زنان معلول و سرپرست خانوار در جبهه تولید ماسک+عکس



به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، این روزها کرونا با همه بدی ها و زشتی هایش جلوه های زیبای انسانیت را به خوبی به تصویر کشیده است و به یمن حضور این ویروس ناخوانده، خوی فرشتگان هر روز بیشتر از دیروز در حال تکثیر شدن است.

خوی فرشتگانی از جنس پزشک، پرستار، بازاری، طلبه، معلم، ورزشکار، بیکار، جوان، پیر، زن و مرد و کودک و بزرگ و … به حدی تکثیر یافته که در جای جای این آب و خاک می توان اثرش را به خوبی به نظاره نشست.

از پرستاری که جانش را برای بیماران فدا کرد، از جوانانی که شب ها به کرونا شبیخون می زنند، از طلابی که درسشان را تعطیل کرده و مواد ضدعفونی بین مردم توزیع می کنند، از امدادگری که ازدواجش را به تاخیر انداخت تا به بیماران خدمت کند، از مادر پیری که با دستان رنجورش ماسک می دوزد، از خیری که مالش را می بخشد و از معلولانی که آنها هم دست به کار شده و برای دوخت ماسک آستین هایشان را بالا زدند.

«معلولان ناشنوا برای تهیه ماسک دست به کار شدند»، خبری بود که امروز توجه مرا به خود جلب کرد، خبری شیرین تر از عسل و گواراتر از آب خنک در گرمای سوزان و آتشین تابستان.

برای لحظه ای تمام افکارم به سمت و سوی معلولان به پرواز درآمد، دنیای سراسر سکوت آنان غوغایی در دلم انداخت، برای وصف مهربانیشان تمام واژه ها را در ذهنم مرور کردم اما دنیای واژگانم سراسر سکوت شد، سکوتی به وسعت اقیانوس دلشان.

مهربانیشان را معنا کردن از توانم خارج است، نمی دانم در دنیای ساکت و آرام آنان چه می گذرد، اما در جان من طوفانی به پا کردند که مهارش از توانم خارج است.

زبانشان را نمی دانم، چرا که جنس آنها با جنس من یکی نیست، آنها فرشته صفتانی هستند که باید با زبان خودشان با آنان سخن گفت و من ناتوان از بازگو کردن کلامی با آنها.

انسانیت را باید آموخت از زنان سرپرست خانواری که خود نان آوری ندارند، اما به یاری مردم سرزمینشان برخاستند.

جمعی از زنان سرپرست خانوار و معلولین در شهرستان خمین در پی شیوع ویروس کرونا برای تولید روزانه ۴۰۰ ماسک دست به کار شدند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به خبرنگار فارس در اراک گفت: مهم ترین دغدغه امروز در بین مردم تهیه ماسک های بهداشتی است که در این راستا برای کمک به روند کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس معلولین زیر پوشش اداره بهزیستی شهرستان خمین در حرکتی خودجوش اقدام به تولید ماسک های بهداشتی یکبار مصرف کردند.

زهرا امینی با اشاره به راه اندازی کارگاه دوخت ماسک افزود: هدف از راه اندازی این کارگاه علاوه بر تامین نیاز مردم شهرستان به ماسک، تبدیل آسیب به فرصت در شرایط جدید و مقابله با ویروس کرونا است.

وی افزود: با توجه به کمبود ماسک و احتکار این کالا توسط عده ای سودجو، با پیشنهاد جامعه معلولان خمین این کارگاه راه اندازی شد تا از ظرفیت کارگاه ها و طرح های خوداشتغالی مددجویان برای تامین و تهیه ماسک استفاده شود.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: ۷ نفر از زنان زیرپوشش بهزیستی که معلول شنوایی و زن سرپرست خانوار هستند با چکاپ کامل پزشکی و کارت سلامت در این کارگاه که دارای مجوز معاونت غذا و داروی علوم پزشکی و سیب سلامت است، مشغول به تولید ماسک شدند.

وی با اشاره به اینکه مجریان طرح های اشتغال و خودکفایی دارای قابلیت های بسیار هستند، بیان کرد: تولید ماسک در این شهرستان یکی از قابلیت های ارزنده مددجویان در عرصه توانمندسازی است.

انتهای پیام/و
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «زنان معلول و سرپرست خانوار در جبهه تولید ماسک+عکس» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.