در ورودی های شهر در حال انجام است.
شهردار بندرعباس نیز در این جلسه اظهار کرد: رفع محدودیت ها درزمینهٔ اختیارات قانونی در ساختار ادارات کل می تواند بسیاری از مشکلات شهری را از بین ببرد، برای مثال علی رغم پیگیری های اداره کل راه و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی همکاری های لازم را انجام نمی دهد. همچنین رفع محدودیت های مالی باید برای حل مشکلات بسیار ضروری است.
عباس امینی زاده افزود: هماهنگی و همکاری بین دستگاه ها نیز می تواند در حل مشکلات شهری بسیار راهگشا باشد، ما این آمادگی را داریم تا برای حل مشکلات مردم در خدمت همکارانمان در راه و شهرسازی باشیم. با پیگیری های استاندار هرمزگان و مدیرکل راه و شهرسازی پیگیر منعقد کردن تفاهم نامه ای درزمینهٔ مسکن مهر هستیم.
وی افزود: ما در ورودی های شهر نیز کارهایی آغاز کردیم و محوریت کار را بر روی سازمان زیبا و منظر و معاونت عمرانی متمرکز کرده ایم. امید داریم تا ۲ ماه آینده به نتیجه خوبی در ورودی بندرعباس سیرجان برسیم.
شهردار بندرعباس تصریح کرد: به تعارضاتی در برخی ورودی های شهر بندرعباس بر خودیم که در حال پیگیری برای رفع مشکلات و همکاری بیشتر با اداره کل راهداری استان هستیم.
انتهای پیام
صد و نود و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، بعدازظهر امروز (۱۵ مهرماه)، با دستور کار «بحث و بررسی پیرامون ساماندهی، زیباسازی و منظر آرایی ورودهای شهر بندرعباس» در حالی برگزار شد که مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان و مدیرکل راه و شهرسازی استان علی رغم دعوت کتبی صورت گرفته،حضور پیدا نکردند.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در نطق پیش از دستور خود، اظهار کرد: امروز کمترین رفاه را در سطح شهر بندرعباس به خصوص در شهرک پیامبر اعظم(ص) می بینیم. با توجه به اینکه پیش بینی شده سال پربارانی داشته باشیم شهرسازی تمهیداتی درزمینهٔ زیرساخت های این شهرک بیندیشد تا مردم بتوانند از خدمات شهری که حقشان است بهره مند شوند.
مجید عسکری زاده با اشاره به اینکه طرح تفضیلی شهر بندرعباس از بی کفایتی است که هنوز به نتیجه نرسیده است، افزود: مکانی برای اسکان مردم در مواقع اضطراری و پدافند غیرعامل نداریم و متأسفانه با پیگیری هایی که داشتیم اما به نتیجه ای نرسیده ایم.
وی تصریح کرد: ورودی و خروجی بندرعباس زیبنده این شهر نیست، بارها این مسئله را مطرح کردیم اما به هیچ نتیجه ای نرسیده است، طبق بازدیدی که سه سال پیش داشتیم وعده هایی درزمینهٔ ساخت المان و فضای مناسب ورودی شهر داده شد اما به جایی نرسید.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: دستگاه های خدمات رسان باید به سطحی از تعامل برسند و آسایش و رفاه مردم را فراهم کنند. شورای شهر بندرعباس وظیفه خود می داند که به دنبال فراهم کردن این تعامل و تعادل قدم بردارد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه ضمن تسلیت اربعین حسینی(ع)، اظهار کرد: مدیرانی که به جلسه شورا دعوت می شوند موظف هستند، خود یا معاونینشان در صحن شورا حاضر شده و پاسخگوی نمایندگان مردم باشند.
اسلام باوقار افزود: وقتی مدعی ستیم پایتخت اقتصادی کشور هستیم نازیبایی ورودی های شهر بندرعباس براثر بی عرضگی دستگاه مربوطه است، این کار وظیفه راه و شهرسازی است و به علت کم کاری های این دستگاه شهرداری مجبور به انجام پروژه هایی می شود که وظیفه ای در قبال آن ندارد.
