کسری بودجه دولت آمریکا به بالاترین رقم طی ۷ سال گذشته رسید



به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز ، دولت آمریکا سال مالی ۲۰۱۹ را با بزرگترین کسری بودجه طی ۷ سال گذشته به پایان رساند. وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد مالیات دریافت شده توسط دولت آمریکا با هزینه های بالاتر و افزایش پرداخت بدهی ها جبران شده است.

این اولین بار از اوایل دهه ۱۹۸۰ است که کسری بودجه آمریکا طی ۴ سال پیاپی افزایش می یابد. این ارقام دومین سال کامل بودجه تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ جمهوری خواه را نشان میدهد و در زمانی منتشر شد که مبنای مالیاتی آمریکا با یک رشد اقتصادی متوسط توسعه یافته و نرخ بیکاری به پایین ترین حد طی ۵۰ سال گذشته رسیده است.

کسری بودجه آمریکا تا ۹۸۴ میلیارد دلار افزایش یافته که ۴٫۶ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد. کسری بودجه در سال گذشته ۷۷۹ میلیارد دلار معادل ۳٫۸ درصد تولید ناخالص داخلی بود. کل دریافتی های دولت ۴ درصد افزایش یافت و به ۳٫۵ تریلیون دلار رسید ولی در مقابل، هزینه ها ۸٫۲ درصد بالا رفت و به ۴٫۴ تریلیون دلار رسید.

کسری بودجه آمریکا در ۲۰۰۹ به ۱٫۴ تریلیون دلار رسیده بود. در آن زمان، دولت اوباما و کنگره اقداماتی اضطراری برای تقویت سیستم بانکداری در طول بحران مالی جهانی انجام دادند و محرک هایی برای اقتصاد راکد آن زمان ایجاد کردند.

کسری بودجه سالانه آمریکا در پایان دور دوم ریاست جمهوری باراک اوباما در ۲۰۱۶ تا ۵۸۵ میلیارد دلار کاهش یافت و جمهوری خواهان کنگره در آن زمان از اوبامای دموکرات به خاطر عدم کاهش بیشتر کسری بودجه انتقاد کردند.

از آن زمان، کسری بودجه آمریکا به خاطر بازبینی سیستم مالیاتی کشور که در کوتاه مدت درآمد دولت را کاهش داد و همچنین افزایش هزینه های نظامی، بالا رفته است. در پایان سال مالی ۲۰۱۹ پرداخت مالیات شرکت ها ۵ درصد بیشتر شد. پرداختی عوارض گمرک هم به خاطر افزایش عوارض بر کالاهای چینی و سایر کشورها ۷۰ درصد به صورت سالانه بالا رفت و رکورد زد.

اقتصاد آمریکا ۲٫۹ درصد در ۲۰۱۸ رشد کرد ولی فعالیت های اقتصادی کند شده اند چون تاثیر محرک کاهش مالیاتی ۱٫۵ میلیون دلاری از بین رفته و جنگ تجاری طولانی مدت با چین بر سرمایه گذاری تجاری اثر گذاشته است.

انتهای پیام/۱۳۳

پرسش و پاسخ در کسری بودجه دولت آمریکا به بالاترین رقم طی ۷ سال گذشته رسید

گفتگو با هوش مصنوعی