لزوم کنترل و مراقبت ویژه بیماری کرونا در طارم



ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: با توجه به اینکه الگوی بیماری کرونا در شهرستان طارم از الگوی این بیماری در استان گیلان تبعیت می کند، با افزایش مبتلایان به کرونا در این استان، تعداد مبتلایان کرونایی شهرستان طارم نیز افزایش پیدا کرده که شرایط نیازمند مدیریت است.

پرویز قزلباش شامگاه امروز (۱۷ آذرماه) در جلسه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه برای قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا، نیازمند انجام اقداماتی در قالب نظارت، حمایت و درمان هستیم، اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی فرصتی گران بها برای قطع زنجیره انتقال این بیماری در کشور است که باید سعی کنیم با اجرای درست این طرح بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در استان را کاهش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه جداسازی بیماران مبتلا به کرونا یکی از مهمترین راه های قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا که با قرنطینه و ایجاد نقاهتگاه محقق خواهد شد، افزود: در دو نقاهتگاه هتل سپهر و سالن مادر کودک حدود یک هزار نفر نگهداری و مراقبت شدند.

این مسئول، با بیان اینکه با پیک سوم کرونا بخشی از بستری های کرونایی در نقاهتگاه ها نگهداری می شدند تا سایر بیماران غیر کرونایی از خدمات درمانی محروم نشوند، تصریح کرد: در بیمارستان، بیماران نیازمند به اکسیژن درمانی، مراقبت های ویژه و ویزیت روزانه پزشکان بستری می شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، در رابطه با استفاده از ظرفیت خوابگاه های دانشجویی و دانش آموزی استان برای نقاهتگاه ، ادامه داد: اولویت ایجاد نقاهتگاه ها، در خوابگاه های دانشجویی و دانش آموزی بوده زیرا امکانات مورد نیاز و تغذیه افراد تقریبا در این اماکن موجود است.

قزلباش در رابطه با وضعیت بیماری کرونا در شهرستان طارم، اظهار کرد: وضعیت بیماری کرونا در این شهرستان از الگوی استان گیلان پیروی می کند، به طوری که اکنون با افزایش مبتلایان به کرونا در گیلان شاهد افزایش مبتلایان کرونا در شهرستان طارم هستیم که نیازمند مراقبت و توجه ویژه برای مدیریت و کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش آمار کرونا در استان به معنای افزایش شیوع بیماری کرونا نبوده بلکه به معنای افزایش قدرت شناسایی بیماران کرونایی در استان است، افزود: تست سریع در استان وارد بحث آزمایشگاهی شده و تاکنون بیش از ۳ هزار تست سریع انجام شده است. طی این هفته ۴ هزار و ۳۲۵ مورد مثبت کرونا در استان شناسایی شده و بیش از ۳ هزار تست کرونا گرفته شده است.

این مسئول با بیان اینکه اکنون امکان جداسازی همه بیماران کرونایی در نقاهتگاه های استان وجود ندارد، زیرا هنوز امکانات مورد نیاز راه اندازی نشده است، خاطرنشان کرد: مورد مثبت کرونا کشف شده در هفته جاری ۴۳۲۵ مورد بوده که از این تعداد ۳ هزار و ۷۴۴ نفر در منزل ایزوله شده اند و حدود ۳ نفر نیز در خارج از منزل (نقاهتگاه) قرنطینه شده اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر جداسازی فرد مبتلا به کرونا از خانه و ایزولاسیون کردن آن، اظهار کرد: بحث بیمارستانی و پس بیمارستانی بر عهده دانشگاه علوم پزشکی استان و بحث جداسازی و قرنطینه بر عهده دستگاه های استان و مراقبان بسیجی آموزش دیده و مراقبان سلامت است که به صورت جهادی این کار را انجام خواهند داد.

محمدرضا صائینی با اشاره به اینکه باید به موضوعاتی همچون تامین نیروهای خدماتی و بحث های مربوط به هزینه های غذایی و بهداشتی مانند مسواک و خمیر دندان و وسایل حفاظت فردی، مراقبت و رهگیری در بحث قرنطینه مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: برای فراهم کردن امکانات مورد نیاز ذکر شده به بیش از ۲ میلیارد تومان اعتبار به صورت ماهانه نیاز داریم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لزوم کنترل و مراقبت ویژه بیماری کرونا در طارم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.