پروژه های دکترا نیازهای صنعت یزد را برطرف نکرده اند



به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کلانتر امروز در دیدار با سرپرست و برخی معاونان دانشگاه یزد با اشاره به اینکه دانش ما ضمنی نشده است، اظهار داشت: ۹۰ درصد دانش ما آینده نگری و آینده پژوهی ندارد.

وی تصریح کرد: تاکنون حتی یک پروژه دکترا نبوده که واقعا نیاز صنعت را برطرف کند و دلیل آن هم حرف های ساده ای است که مطرح شده ضمن اینکه امروز بحث کارآموزی نسبت به گذشته، جدی گرفته نمی شود.

ضرورت ارائه مدل همکاری میان صنعت و دانشگاه

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز در این نشست با تأکید بر حرکت به سوی ارائه مدل همکاری دانشگاه و صنعت و ارتباط مستمر آن ها، طرح فرصت کاری را برای صنعت مفید ارزیابی کرد و افزود: در طرح های قبلی سازوکار حضور دانشجو در صنعت به طور کامل تعریف نشده است.

محمدمهدی لطفی ادامه داد: به عنوان مثال در دوره های کارآموزی دانشجو به صورت مهمان بوده و یک بازه زمانی کوتاه فعالیت داشته است اما در طرح فرصت کاری زمان بیشتر است و دانشجو می تواند با مرخصی تحصیلی از دانشگاه وارد صنعت شده و مانند سایر افراد فعالیت داشته باشد.

وی تاکید کرد: با وجود فرصت های ارائه شده از طرف دانشگاه و بسترسازی در صنعت می توان نقطه شروع را پیدا کرد و ظرفیت های پژوهشکده ها را در این راستا فعال کرد و گامی مؤثر برداشت.

لطفی همچنین با معرفی دفتر انتقال فناوری دانشگاه تصریح کرد: این دفتر می تواند برای تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت مؤثر باشد.

بهترین راه انتقال تکنولوژی صنعت مونتاژ است

عضو هیئت رئیسه و رئیس انجمن غذایی و دارویی دانشگاه یزد نیز در این نشست با اشاره به اینکه بهتر است از تجارب سایر کشورها استفاده کنیم، گفت: بهترین راه انتقال تکنولوژی، صنعت مونتاژ است تا با استفاده از آن بتوانیم خودکفا شویم.

محمدحسن راسخی نژاد، حضور عضو هیئت علمی در صنعت را طرحی مناسب عنوان کرد و گفت: وقتی عضو هیئت علمی فرآیند صنعت را از نزدیک مشاهده کرده و مدتی در صنعت حضور داشته باشد، می تواند روش های فرایندی دیگری را برای صنعت پیشنهاد دهد و این حرکت، بسیار خوب است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پروژه های دکترا نیازهای صنعت یزد را برطرف نکرده اند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.