وی تصریح کرد: پس از خروج از حوزه شهری شهرداری، از ورودی دیگر زباله ها جمع آوری نمی شوند، مدیران استان موظف هستند برای این استان کار کنند.
یک عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه بیان کرد: عدم حضور مدیران دعوت شده را توهین به صحن شورا و مردم تلقی می کنم.
آبتین امیری افزود: برای حفظ جایگاه شورا باید به این مدیران تذکر داده شود و همچنین گزارش این موارد به مدیریت استان ارسال شود تا مدیران پاسخگوی شورا و نمایندگان مردم باشند.
عضو دیگری از شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه تصریح کرد: مدیران باید خدمتگزار مردم باشند، با توجه به مشکلات محلات فرسوده انتظار می رود مسکن و شهرسازی از حالت واگن به لوکوموتیو تبدیل شوند.
احمد عامری سیاهویی افزود: مردم گله دارند و در محلات فرسوده بلاتکلیف هستند و این بلاتکلیفی در این محلات آسیب های اجتماعی و امنیتی بسیاری را به وجود آورده است که تلاش مدیران راه شهرسازی را می طلبد. تقاضا دارم ورودی شهر را به نام شهید سردار سلیمانی نام گذاری شود.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: نازیبا بودن ورودی شهر بندرعباس مسئله ای است که همه به آن آگاهیم اما بیشتری معضلات ما به مسکن و شهرسازی برمی گردد. خورهای سطح شهر بندرعباس با توجه به فرارسیدن فصل بارندگی مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد می کند و ناهماهنگی بین نهادها باعث می شود مشکلاتی برای مردم به وجود آید.
فاطمه جراره افزود: راه و شهرسازی باید برای حل مشکل این خورها زمین هایی را در اختیار شهرداری قرار دهد. درزمینهٔ مسکن مهر جلسات متعددی برگزار شده و استانداری و معاون وزیر به این مسئله ورود کرده اند، توپ را در زمین ادارات انداختن درست نیست و باید سریع تر مشکل شهروندان برطرف شود.
وی ادامه داد: شهروندان گله مند هستند، مسکن مهر مکان مناسبی برای زندگی نیست و باید مشکلاتش سریع تر حل شوند. بحث واگذاری زمین هایی برای فضای سبز بندرعباس توسط استاندار هرمزگان مطرح شده و در اختیار قرار دادنی سریع تر این زمین ها باید سریع تر اتفاق افتد تا شهردار بتواند وظایف خود را انجام دهد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: جایگاه شورا این طور نیست که مدیری به صحن شورا دعوت شود و حضور پیدا نکند، متأسفانه دولتی ها نگاه از بالا به پایین به مردم و نمایندگان مردم دارند. این نگاه باید عوض سود و بپذیریم مردم در سرنوشت خود تأثیرگذار هستند.
فیصل دانش افزود: پیشرفت شهرداری که در دستان مردم است بسیار بیشتر از دولتی هاست، دولتی ها اگر مانع برای ما ایجاد نکنند بسیاری از کارها پیش می رود. در شهرک پیامبر اعظم خدمت رسانی شهرداری انجام می شود و این در حالی است که راه و شهرسازی به وظایف خود عمل نکرده است.
وی ادامه داد: دولتی ها با یک تصمیم احساسی مسکن مهر را ایجاد می کنند و فقط می خواهند مردم را خانه دار کنند و هیچ کدام از امکانات موردنیاز مردم را پیش بینی نمی کنند و دولت ها عوض می شوند و مشکلات مردم نادیده گرفته می شوند. حتی زمین ها را برای خدمت رسانی به شهرداری نیز واگذار نمی کنند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس تصریح کرد: در ورودی شهر بندرعباس زباله ها و نخاله های بسیاری وجود دارد، پیمانکاران نخاله های خود را در ورودی های شهر و شهرک پیامبر اعظم رها می شوند. ۹۰ درصد نخاله های موجود در مسکن مهر توسط شهرداری منطقه ۳ جمع شد اما هنوز این مشکلات در ورودی شهر وجود دارد.
