تأمین ۱۰ درصدی نیاز صنعت برق با رله های حفاظتی تولید دانش بنیان- اخبار علم و تکنولوژی - اخبار اجتماعی تسنیم



به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مصطفی اوجی؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان «محور آزمای فارس» با بیان اینکه این مجموعه با هدف طراحی و تولید تجهیزات مهندسی برق و الکترونیک ایجاد شده و گامی مؤثر در راستای خودکفایی صنعت کشور در زمینه برق برداشته است، اظهار کرد: این شرکت موفق شده مجموعه ای از سیستم های حفاظتی را به صنعت برق معرفی کند و هم اکنون یکی از تولید کنندگان مطرح انواع رله های حفاظتی، تست بلاک و سیستم آلارم است.

وی ادامه داد: این شرکت با تلاش محققان خود طی سال های متوالی، موفق به تولید رله های حفاظتی پیشرفته شبکه برق شده و تاکنون بیش از ۴۰۰۰ دستگاه از انواع رله های حفاظتی توسط این شرکت در شبکه برق کشور نصب شده است. محصولات شرکت توسط آزمایشگاه صنایع برق و انرژی و واحد حفاظت و کنترل شرکت توانیر ارزیابی شده اند و عملکرد آنها مورد تأیید قرار گرفته است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، از اهمیت این محصول در حفاظت شبکه برق و تجهیزات نصب شده در پست های برق فشار قوی در زمان اتصالی ها خبر داد و از شرکت های برق منطقه ای، تابلوساز های برق و سازندگان پست های برقی به عنوان مخاطبین و مشتریان بالقوه این محصول نام برد.

اوجی درباره سازوکار عملکردی رله های حفاظتی توضیح داد: رله های حفاظت از جریان برق ساخت داخل، با شناسایی هوشمند افت و خیز ولتاژ عبوری، سامانه ها را از آسیب های احتمالی ناشی از نوسانات برق، مصون می کنند.

مدیرعامل این شرکت، اظهار کرد: این تجهیزات در شبکه های برق با کمک جداسازی جریان از مدار عبوری، تمامی یا بخشی از شبکه را غیرفعال می کنند.

وی افزود: همچنین از انواع رله ها و سیستم های حفاظتی طراحی شده توسط این شرکت می توان به رله جریان زیاد تک فاز، سه فاز و سه فاز زمین، رله حساس زمین، رله خطای زمین، رله اضافه جریان سه فاز زمین شبکه توزیع، رله حفاظت اضافه و کاهش ولتاژ، رله تریپ، رله قفل کننده و رله نظارت بر مدار تریپ اشاره کرد.

وی در خصوص محصول دانش بنیان رله های حفاظتی پست های فشار قوی عنوان کرد: این محصول قبل از تولید توسط این شرکت از شرکت های خارجی تأمین می شد اما خوشبختانه توانستیم این محصول را بومی سازی کرده و در سطح ولتاژ ۲۰کیلووات و ۶۳ کیلووات طراحی و تولید کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص مزیت رقابتی این محصول نسبت به نموه های خارجی گفت: علی رغم قیمت بسیار پایین تر این محصول نسبت به نمونه های خارجی، خدمات پشتیبان و تعمیر عیب یابی آن از مزایای رقابتی این محصول بومی به شمار می رود.

مدیرعامل این شرکت فعال در صنعت برق خاطرنشان کرد: این محصول علی رغم تولید داخلی، کماکان بطور گسترده بخصوص در صنایع نفت و پتروشیمی و گاز واردات دارد؛ این در حالی است که با استفاده از تولیدات داخلی، رونق اقتصادی محصولات این حوزه و خروج ارز از کشور را شاهد خواهیم بود وبا بومی سازی آن توانسته ایم ۱۰درصد نیاز شرکت های برق منطقه ای را رفع کنیم.

وی ادامه داد: این شرکت بطور مستقیم برای ۲۵ نفر اشتغال ایجاد کرده است و از آنجایی که برای تأمین مواد، سفارش ها و سایز نیاز ها حلقه های بسیاری درگیر هستند این عدد برای اشتغال غیرمستقیم بسیار بالاتر است.

اوجی با تأکید بر اینکه حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در رشد شرکت های خلاق و دانش بنیان بسیار تأثیرگذار است مطرح کرد: حمایت هایی مانند معافیت های مالیاتی و بیمه ای و ارائه تسهیلات و حمایت های مالی در استقلال و رشد شرکت های دانش بنیان بسیار کمک کننده خواهد بود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تأمین ۱۰ درصدی نیاز صنعت برق با رله های حفاظتی تولید دانش بنیان- اخبار علم و تکنولوژی - اخبار اجتماعی تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.