حلقه مفقوده مثلث آموزش های فنی حرفه ای بازبینی شود



به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا مصلحی پیش از ظهر دوشنبه در نشست مشترک مدیران مراکز فنی و حرفه ای شهرستان های فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت که با حضور نماینده مردم فریدن در مجلس شورای اسلامی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای فریدن برگزار شد، اظهار داشت: بیماری کرونا فعالیت های اقتصادی و اجتماعی و آموزشی را به نوعی زمین گیر کرده است و آموزش های فنی و حرفه ای در فضای کرونایی از طریق بسترهای فضای مجازی و باید اجرا می شد.

۸۵ درصد فعالیت های آموزشی فنی و حرفه ای کارگاهی و عملی است

وی افزود: ۸۵ درصد فعالیت های آموزشی فنی و حرفه ای به شکل کارگاهی و عملی و مابقی به صورت تئوری است که توانستند به صورت غیر حضوری و نیمه حضوری کارآموزان را آموزش دهند و مطالب تئوری را در فضای مجازی به صورت فایل متنی و صوتی منتشر کنند، آموزش های حضوری به کارآموزان با زمان بندی و نوبت دهی باید به نحوی باید باشد که فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

قائم مقام مدیر کل فنی و حرفه ای استان اصفهان در ارتباط با دغدغه مسئولان مراکز فنی حرفه ای چهار شهرستان منطقه فریدن بزرگ در خصوص مربیان حق التدریسی گفت: از سال ۹۳ تاکنون در کشور چهار هزار و ۸۰۰ نفر مربی حق التدریسی داشتیم که متقاضی تبدیل وضعیت به استخدام پیمانی بودند.

وی تشریح کرد: مجلس شورای اسلامی مجوز برگزاری آزمون را صادر کرد و در آزمون کتبی که سازمان سنجش کشور برگزار کرد یک سری شرایط و حداقل ها می بایست انجام می شد، پس از آزمون مرحله کتبی که اسامی از سوی سازمان سنجش اعلام شد آزمون های عملی نیز در سطح ادارات کل و به تبع در اداره کل فنی و حرفه ای استان اصفهان نیز برگزار شد و توانستیم حدود ۳۸۰ نیرو از مربیان حق التدریسی را جذب کنیم و ۱۲۰ نیرو را به سایر دستگاه ها انتقال دهیم.

۸۰ میلیارد تومان برای پرداخت حقوق کم داریم

مصلحی خاطرنشان کرد: سال گذشته و امسال اعتبارات فنی و حرفه ای استان اصفهان حدود ۸۵۰ میلیارد تومان بود که اگر این مبلغ را ۱۰۰ درصد تخصیص دهند برای پرداخت حقوق کارمندان خود ۸۰ میلیارد تومان کم داریم، ابتدای سال گذشته درآمدهای سازمان اختصاصی شد یعنی برگشت داده شد که توانستیم کسری بودجه را کمی جبران کنیم اما امسال سازمان برنامه و بودجه برای مربی حق التدریسی هزینه نمی دهد و فقط برنامه مهارت آموزی و اشتغالزایی باید بدهیم، امسال با وجود بیماری کرونا حمایت از بخش خصوصی (آموزشگاه های آزاد) را در دستور کار قرار دادیم.

وی با تأکید بر واگذاری فضاهای بلااستفاده به بخش خصوصی برای ارائه آموزش مهارتی، تصریح کرد: برای افراد جویای کار فاقد مهارت آموزش های دوگانه را پیشنهاد می دهیم، در فرهنگ رفتاری فرزندان باید کار کرد و مبلغ خوبی برای آنها باشیم تا مهارت آموز شوند، ۱۳ میلیون جمعیت دانش آموزی کشور فقط به مدرک دیپلم خود افتخار می کنند در حالی که که به مدرک مهارت آموزی باید افتخار کرد.

حلقه مفقوده مثلث آموزش های فنی حرفه ای بازبینی و ریکاوری شود

قائم مقام مدیر کل فنی و حرفه ای استان اصفهان تأکید کرد: جایگاه حلقه مفقوده مثلث آموزش های رسمی آن در بین مسئولان ارشد نظام به خصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی بازبینی و ریکاوری شود تا بتوانیم آن طور که باید و شاید در وظیفه خود خدمت گذار باشیم.

به گزارش مهر، در این نشست مدیران مراکز فنی و حرفه ای چهار شهرستان منطقه فریدن بزرگ به بیان مشکلات حوزه آموزش فنی و حرفه ای پرداختند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «حلقه مفقوده مثلث آموزش های فنی حرفه ای بازبینی شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.