دانش افزود: استاندار هرمزگان بارها نارضایتی خود را از ورودی های شهر بندرعباس اعلام کرد، از نمایندگان عالی مردم در مجلس می خواهم دستور دهند مدیران دستگاه های اجرایی وظایف خود را انجام دهند. شهرداری نسبت به بضاعت خود کارهایی را انجام می دهد اما بیشتر از آن نمی تواند.
رضا حیدری زاده، عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه افزود: به نظر می رسد آقای عابدینی و رضایی شن خود را از شأن نمایندگان مردم بالاتر می دانند که در این جلسه حضور پیدا نکردند. ما منتظر حضور این مدیران برای پاسخگویی در صحن شورا هستیم.
یک عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه بیان کرد: در زمان مدیریت قبلی راه و شهرسازی در شورای فنی استان بحث تعیین تکلیف پایانه مسافربری شهر بندرعباس مطرح شد، شهرداری با نظر کارشناسان مبلغ ۳۶ میلیارد تومان را مطرح کرد و مدیرکل وقت اعلام کرد با ۱۵ میلیارد تومان این کار را به اتمام می رسانم.
کیانوش جهانبخش گفت: نه به شهرداری اجازه دادند این کار انجام شود و نه خودشان انجام دادند و امروز این پروژه با ۱۳۰ میلیارد تومان هم انجام نمی شود و تقاضا دارم دستگاه های نظارتی و دادستان ورود کنند تا خسارات تحت پیگرد قرار دهد، چراکه این حقوق مردم بوده و با تصمیمات احساسی هزینه بسیاری را به مردم تحمیل کرده اند، اخلال در روند این پروژه باید پاسخگو باشد.
نماینده اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان نیز در این جلسه بیان کرد: لکه گیری جاده شهید رجایی انجام شده، قراردادی برای منظرآرایی محور بندرعباس بندر شهید رجایی بسته شده است. برای دفع آب های سطحی نیز در این محور اصلاحات توسط پیمانکار در حال انجام است.
شاهرخ امیرتوسلی گفت: همچنین در حال پیگیری منظرآرایی محور بندرعباس میناب هستیم، محور بندرعباس سیرجان مشکلاتی دارد و زباله های ریخته شده در این محور را تا دو ماه آینده جمع آوری خواهیم کرد.
نماینده اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان نیز در این جلسه عنوان کرد: در خصوص مسکن این آمادگی را داریم اطلاعات لازم را در جلسه ای تخصصی برسانیم، واحدهایی ساخته و خدمات کمی ارائه شده است و بودجه کمی در این زمینه در اختیار راه و شهرسازی قرار گرفته است.
ابراهیم رستم گورانی افزود: مشکلات تعاونی های مسکن مهر را رفع خواهیم کرد و تعاونی هایی که در مجموعه اداره تعاون هستند باید توسط این اداره پیگیری شوند. در خصوص خدمات زیربنایی مشکلات بسیاری در مسکن مهر است و البته خدماتی در حوزه های ورزشی، آموزشی و … ارائه داده ایم.
وی تصریح کرد: دستگاه ها باید به ما کمک کنند تا خدمات بیشتری در مسکن مهر ارائه دهیم، در خصوص طرح تفضیلی شهر بندرعباس نیز جلسه ای با اعضای شورا داشتیم و منطقه بندی کرده و قرار شد منطقه به منطقه این طرح پیش رود.
