تاثیر دخانیات در پیشگیری از ابتلا به کرونا واقعیت ندارد



به گزارش خبرگزاری مهر، سیما سادات لاری، افزود: استعمال دخانیات سالانه موجب مرگ بیش از ۸ میلیون نفر در جهان می شود که از این تعداد ۷ میلیون به دلیل مصرف مستقیم دخانیات و ۱٫۲ میلیون نفر به دلیل قرار گرفتن در معرض دود مصرف کننده هر گونه محصولات دخانی جان خود را از دست می دهند.

وی ادامه داد: استعمال هرنوع محصول دخانی می تواند آسیب جدی به اعضا و فرایندهای بدن از جمله سیستم دفاعی و تنفسی وارد کند. اطلاعات به دست آمده از تجربیات جهانی و سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که افرادی که بیماری زمینه ای از جمله مشکلات قلبی عروقی و تنفسی ناشی از مصرف دخانیات دارند در صورت ابتلاء به ویروس کرونا عوارض شدیدتری را تجربه می کنند و میزان مرگ و میر در این گروه بیشتر از سایر افراد است.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: از زمان شیوع کرونا شایعاتی حاکی از تأثیر مصرف دخانیات بر کنترل و پیشگیری از ابتلاء به بیماری در جهان رواج پیدا کرد و متأسفانه بعضی افراد آن را باور و شرایط را برای سلامت خود دشوار کردند.

لاری با اشاره به اینکه استعمال دخانیات از جمله قلیان و سیگار هیچ تأثیر در کنترل و پیشگیری از ابتلاء با کووید ۱۹ ندارد، تاکید کرد: مصرف مواد دخانی وضعیت بیماری را تا حد زیادی حاد می کند.

پرسش و پاسخ در تاثیر دخانیات در پیشگیری از ابتلا به کرونا واقعیت ندارد

گفتگو با هوش مصنوعی