افتتاح ۱۵مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در استان کردستان



به گزارش خبرنگار مهر، سید جمیل احمدی روز چهارشنبه در دومین جلسه شورای مهارت استان کردستان، نیروی انسانی را در آموختن مهارت مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به ظرفیت های بخش خصوصی و دولتی تمام تلاش خود را می کنیم که بتوانیم آموزش ها را در مناطق روستایی و مرزی به صورت ویژه برگزار کنیم.

وی به توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان و مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار اشاره و اظهار کرد: اگر بتوانم نیاز سنجی را بر اساس مزیت ها و ظرفیت های روستاها انجام دهیم خروجی خوبی به دست می آوریم.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان افزود: سازمان فنی و حرفه ای نگاه ویژه ای به نیروی انسانی دارد و در این راستا با ظرفیت و کمک ادارات از جمله استانداری در تلاشیم برنامه ریزی آموزشی را در روستاها اجرایی کنیم.

احمدی عنوان کرد: بر اساس آمار اداره کل تعاون، کار و رفاه تعداد پنج هزار و ۴۹۹ طرح در روستاهای استان تسهیلات دریافت کرده اند که برای شش هزار و ۴۰۲ نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس طرح قانون کار، آمادگی داریم سالانه در روستاها حدود ۲۵۰ هزار نفر آموزش می بینند که با ارائه تسهیلات این آمار افزایش می یابد.

احمدی خاطرنشان کرد: امروز شاهد افتتاح همزمان ۱۵ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در سطح استان هستیم که در راستای توسعه آموزش و اشتغال می توانند ایفای نقش کنند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان اظهار داشت: دستگاه های دولتی نباید به سازمان فنی و حرفه ای ضعیف نگاه کنند چرا که این سازمان در بسیاری رویکردها از جمله ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و ثبت جهانی اورامان در جهت ارائه مرکز نقش ایفا کرده است.

احمدی خاطرنشان کرد: کلینیک توسعه روستایی که در دانشگاه کردستان زیر نظر سازمان توسعه و برنامه ریزی شکل گرفته نیازمند ارائه نیازهای آموزشی و مهارتی روستایی است که امیدواریم بخش خصوصی و دولتی آموزش ها را آغاز کنند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «افتتاح ۱۵مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در استان کردستان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.