نماینده اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان ادامه داد: ورودی های شهرها در گذشته به عنوان مهم ترین هویت شهری به حساب می آمدند که متأسفانه با گسترش شهر بندرعباس و صنوفی که ایجاد شده اند ورودی های نازیبایی را رقم زده اند، کمکی که می توانیم در نماسازی ورودی ها در راستای وظایف و اختیارات خود انجام دهیم منعی برای واگذاری زمین نداریم و در این حوزه مشارکت خواهیم داشت.
رستم گورانی بیان کرد: صنوف مزاحم و صنایع در ورودی های شهر مشکلاتی را در زیبایی ورودی های ایجاد کرده اند و حاضر هستیم برای رفع این مشکل زمینی را در اختیار شهرداری قرار دهیم.
وی اظهار کرد: بافت های فرسوده به یک عزم عمومی توسط کلیه دستگاه ها نیاز دارد، شهرداری و راه و شهرسازی به تنهایی نمی توانند این کار را انجام دهند. برای سنددار کردن خانه های محلات فرسوده ضوابطی دارد و ما خوشحال می شویم مشکل مردم در این زمینه حل شود.
نماینده اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان بیان کرد: در مسکن مهر نیز کار بسیار بزرگی است و با توجه به اینکه خدمات زیربنایی و روبنایی صفر داشته و با اعتبارات قطره چکانی کار از پیش نمی رود اما کارهایی صورت گرفته و قراردادهایی بسته شده و توافقاتی با شهرداری صورت گرفته است.
حسین بازماندگان، معاون عمرانی و امور زیربنایی شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: در قسمت غربی شهر دپوی مصالح و همچنین اجرای جدول های ورود را آغاز کرده ایم و تا دو هفته آینده استارت خواهد خورد. ورودی غرب با اجرای آسفالت و جدول ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد که باید دستگاه های دیگر نیز به ما کمک کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: درزمینهٔ ورودی و خروجی چیزی که مورد گله مردم است، ماشین های حامل میوه است و باید زمینی در حریم شهر به این افراد اختصاص داده شود تا ماشین های حامل میوه را ساماندهی کنیم.
موحدی نژاد تصریح کرد: طبق ماده ۱۰ مدیریت پسماند حریم راه به عهده راهداری است و می طلبد که همکاران ما در راهداری توجه ویژه ای داشته باشند. درزمینهٔ فضای سبز نیز کارهایی توسط سازمان سیما و منظر شهرداری در ورودی های شهر در حال انجام است.
شهردار بندرعباس نیز در این جلسه اظهار کرد: رفع محدودیت ها درزمینهٔ اختیارات قانونی در ساختار ادارات کل می تواند بسیاری از مشکلات شهری را از بین ببرد، برای مثال علی رغم پیگیری های اداره کل راه و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی همکاری های لازم را انجام نمی دهد. همچنین رفع محدودیت های مالی باید برای حل مشکلات بسیار ضروری است.
عباس امینی زاده افزود: هماهنگی و همکاری بین دستگاه ها نیز می تواند در حل مشکلات شهری بسیار راهگشا باشد، ما این آمادگی را داریم تا برای حل مشکلات مردم در خدمت همکارانمان در راه و شهرسازی باشیم. با پیگیری های استاندار هرمزگان و مدیرکل راه و شهرسازی پیگیر منعقد کردن تفاهم نامه ای درزمینهٔ مسکن مهر هستیم.
وی افزود: ما در ورودی های شهر نیز کارهایی آغاز کردیم و محوریت کار را بر روی سازمان زیبا و منظر و معاونت عمرانی متمرکز کرده ایم. امید داریم تا ۲ ماه آینده به نتیجه خوبی در ورودی بندرعباس سیرجان برسیم.
شهردار بندرعباس تصریح کرد: به تعارضاتی در برخی ورودی های شهر بندرعباس بر خودیم که در حال پیگیری برای رفع مشکلات و همکاری بیشتر با اداره کل راهداری استان هستیم.
انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «از ورودی های نازیبای بندرعباس تا غیبت مدیران کل راهداری و راه و شهرسازی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.