تربیت ۲۰۰ هزار نفر در حوزه علمیه خواهران برای جهاد تبیین



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل نیا ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل حوزه های علمیه خواهران استان مرکزی اظهار داشت: حوزه علمیه مولود با برکت انقلاب اسلامی و پدیده عظیم و مبارکی در کشور و آبروی نظام اسلامی است که به برکت نظام جمهوری اسلامی به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده است.

معاون حوزه علمیه خواهران کشور افزود: حوزه علمیه خواهران در سطح کشور این افتخار را دارد بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای نقش آفرینی در جهاد تبیین تربیت کند و امروز با توجه با تأکیدات مقام معظم رهبری خواهران حوزه علمیه در وسط میدان مشغول مجاهدت و جهاد هستند.

وی ادامه داد: ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سطح کشور در سطوح ۲،۳ و ۴ از مقطع کارشناسی تا دکترا فعال هستند و بیش از چند صد هزار حوزوی در عرصه های خانواده، طرح امین، مشاوره های دینی، همکاران فرهنگی در مدارس مشغول فعالیت هستند.

اسماعیل نیا اضافه کرد: راه اندازی صدها تشکل پژوهشی و تشکیل هسته ها و کانون های علمی در راستای تألیف و چاپ صدها عنوان کتاب از مهمترین فعالیت های حوزه علمیه خواهران است.

وی تاکید کرد: با توجه به جنگ شناختی دشمنان علیه انقلاب اسلامی زن و خانواده امروز سنگر اول این جبهه است و حوزه های علمیه در این راستا هدفمند و با برنامه ریزی حرکت می کند.

معاون حوزه علمیه خواهران کشور افزود: همه توفیقات به دست آمده در حوزه های علمیه مرهون مجاهدت و هم افزایی متولیان حوزه و دستگاه های فرهنگی است و امروز رمز عبور موفق از جنگ شناختی دشمنان همدلی، روحیه جهادی و هم افزایی سایر دستگاه های علمی و فرهنگی در کشور است که باید مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه حوزه زنان و خانواده امروز نیازمند نقش آفرینی بانوان فرهیخته و متخصص است، گفت: بانوان فرهیخته باید بتوانند در برابر حجم عظیم شبهات و تخریب های دشمنان نقش آفرینی کنند.

اسماعیل نیا افزود: حوزه های علمیه در راستای تربیت نیروی متخصص در حوزه بانوان شتابنده و با عزم راسخ گام برمی دارند و حضور فعالانه در عرصه های تربیتی و پژوهشی رسالت مهم این نهاد مقدس است.

دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی رسالت مهم حوزه علمیه خواهران است

وی تاکید کرد: دفاع از ارکان و دستاوردهای انقلاب اسلامی از رسالت های مهم حوزه علمیه خواهران است و باید در این مسیر تلاش جهادی صورت پذیرد.

معاون حوزه علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه استان مرکزی با وجود ۱۸ حوزه علمیه خواهران و جمعیت ۴ هزار نفری نقش و جایگاه مهمی در کشور در بین حوزه های علمیه دارد، گفت: این استان در بسیاری از اقدامات پیشتاز است.

وی افزود: حمایت های نماینده محترم ولی فقیه از حوزه های علمیه مهمترین دلیل موفقیت آنها در طول سال های اخیر است و به برکت اقدامات و اهتمام ایشان زیرساخت های مناسبی در استان فراهم شده و باید از این فرصت ارزشمند برای خوبی استفاده کرد.

اسماعیل نیا ادامه داد: منتظر شکوفایی استعدادها و توانمندی های حوزه علمیه خواهران استان مرکزی هستیم و قطعا این استان قابلیت الگو شدن در سطح کشور را دارد.

وی اضافه کرد: مهمترین اولویت حوزه های علمیه پژوهش و مسائل محتوایی است و توانمند سازی در دستور کار قرار دارد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تربیت ۲۰۰ هزار نفر در حوزه علمیه خواهران برای جهاد تبیین» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.